Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Catherine. Dorota Zielińska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 92-533 Łódź Bartoka 57
Telefon: 426720992
Adres e-mail: kosmetyka.zielinska(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.kosmetykacatherine.com
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 66% niskie 2x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1831
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Catherine. Dorota Zielińska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U pani Doroty byłam dwa razy, pierwszy raz założyła mi manicure hybrydowy, który po dwóch dniach miał odpryski. Drugi raz poszłam na reklamacje dot. zbyt krótkiej trwałości manicure,za która musiałam zapłacić i która jak w poprzednim przypadku miala taki sam rezultat. Chciałam dodać, ze ceny uslug sa zawyżone. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolona klientka dnia: 2016-12-14 22:33:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia dla pań ceniących sobie fachową i profesjonalną obsługę ,nieziemsko miłą atmosferę i komfort psychiczny.Polecam salon na 5+++++
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika W dnia: 2015-07-10 19:19:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowna obsługa, paznokcie pieknie i dokładnie pomalowane. Koleżanki z pracy zawsze chwalą moje ręce. Z przyjemnością polecam. Warto, fachowa obsługa i kompetentna.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-06-19 00:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny gabinet, wspaniała obsługa. Jestem tam ilekroć potrzebuję zadbać o ręce, nogi, ciało a przede wszystkim twarz. Właścicielka profesjonalna i dokładna. Odkąd poznałam tą specjalistkę nie mam ochoty na zmianę. Zawsze się relaksuję i miło spędzam czas w salonie Pani Doroty Zielińskiej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: gall dnia: 2015-06-17 22:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera, dobrze wykonane usługi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-30 14:52:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, miła atmosfera, polecam.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-20 00:20:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo profesjonalnie milo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-11 14:47:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją