Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Laser Studio 4

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-739 Bydgoszcz Fordońska 141
Telefon: Fax: 0525827312
Adres e-mail: laser(małpa)laser.day.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 14x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 800
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Laser Studio 4

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja laserowa faktycznie działa. Włoski się nie pojawiły. Nie muszę już codziennie golić nóg, bo mam cały czas gładkie. Bez wysiłku, stresu, maszynki.. Po prostu mam gładkie nogi. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-05 18:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że depilacja laserowa przyniesie taki efekt! A jednak! Owłosienie naprawdę nie powróciło Bardzo się cieszę, że zdecydowałams ię na zabiegi właśnie w tym gabinecie. Słyszałam o nich dobre opinie, jak się okazuje nie bez powodu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-29 11:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna jakość w dobrej cenie. Cieszę sie, że wybrałam się na makijaż permanentny właśnie tutaj. Opinie w necie dodatkowo utwierdziły mnie w przekonaniu , że warto. Indywidualne podejście do klienta, atrakcyjne ceny i super atmosfera. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-25 10:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że wybrałam właśnie ten salon kosmetyczny na usuwanie naczynek. Laser faktycznie zdziałał cuda w tym zakresie Naczynka złagodniały, nie są tak widoczne jak wcześniej. A taki efekt już po pierwszym zabiegu.. <3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-17 09:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laserowe usuwanie naczynek w tym salonie, to był strzał w 10! Mają taki sprzęt, który naprawdę radzi sobie z poważnymi i dużymi naczynkami. Nic dziwnego, że tak wiele osób poleca właśnie to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-03 09:44:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Rewelacyjna obsługa w gabinecie, do tego dostosowanie zabiegów do potrzeb. Jak najbardziej warto! Byłam tu na wybielaniu zębów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-03 09:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z moich nowych paznokci! Nie ma to jak profesjonalizm, dobry lakier i talent kosmetyczki. Lakier dobrze się trzyma! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-13 02:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja laserowa wykonana jak należy. Po konsultacji wszystkie obawy mnie opuściły. Jestem zadowolona, bo moje gładkie nogi zachwycają nie tylko mnie :) I w końcu mogę zapomnieć o maszynce jednorazowej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-17 22:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że moje zęby będą tak białe i tak ładne! A jednak! Zabieg wybielania zębów opłacało się zrobić własnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-10 00:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na depilację laserową w tym własnie miejscu. laserowe. Można przyjść na darmową konsultację i uzyskać informacje przed i po zabiegu. To właśnie konsultacja przekonała mnie do skorzystania. Dziś mogę cieszyć się gładkimi nogami! <3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-05 22:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa. Osobiście mogę z czystym sumieniem polecic wybielanie zębów lampą BT Cool. Moim zdaniem zabieg jest niedrogi, a co najważniejsze - nie boli i trwa tylko godzinę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-15 04:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bałam się depilacji laserowej. Czytałam wiele rzeczy w internecie i jakoś dziwnie się nastawiłam. Jednak po bezpłatnej konsultacji w tym gabinecie moje wszelkie wątpliwości zostały rozwiane. W praktyce zabiegi są naprawdę ok, nie jest to ból, tylko ciepło,które przychodzi przez nasze ciało. Nie jest w tym nic bolącego :) Do tego całkowicie bezpieczne. Po zabiegu nie miałam żadnych efektów ubocznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 10:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo fajnych, nowoczesnych zabiegów, z których można korzystać, bo po prostu jest sens. Moim ulubionym jest oczywiście depilacja laserowa po której uzyskałam efekt gładkich nóg. Bez maszynki jednorazowej. Codzienna kąpiel jest już czystą przyjemnością. W studiu panuje wspaniała atmosfera, miła obsługa, indywidualne podejście do klienta. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 20:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Szczerze mówiąc nie myślałam, że będę aż tak zadowolona z zabiegu laserowego usuwania naczynek :) Laser wykorzystywany w czasie zabiegu jest niesamowity! Jego atutem jest wysoka skuteczność zabiegu. Zmiana pojawia się już po pierwszym zabiegu, choć całkowity sukces w moim przypadku pojawił się po 4 zabiegach :) W gabinecie czułam się komfortowo, nikt nam nie przeszkadzał, a P. Magda wykonała każdy zabieg naprawdę skrupulatnie. Po rumieniu nie ma już ani śladu. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-19 00:16:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją