Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gala. Salon fryzjersko - kosmetyczny

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-748 Szczecin pl. Wolności 1
Telefon: 914607197
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 50% pozytywna 8x 8x

Jakość usług: 53% wysoka 8x 1x 7x
Terminowość: 64% bez zastrzeżeń 9x 2x 5x
Ceny usług: 42% niskie 6x 2x 8x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 3372
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Gala. Salon fryzjersko - kosmetyczny

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzura i makijaż nieadekwatne do ceny. Nie zrobione tak jak chciałam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-24 15:15:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Jola to super kobieta: inteligentna, otwarta, kontaktowa. Napisanie, że jest zarozumiała lub sama sobie pisze komentarze - brak słów. Włosy farbuje bardzo dobrze, ale ma swoje upodobania i trzeba precyzować swoje oczekiwania. Byłam zadowolona z jakości usług i świetnej wręcz atmosfery salonu, rozmów z panią Jolą i jej mężem. Może nie miałam jakiś super olśniewających fryzur, ale było dobrze+.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-03-11 19:37:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam podciac koncowki wlosow.Zostalo to zle wykonane,poniewaz zostalo mi mnostwo rozdwojonych koncowek.Za tak beznadziejnie wykonana usluge zaplacilam 50 zl. Wydaje mi sie,ze jest to bardzo drogo.Nie zaproponowano mi nawet nic do picia.Szefowa sprawia wrazenie zarozumialej i niezbyt milej.Nie odezwala sie ani slowem a sadze,ze swobodna i mila atmosfera to podstawa.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ona dnia: 2014-06-05 11:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką od 15 lat. Polecam Panią Jolę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Boshena dnia: 2013-07-26 10:31:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mialam dekoloryzacje z brazu na blond. Kolor tak jak chciałam, a wczesniej mowiono mi ,ze nieda sie tego zrobic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-04 12:09:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam z polecenia koleżanki, robiłam strzyzenie i farbowanie, wyszło super i bede wracac. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-01 18:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2011-01-13 22:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła atmosfera i pełna fachowość. Korzystam średnio co 3 miesiące i jestem bardzo zadowolona. Wraz z ze mną chodzi moja córka i mąż i również wracają, a to o czymś świadczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2011-01-09 18:09:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja nie polecam. Bylam tam raz i potwirdzily sie opinie moich znajomych, ze salon promuje sie na super dobry, a w rzeczywistosci jest beznadziejny ! ale wolalma sama to sprawdzic i teraz mam... bardzo drogo! do tego skasowali mnie za kawe!!! zlodzieje w bialy dzien !! szok! taki zapyzialy salon... a sciecie jakby sama sie w domu przed lustrem obciela !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: pani J. dnia: 2010-04-21 23:46:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uwazajcie kobiety na ten salon !wrocilam wlasnie z fryzury sylwestrowej i jestem zalamana ... tyle pieniedzy w bloto ! omijajcie go szerokim lukiem
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: pani M. dnia: 2009-12-31 18:28:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem niezadowolona z fryzury przed-sylwestrowej. dobrze ze poszlam wzesniej na probna, to teraz wiem, ze tam napewno nie bede jej robic...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ala dnia: 2009-12-29 11:24:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Be-zna-dzie-ja!! co za wiesniackie farby tak kładą! dziewczyny nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jaa dnia: 2009-12-23 13:03:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja osobiscie nie polecam, gdyż kolor nie wyszedł mi taki jaki chciałam a fryzjerka wmawiała mi co innego. Do tego cena nieadekwatna do marnej usługi. Poza tym bardzo denerwuje mnie, to że właściciele ewidentnie wystawiają sobie sami komentarze na stronach tego typu, a nie uznają słów krytyki i kasują negatywne komentarze... cóż za fałszywi ludzie! Dla przykładu: Magda Zdroje na innej stronie napisała taki sam komentarz ale już jako Kasia? Bardzo dziwna sprawa... Na pierwszy rzut oka widać, że sami wypisują o sobie niebywale dobre opnie. Załosne. Podsumowując - ja absolunie nie polecam! a wręcz odradzam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magdalena.M dnia: 2009-12-21 11:29:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy byłam w tym salonie na początku grudnia, zmieniaalm kolor włosów i fryzurę w ogóle. Byłam j jestem zachwycona, po farbowaniu moje włosy są jakby zdrowsze!a fryzura układa się wyśmienicie!Polecam 100%.Korzystałam też z zabiegu mikrodermabrazji-pełen profesjonalizm. Super atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2009-12-11 10:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usług!Zawsze jestem zadowolona-a korzystam z usług Gali już od 3 lat. Pani Jola czesze pięknie-czesała mnie na mój ślub-wszyscy byli zachwyceni!Koloryzacja i strzyżenie-bomba! Mój mąż natomiast chodzi do pana Marcina-jest bardzo zadowolony i mówi, że wreszcie znalazł swojego fryzjera :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Zdroje dnia: 2009-12-08 14:13:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo niezadowolona z tego co mi zrobiona tam na glowie! myslalam ze jak zajmie sie moimi wlosami sama wlascicielka to bedzie ok. ale okazalo sie ze jest gorsza od swoich pracownic...:/
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zyza dnia: 2009-11-03 11:45:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją