Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Monica Visage. Studio urody

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-457 Olsztyn kard. Wyszyńskiego 5b lok. 4
Telefon: Fax: 0896725418
Adres e-mail: wizaz.olsztyn(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 100% niskie 3x 6x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4229
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Monica Visage. Studio urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie uzasadnione, fałszywe opinie będą usuwane i kierowane do odpowiednich organów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-09 20:39:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywałam w tym studiu przedłużanie rzęs i zabieg oczyszczania. Jestem zadowolona z efektów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-01-28 06:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług w tym salonie już od dłuższego czasu. Bardzo jestem zadowolona z przedłużania rzęs przez Panią Martę - równiutko, doskonale dobrana długość, żadnych braków czy posklejanych rzęs. Jestem również zadowolona z manicure Pani Moniki Obie Panie przesympatyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: alarosz dnia: 2012-11-14 22:23:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo poniższych negatywnych opinii skorzystałam z przedłużania rzęs, ponieważ dostałam kupon w prezencie od koleżanki i jestem bardzo zadowolona z rzęs. Rozmawiałam z Paniami i faktycznie chyba konkurencja trochę miesza, bo usługa w pełni profesjonalna. I jak czytałam w poniższych opiniach widać, że raczej nie są prawdziwe, bo np. przedłużaniem rzęs nie zajmuje się P. Monika tylko inna pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2012-11-02 19:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ja również robiłam rzęsy w Monica Visage i jestem bardzo zadowolona, oprócz tego miałam robioną henne i nie mam żadnych zarzutów, wręcz polecam ten salon :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ona99 dnia: 2012-10-29 19:44:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe Panie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda dnia: 2012-10-23 19:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W SALONIE U PANI MONIKI CZUJĘ SIĘ ŚWIETNIE JEST MIŁA ATMOSFERA ZABIEGI Z KTÓRYCH KORZYSTAM U PANI MONIKI SĄ PROFESJONALNIE WYKONANE SAMA PANI MONIKA JEST CIEPŁĄ I OTWARTA OSOBĄ Z KTÓRĄ MOŻNA POROZMAWIAĆ PODCZAS ZABIEGU, ZAWSZE DORADZI JAK NALEŻY DBAĆ O DŁONIE, TWARZ PO ZABIEGU
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DEM dnia: 2012-05-05 17:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając opinie w ostatnich dniach byłam przerażona, ale już miałam zapłacone więc poszłam dziś i okazało się wszystko ok, Pani miła, powiedziała co należy a czego nie, rzęsy wyglądają tak jak chciałam, naturalne, ale widoczne. Już kiedyś robiłam w Gdańsku takie rzęsy 1:1 i po zdjęciu też nie były w fajnym stanie. Tak często bywa po zdjęciu takich rzęs.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-11 19:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja robiłam rzęsy z grupera u Pani Marty, założenie też trwało może trochę ponad godzinę i jestem bardzo zadowolona, dla mnie niczym się nie różni gdzie wcześniej robiłam w salonie 3 godziny. Chodzę na uzupełnienie rzęs cały czas, rzęsy mi się trzymają dość długo więc uzupełniam co 2 miesiące.Może też kwestia naturalnych rzęs czy są mocne lub ewentualnie pielęgnacji. Pani Monika robiła mi henne na brwi, super pierwszy raz miałam tak fajnie, dokładnie zrobione.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-01-08 20:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta udana, P. Monika bardzo miła osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta M dnia: 2011-02-21 13:24:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon i przemiłe Panie :) Tylko adres juz nie aktualny teraz jak się nie myle Wilczyńskiego 6c pod bankiem millenium, prawie na przeciwko dh Sliwa :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2010-01-23 19:25:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją