Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Nirwana

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Szosa Chełmińska 176a lok. 45
Telefon: 566529898
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 26% pozytywna 6x 17x

Jakość usług: 22% wysoka 5x 1x 17x
Terminowość: 33% bez zastrzeżeń 7x 2x 14x
Ceny usług: 15% niskie 2x 10x 11x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 5398
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Nirwana

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam tatuaz rok temu u pani ewy niestety porazka prawie caly kolor zszedl skora rozszarpana zostaly okropne blizny kontakt niemozliwy nie odbieraja telefonow na wiadomosci oraz email czeka sie miesiacami chcialam poprawic feralny tatuaz kotory mial zdobic moje cialo a nie szpecic.przewaznie tatuazysta nie bierze pieniedzy za poprawke tatuazu ale pani Ewazarzyczyla Sobie odemnie 200 zl.gdzie za caly tatuaz zaplacilam 300zl.oczywiscie moge poniesc koszty igiel dezynfekcji itp.jednym slowem odradzam stanowczo.pani ewa moim zdaniem nie jest profesjonalnym tatuazysta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-07-31 10:12:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM!!! Robiłam w Nirwanie tatuaż dwa lata temu. To był mój drugi także wiedziałam jak to będzie wszystko wyglądało. Niestety baaardzo się rozczarowałam. Dziarała mnie chyba właścicielka lokalu, która jest gorsza od rzeźnika!!! Niedość,źe robiła tatuaż 4 godziny(gdzie moj poprzedni o podobnej wielkości zrobiony byl w 2h), to na dodatek rozszarpała mi skórę! Tatuaż goił się miesiąc, gdzie powinien tydzien,do półtora, na dodatek mam na nim teraz piękne blizny po tej pożal się tatuażystce,ktora kompletnie nie wie co robi! Zdeczydowanie ODRADZAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2013-12-02 11:20:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mnie również uszkodzono rogówke w oku podczas makijażu permementnego który z reszta nie został w końcu ukonczony a ja nie otrzymałam zwrotu pieniedzy. Nie mam nerwow sie z nikim sądzić ale straciłam wzrok na kilka dni i leżałam tydzień w łóżku także nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-02-22 17:45:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAJGORSZY SALON W TORUNIU, JUŻ DAWNO POWINIEN BYĆ ZAMKNIĘTY,MAKIJAŻ PERNAMENTNY TRAGEDIA!!!!!!!!!!! NIKT NIE CHCIAŁ TEGO POPRAWIĆ, KOSMETYCZKI POPRAWIŁY Z INNEGO SALONU NIE WIERZĄC WŁASNYM OCZOM JAK TAK MOŻNA WYKONAĆ PROSTY MAKIJAŻ UST. DROGIE PANIE OMIJAĆ TEN SALON Z DALEKA A NAJLEPIEJ JAK BY W OGÓLE NIE ISTNIAŁ ZAMKNĄĆ SALON!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2013-02-16 19:33:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masakra! Ostrzegam przed wizytą w tym salonie z zamiarem wykonania masażu próżniowego!!! W pokoju zabiegowym otrzymałam do założenia podarty stary kombinezon (wyglądający na jednorazowy!), sam zabieg trwał o wiele za krótko, zero wyjaśnień, instrukcji czy porad, jestem bardzo rozczarowana! Zabieg drogi, efektów zero, zdecydowanie odradzam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-18 13:16:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia,jeśli chodzi o usługi!Zostałam poparzona laserem!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2012-06-27 07:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolona z depilacji. Bylam na 3 zabiegach i na dobra sprawe nie potrzebowala bym juz wiecej. Z obslugi rowniez jestem zadowolona. Bikini mam gladziukie i malo gdzie wyrasta mi kilka wloskow.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-06-19 00:05:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: proszę o kontakt osoby, które wykonały zabieg depilacji, jestem w trakcie reklamacji bo nie pozwole być oszukana i nie POLECAM NIKOMU jakichkolwiek zabiegów w tym salonie,mój e-mail capurt@wp.pl piszcie dziewczyny jeśli jestescie niezadowolone z zabiegu depilacji, wspólnie coś zrobimy by chociaz odzyskać utracone pieniądzę bo czasu i nerwów już nikt nam nie zwróci. czekam na kontakt.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: adwokat wystawił pismo. to chyba próba nastraszenia klientów.ZOSTAWIE TO BEZ DALSZEGO KOMENTARZA
Opinia dodana przez: mag dnia: 2012-06-18 22:16:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak zgadzam się tez byłam na depilacji tragedia mam paski na nogach i na bikini oraz pod pachami, po pierwszym zabiegu mi wypadło kilka włosków tzn zostałam wydepilowana w paski tzn. (miejsce włosów i miejsce mało włosów znowu miejsce zarośniete i mniej)przy składaniu reklamacji włascicielka się oburzyła i nadąsała twierdząc że tak musi być i ja mam takie włosy. jestem wydepilowana w paski, myslę, że coś z tym zrobie i bede się starała o odszkodowanie, co W y na to dziewczyny ? Zabraniam Wam tam chodzić, szkoda zdrowia, kasy i czasu. NIGDY WIĘCEJ nie chcę mieć do czynienia z takim salonem, jesli to mozna nazwać salonem klientów się szanuje a nie robi im łaske we wszystkim.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-27 22:06:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem rozczarowana epilacją. Po 5 zabiegach nie widać ŻADNEGO efektu!!! Włosy wcale nie wypadły, są grube, sztywne, pokrywają mi całe nogi, a mam jasną cerę i ciemne włosy, więc niby jestem klientką idealną. Spodziewałam się zupełnie innego efektu. Na moje uwagi odnośnie braku efektów reagowano niedowierzaniem. Pani kosmetyczka bardzo wyniosła, zarozumiała, niesympatyczna, traktująca klientów, jak zło konieczne. Z fochem i ironicznym uśmieszkiem wypisanym na twarzy. Nie polecam, nigdy tam już nie pójdę, szkoda czasu i pieniędzy. Jestem bardzo rozczarowana, czuję się oszukana.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: G. dnia: 2012-05-17 09:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam w Nirwanie na masazu prozniowym, jestem bardzo zadowolona z efektow jak i jakosci wykonania tego zabiegu, pani wykonujaca zabieg byla bardzo mila. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-04-20 23:27:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja również nie jestem zadowolona z epilacji w salonie NIRVANA. Pani , która wykonywała zabieg nie przykładała się. Depilacja całych nóg trwała niecałe 25 minut. Po zabiegu pozostały całe place włosów, które nie wypadły bo Pani po prostu nie przyłożyła tam lasera.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-17 20:23:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam. Byłam na laserowym usuwaniu owłosienia. Na pierwszym zabiegu dowiedziałam się, że jestem idealnym przypadkiem bo mam jasna cerę i ciemne włosy więc skuteczność będzie prawie stuprocentowa. Spodziewałam się, że zostaną pojedyncze włosy a tymczasem po 5 zabiegach usunięto mi może 30%. Powodem nie jest wada technologii ale pani, która zabieg wykonuje. W ogóle się nie przykładała do zabiegu. Całe nogi depiluje w około 20 minut. Głowicę przykłada tam gdzie popadnie, a nie raz przy razie. Po zabiegu włosy oczywiście wypadały i dopiero wtedy było widać jej niechlujstwo bo były całe place gdzie nie wypadł ani jeden włos. Według Pani "kosmetyczki" bikini zaczyna się jakieś 10cm od niego bo tylko do tego miejsca depilowała nogi. Byłam w innym gabinecie i teraz wiem jak powinien wyglądać ten zabieg. Dziewczyny, szkoda pieniędzy na wizyty w tym gabinecie, szczerze odradzam, tym bardziej, że zabieg tani nie jest...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: niezadowolona dnia: 2012-04-17 17:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zabiegów liposukcja bez skalpela. rewelacyjna obsługa. sam masaż próżniowy był bardzo przyjemny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: seszen82 dnia: 2012-03-17 15:17:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj rano byłam umówiona na wykonanie industriala. Stawiłam się na umówioną godzinę i zastałam zamknięte drzwi, a na nich widniała tylko karteczka, że Pani jest zajęta i należy dzwonić. Dzwoniłam 5 razy i nic. Po 30min stania pod drzwiami i po moim desperackim waleniu w nie Pani łaskawie otworzyła mi. W momencie gdy chciałam wyjaśnić zaistniałą sytuację zostałam potraktowana jak śmieć. Pani jest bardzo niemiła, chamowata i bezczelna. Nawet durnego słowa przepraszam od niej nie usłyszałam! Pożegnałam się i wyszłam. Później wśród znajomych dowiedziałam się, że takie sytuacje z tą Panią miały miejsce już wcześniej. Nigdy więcej tam nie pójdę i wam też tak radzę!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michelle dnia: 2012-02-17 17:19:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właścicielka i personel niedouczony, właścicielka cyniczna lalunia nastawiona na kasę i mająca klientów w głębokim poważaniu, panie kosmetyczki śmierdzą fajkami, OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: alicja dnia: 2012-01-30 09:06:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam popażone nogi tak,że szok! i z tego co wiem jest wiele takich osób, czy nikt tego nie kontroluje,że taka niewyuczona osoba wykonuje takie zabiegi i jeszcze za to bierze pieniadze? to trzeba gdzies zglosic! pozatym sie spoznila na umowiony termin i nie odbierala telefonu, a jak sie łaskawie zjawila to jeszcze palila i miala mnie gdzies,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: żadna, pani spalila jednej koleżance nogi i nawet jej nie chciala ogladać
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2011-08-25 21:04:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prosze o kontakt pania u ktorej wyk . makijaz permanentny monik1605@o2.pl mysle ze ta pani nie powinna juz nigdy nikomu zrobic krzywdy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak zainteresowania
Opinia dodana przez: monika dnia: 2011-06-07 23:56:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po laserowym usowaniu owlosienia moje nogi pokryte sa pecherzmi,strupami,ranami, oczywiscie jak w przypadku pani mamy pani nieczuje sie winna dlatego pozostaje federacja konsumenta i zalatwienie spr. na drodze prawnej .jezeli moja opinie czyta pani u ktorej mamy wyk. makijaz prosze o kontakt monik1605@o2.pl zbieram dowody braku profesjonalizmu, takie sprawy trzeba zalatwic raz na zawsze!!! nie mozemy pozwolic aby nas oszpecano, okaleczano i jeszcze lekceważono.KOBIETY OMIJAJCIE ten pseudo gabinet szerokim lukiem
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: MONIKA dnia: 2011-06-01 22:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam w Nirwanie makijaz permanentny ze sweetdeal i jestem bardzo zadowolona,moje kolezanki rowniez. Czysto i sterylnie.polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania62 dnia: 2011-04-09 18:04:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fatalna Pani właściciela, przy makijażu permanentnym uszkodziła rogówkę oka mojej mamie, mama wylądowałą na pogotowiu, lecz Pani wykonująca zabieg powiedziała na to, że w ogole nie czuje się temu winna, mimo, że lekarz czarno na białym napisał, że rogówka jest uszkodzona w wyniku makijażu permanetnego. Omijać szerokim łukiem ten salon. żenada
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie chciano przyjąć reklamacji pomimo uszkodzenia rogówki oka, nie było nawet przepraszam,
Opinia dodana przez: valorosa dnia: 2011-03-28 14:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny salon,wspaniala i profesjonalna,wyksztalcona obsługa,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2010-08-13 20:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakos uslug wysoka ! :) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2010-06-10 11:24:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją