Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Maćkiewicz Aldona. Studio urody

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Dolnośląskie, 54-144 Wrocław Pilczycka 142
Telefon: 600384420
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1892
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Maćkiewicz Aldona. Studio urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już z 10 lat regularnie korzystam z usług pani Aldony i zawsze wychodzę zadowolona. Ostatnio namówiłam moją mamę na wizytę tam i też się nie zawiodła. Dodatkowo ceny są konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-08-28 10:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z usług fryzjerskich pani Aldonki chodzę do niej od kilku lat i nie zamierzam zmienić fryzjera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-06 08:43:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani która wypisuje te bzdury o pracy Pani Aldony sam w internecie reklamuje sie jako fryzjerka z dojazdem do domu , czyżby konkurencja , raczej podła .Pani Aldonka ma tyle zadowolonych wieloletnich klientek ,że to i tak nie ma znaczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-30 14:37:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra stylistka, kompetentna osoba, usługi na wysokim poziomie, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-27 20:11:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragiczna sytuacja mnie spotkała w tym salonie fryzjerskim na pilczyckiej "Izyda "właścicielką jest Aldona Maćkiewicz czy Maćkowiak...nie dość że zjarała mi włosy to w dodatku końcówki wyszły zielone.....zle pomieszała farby nałożyła i poszła pić kawe jak zmyła wielce sie zdziwiła ze sa zielone i obarczyła mnie wina za t co sie stało !!!!!ze miała zniszczone włosy wczesniej wiec po co chciałam je farbowac......masakraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!ta kobieta to najgorszy fryzjer we wrocławiu !!!
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Pni "Aldonka" jest na tyle beszczcelną osobą że nie ma odwagi przyznać sie do błędu i niekompetencji
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-11 14:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam , pani Aldona jest wybitą stylistką , nigdy nie wyszłam niezadowolona , uważnie słucha i doradza. w salonie czysto , bardzo higienicznie , przytulna atmosfera i bardzo przystępne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie istnieją:)
Opinia dodana przez: malwa dnia: 2010-05-17 17:24:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją