Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Klinika Pięknych Dłoni

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, Katowice Chorzowska 107
Telefon: 326050604
Adres e-mail: klinikadloni(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x 1x

Jakość usług: 75% wysoka 6x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 0% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2076
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Klinika Pięknych Dłoni

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się w tym salonie na mini korektę paznokci żelowych, strasznie żałuję. Paznokcie miały źle nadany kształty, za co musiałam zapłacić 90 zł. Dodatkowo traktowanie klientek przez właścicielkę było przedmiotowe...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 25.05.2013 20:11:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MEGA POZYTYW!!! WSZYSTKIE PANIE SA REWELACYJNE A KAWA PYSZNA!!! POLECAM!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NNNN dnia: 12.06.2012 16:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super! polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.04.2011 15:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja jestem zadowolona z tego salonu! chodze do pani nataszy lub karoliny!! sa rewlacyjne mozna porozmwiac i posmiac sie!! a pazurki trzymaja sie nawet 2 miesiace! pani agnieszka robi pyszna kawe! polecam w 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mućka dnia: 21.03.2011 21:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super!!!! atmosfera rewelacyjna i paznokcie dobrze zrobione!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kola dnia: 03.03.2011 23:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła obsługa , dobra kawa, dobrze trzymające się paznokcie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lolita dnia: 10.02.2011 16:00:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Karolina jak robi paznokcie,to patrzy w tv. czego efektem są spartaczone paznokcie po zaledwie dobie dwa się rozkleiły. zdejmowanie i zakładanie zeli zajęło jej 50 in. rekord, bo zazwyczaj siedzę 1,5 godziny.taki salon, a usługi na poziomie zerowym. nie polecam.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 29.06.2010 10:40:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem stal bywalczynai ktora zna sie an paznokciach uwazam ze osoby ktore tam pracuja sa naprawde dobrzr pszeszkolone polecam pania karoline od paznokci i agnieszke od pedicure
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 31.03.2010 12:27:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją