Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sunspa. Centrum urody

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-400 Otwock Warszawska 28
Telefon: 227793352
Adres e-mail: sunspa(małpa)sunspa.com.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 75% niskie 3x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3859
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Sunspa. Centrum urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjerka p.Marzena. Przeszłam przez ręce wielu pseudofryzjerów w Otwocku zanim zdecydowałam się wydać więcej w Supspa. Ale było warto, w Otwocku nie ma równie dobrego fryzjera!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2013-03-11 16:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś w Salonie i byłam zaskoczona podejściem fyzjerki co do mojej osoby. Była miła i bardzo uprzejma. Bardzo dokładnie wytłumaczyłam mi jak będzie wyglądała moja fryzura i jak mam ją układać. Jestem bardzo zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-08-10 22:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam :) miła obsługa, ludzie którzy znają się na rzeczy i na nowych trendach. Zabiegi przeprowadzane w czystych pomieszczeniach a dla mnie jest to bardzo ważne aby było milo czysto i higienicznie. Regularnie korzystam z usług fryzjerskich i kosmetycznych (depilacja woskiem)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2012-08-09 12:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon naprawdę świetny. Korzystamy z usług oboje. Pomieszczenia do zabiegów są naprawdę czyste obsługa jest bardzo miła, pełen profesjonalizm. Potrafią doradzić i podchodzą indywidualnie do klienta, rzeczy do zabiegów są jedno razowe. Kosmetyki i produkty z górnej półki świetna jakość w rozsądnej cenie. Ogólnie bardzo czysto, miło i z klasą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz i Kasia dnia: 2012-07-19 14:11:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam raczej nie polecam kosmetyczki- pani chyba ma większą prowizję ze sprzedaży kosmetyków niż za zabiegi , miło czysto ale zabieg oczyszczania wykonany bardzo nie dokładnie no i koniecznie muszę kupić puder idealny dla mojej cery (tylko 170 zł)Po tygodniu od oczyszczania w tym zakładzie poszłam do innej kosmetyczki i powiedziała że nie ma nawet śladu bo zabiegu z przed tygodnia.Również nie polecam depilacji laserowej wydałam około 2500 zł i nie ma efektów Jestem bardzo zawiedziona...i spłukana a włosy jak rosły tak rosną. Bardzo przyjemny zakład tylko usługi jakoś tak nie bardzo starannie wykonywane.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bark reakcji na reklamację
Opinia dodana przez: kasha112 dnia: 2011-06-09 20:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjazna, miła atmosfera, bardzo czysty i zadbany salon. Oddzielne pomieszczenia i wygodne fotele dla zabiegów kosmetycznych i pedicure. Stale wprowadzane nowe zabiegi kosmetyczne (na bardzo wysokim poziomie - jakość warszawska za otwocką cenę ;-) Wiele razy próbowałam znaleźć dobrego fryzjera w Warszawie, a i tak zawsze wracam do Asi i Moniki, z usług których jestem zawsze zadowolona. Jednym słowem - taki mały "otwocki kombajn" - wszystko w jednym. Zawsze wpadam tu na dobrych kilka godzin: fryzjer, kosmetyczka, manicure, pedicure. Solarium też jest (ja akurat nie korzystam ...)SZCZERZE POLECAM TEN SALON P.S. Specjane krzesełko do strzyżenia dzieci też jest - takie małe z kierownicą ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stała klientka dnia: 2011-02-03 13:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon, wykonywane usługi na wysokim poziomie, zarówno kosmetyczne jak i fryzjerskie,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2009-10-19 19:32:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi, fryzjerskie i kosmetyczne na wysokim poziomie, wystrój świetny, bardzo czysto, pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2009-07-24 08:58:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją