Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Laser Studio 4

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-739 Bydgoszcz Fordońska 141
Telefon: Fax: 0525827312
Adres e-mail: laser(małpa)laser.day.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 740
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Laser Studio 4

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że depilacja laserowa przyniesie taki efekt! A jednak! Owłosienie naprawdę nie powróciło Bardzo się cieszę, że zdecydowałams ię na zabiegi właśnie w tym gabinecie. Słyszałam o nich dobre opinie, jak się okazuje nie bez powodu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-29 11:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna jakość w dobrej cenie. Cieszę sie, że wybrałam się na makijaż permanentny właśnie tutaj. Opinie w necie dodatkowo utwierdziły mnie w przekonaniu , że warto. Indywidualne podejście do klienta, atrakcyjne ceny i super atmosfera. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-25 10:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że wybrałam właśnie ten salon kosmetyczny na usuwanie naczynek. Laser faktycznie zdziałał cuda w tym zakresie Naczynka złagodniały, nie są tak widoczne jak wcześniej. A taki efekt już po pierwszym zabiegu.. <3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-17 09:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laserowe usuwanie naczynek w tym salonie, to był strzał w 10! Mają taki sprzęt, który naprawdę radzi sobie z poważnymi i dużymi naczynkami. Nic dziwnego, że tak wiele osób poleca właśnie to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-03 09:44:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Rewelacyjna obsługa w gabinecie, do tego dostosowanie zabiegów do potrzeb. Jak najbardziej warto! Byłam tu na wybielaniu zębów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-03 09:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z moich nowych paznokci! Nie ma to jak profesjonalizm, dobry lakier i talent kosmetyczki. Lakier dobrze się trzyma! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-13 02:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja laserowa wykonana jak należy. Po konsultacji wszystkie obawy mnie opuściły. Jestem zadowolona, bo moje gładkie nogi zachwycają nie tylko mnie :) I w końcu mogę zapomnieć o maszynce jednorazowej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-17 22:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że moje zęby będą tak białe i tak ładne! A jednak! Zabieg wybielania zębów opłacało się zrobić własnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-10 00:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na depilację laserową w tym własnie miejscu. laserowe. Można przyjść na darmową konsultację i uzyskać informacje przed i po zabiegu. To właśnie konsultacja przekonała mnie do skorzystania. Dziś mogę cieszyć się gładkimi nogami! <3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-05 22:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa. Osobiście mogę z czystym sumieniem polecic wybielanie zębów lampą BT Cool. Moim zdaniem zabieg jest niedrogi, a co najważniejsze - nie boli i trwa tylko godzinę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-15 04:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bałam się depilacji laserowej. Czytałam wiele rzeczy w internecie i jakoś dziwnie się nastawiłam. Jednak po bezpłatnej konsultacji w tym gabinecie moje wszelkie wątpliwości zostały rozwiane. W praktyce zabiegi są naprawdę ok, nie jest to ból, tylko ciepło,które przychodzi przez nasze ciało. Nie jest w tym nic bolącego :) Do tego całkowicie bezpieczne. Po zabiegu nie miałam żadnych efektów ubocznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 10:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo fajnych, nowoczesnych zabiegów, z których można korzystać, bo po prostu jest sens. Moim ulubionym jest oczywiście depilacja laserowa po której uzyskałam efekt gładkich nóg. Bez maszynki jednorazowej. Codzienna kąpiel jest już czystą przyjemnością. W studiu panuje wspaniała atmosfera, miła obsługa, indywidualne podejście do klienta. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 20:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Szczerze mówiąc nie myślałam, że będę aż tak zadowolona z zabiegu laserowego usuwania naczynek :) Laser wykorzystywany w czasie zabiegu jest niesamowity! Jego atutem jest wysoka skuteczność zabiegu. Zmiana pojawia się już po pierwszym zabiegu, choć całkowity sukces w moim przypadku pojawił się po 4 zabiegach :) W gabinecie czułam się komfortowo, nikt nam nie przeszkadzał, a P. Magda wykonała każdy zabieg naprawdę skrupulatnie. Po rumieniu nie ma już ani śladu. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-19 00:16:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją