Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Brand. Studio urody

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-452 Koszalin Jana Pawła II 20 (Galeria Emka)
Telefon: 943476160
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 78% pozytywna 81x 22x

Jakość usług: 78% wysoka 71x 3x 19x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 59x 5x 6x
Ceny usług: 34% niskie 8x 40x 15x
Ilość opinii w serwisie: 103
Ilość odsłon profilu firmy: 11543
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Brand. Studio urody

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, wielokrotnie korzystałam z usług salonu ale ostatnia wizyta rozczarowała mnie kompletnie. Pani Ania Danusia nie rozumiała co do niej mówię, chodziło o podcięcie końcówek i zrobienie tzw.piórkowania końcówek włosów, wszystko miało być podcięte minimalnie do połowy ucha, natomiast Pani zostawiła długość włosów a na głowie zrobiła tragedię :( chodzę z wystrzępionymi włosami i każdy pyta kto mnie tak obciął. Mam wrażenie, że Panie fryzjerki są zatrudniane z przypadku. Pozytywną opinię ma Pani Kamila, która mnie strzygła raz bo nie natrafiam na tą Panią bo pracuje zmianowo i Pani Asia - farbowanie. Myślę, że małe zaangażowanie Pani kierowniczki świadczy o tym, że salon ma tak niską reputację, bo rzeczywiście Pani zachowuje się jak modelka na wybiegu a nie jak kierownik zakładu fryzjerskiego. Ceny nie są adekwatne do wykonanej usługi.Są wysokie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2017-08-28 09:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Ciepła i miła atmosfera. Efekt zamierzony w 100% osiągnięty (dekoloryzacja), do tego Pani fryzjerka doradziła odpowiednią fryzurę - ścięcie włosów pasujące do twarzy. Nie byłam przekonana bo nie czuję się dobrze w krótkich włosach, jednak efekt rewelacja. Miała rację :)Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2017-02-23 08:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miło, profesjonalnie i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARLENA dnia: 2017-01-18 11:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MIŁA OBSŁUGA. KONKRETNE DZIEWCZYNY. DOBRZE STRZYGĄ. JESTEM BARDZOOOO ZADOWOLONA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2015-09-19 10:12:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalny d ramat,byłam wczoraj u fryzjerki,która totalnie nie zna się na obcinaniu porażka totalna.Chciałam podciac i wycieniowac wlosy a ona narobiłaś mi takich schodów,że szkoda mówić.Jestem bardzo rozczarowana.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tak skladam reklamacje
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2015-08-28 07:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SYMPATYCZNE PANIE. FAJNIE DORADZJĄ. JA WYSZŁAM BARDZO ZADOWOLONA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2015-05-13 16:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne spięcie moich ciężkich włosów.Super się trzymały.Sympatyczna Pani w długich ciemnych włosach i okularkach.POLECAM
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 2015-04-26 09:11:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM STAŁYM KLIENTEM SALONU BRAND. STRZYGĘ SIĘ U PANI OLI . JESTEM ZAWSZE ZADOWOLONY. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PAWEŁ dnia: 2015-03-19 14:33:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety najgorszy fryzjer w koszalinie!!! Fryzura kompletnie nie taka, którą się umówiłem z fryzjerką, zamiast podcięcia i wycieniowania - boki i tył głowy wygolony na 2 mm a na górze głowy pozostawiona kępa włosów bez ładu i składy... zamiast porządnej fryzury wszedłem z salonu wyglądając jak punk z irokezem na głowie... jedno wiem, nigdy nie odwiedzę tego salonu!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Em dnia: 2015-03-14 16:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRE FARBY. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JOLA dnia: 2015-03-13 14:42:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem stałą klientką i jestem zawsze zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2015-03-12 12:42:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tych dwóch salonach( W Atrium I W Emce)pracuja różni fryzjerzy z różnymi umiejetnosciami i podejsciem do klienta.W Atrium polecam Pania Danusie,profesjonalizm na całej lini,w Emce polecam pania Olge. Nie polecam pani,która jest chyba szefowa w Atrium,łatwo ja rozpoznac po zawsze widocznym ramiączku od stanika i tym,że przegląda sie w każdym lustrze. Natomiast w Emce nie polecam młodego chłopaka,ktory widac ,że sie stara i jest strasznym gawędziarzem to nie potrafi wykonac takiej prostej rzeczy jak szuszenie włosow na szczotce,w moim przypadku miał je szczotka prostowac,zdecydowanie nie potrafi tego zrobic a modelowanie 45zł,czegos takiego nie widziałam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-02-19 18:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne dziewczyny.Mam świetny kolor. świetna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KRYSTYNA dnia: 2014-12-28 15:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo ładny kolor. Idealnie wpasowany w kolor włosów- koncówki i mojej osobowosci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MAGDA dnia: 2014-10-18 12:18:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w czerwcu 2014r. byłam w salonie Brand (Galeria Emka Koszalin) celem odświeżenia OMBRE. Pani fryzjerka stwierdziła że odcień będzie niedużo jaśniejszy od aktualnego i będzie przejście koloru z ciemnego do jasnego. Farbę nakładała pędzelkiem, pocierajać kosmyki włosów. Pomimo, że dwukrotnie prosiłam o wyprostowanie włosów, gdyż źle czuje się w lokach to Pani była tak namolna, że zgodziłam się na ich wykonanie. Po czasie już wiedziałam, że loki miały odsunąć moją uwagę od nienależycie wykonanej usługi fryzjerskiej. Ombre jak i usługa cieniowania włosów nie miały nic wspólnego ze sztuką fryzjerską.W wykonanej technice ombre brakowało efektu przejścia koloru, stopniowego rozjaśnienia. Granica koloru nie została zachowana i w efekcie na głowie miałam bezmyślnie - krzywo rozjaśnione włosy (dekorozycja włosa!) w taki sposób, że powstały nie równe schody i skosy. Wykonane ombre wyglądało ja odrosty kilku miesięczne. Poza jednym telefonem od pani Menadżer z informacją, ze reklamacja zostanie uwzględniona, nie było już żadnego kontaktu. Tłumaczono,ze pani fryzjerka była zestresowana nadchodzącym dniem ślubu! I tak do dnia dzisiejszego nie uzyskałam odpowiedzi! Uważam, że profesjonalizm w tym salonie jest po prostu pomyłką ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-30 13:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś w tym salonie na balejażu u Pani Karoliny i jestem bardzo zadowolona.Polecam szybka i konkretna osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-02 19:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jest chyba kwestią odpowiedniego przekazania informacji...Pomimo kilku negatywnych opinii (Jednak pozytywy przeważają), postanowiłam skorzystać z usług salonu Brand. Obsługa przemiła, atmosfera wesoła i pozytywna. Efekt? Rewelacja. To co chciałam zrobić z włosami do łatwych nie należy. miałam włosy czarne a zamarzył mi się blond. Po długiej rozmowie i analizie co na włosach zrobić można a czego nie, wybrałam wspólnie z Panią fryzjerką (imienia niestety nie pamiętam) kolor do którego maksymalnie możemy zejść. Nie rozpisując się - osiągnięty kolor to piękne toffi. Nie jest to pierwszy raz kiedy schodzę z tak ciemnego koloru więc wiem czym może to się skończyć, efekty mogą być opłakane. W tym przypadku jednak efekt jest rewelacyjny. Włosy świetnie się układają, w ogóle nie są zniszczone a do tego dobranie koloru - idealne. Szczerze polecam ten salon i Panie tam pracujące, świetnie potrafią doradzić i wykonać usługę. Uważam, że to co zostało zrobione na mojej głowie całkowicie warte było zapłaconych pieniędzy. Pozdrawiam, polecam i dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-06-14 22:30:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O tym, jak można się przejechać idąc pierwszy raz do nowego fryzjera. Zdjęcia i opis możecie zobaczyć na moim blogu pod linkiem http://avinion-jk.blogspot.com/2014/06/jak-bardzo-nie-polecam-studio-urody.html Dla wytłumaczenia. Od paru lat ścinałam włosy na krótko. Było mi z tym dobrze. Jednak od roku próbowałam je trochę zapuścić. Przez wieczne asymetrie włosy były różnych długości. Wczoraj wytłumaczyłam jak chcę mieć ścięte włosy zapisując się. Dostałam termin na dziś (dzień później). Ustaliłam kwotę (40zł) za grzywkę oraz wyrównanie włosów do najkrótszej ich długości. To przeczytamy na stronie: "Studio Urody BRAND to profesjonalne salony fryzjerskie, w których proponujemy: indywidualne programy pielęgnacyjne w postaci rytuałów KERASTASE, cięcia i stylizacje klasyczne, oraz awangardowe, koloryzacje ton w ton, koloryzacje tradycyjne, geometryczne, duokolor, OMBRE koloryzacje INOA, ballayage tradycyjny i orbitalny, colpi di sole oraz pasemka, trwałą ondulację typu classic, oraz volume, sprzedaż profesjonalnych kosmetyków firmy L'OREAL oraz KERASTASE" Cięcie wydaje się prostsze od całej reszty. A w szczególności wyrównanie. Nie miałam armagedonu na głowie by był z tym taki problem. Teraz mogłabym tak stwierdzić. Dalej możemy przeczytać na stronie: "Nasz cel Piękne, wypielęgnowane i zadbane włosy naszych klientów. W zależności od rodzaju Państwa włosów proponujemy specyficzne, najbardziej odpowiednie rozwiązania pielęgnacyjne. W naszych salonach możecie Państwo skorzystać z bezpłatnych porad i konsultacji. Fachowość i profesjonalizm kadry, najnowsze techniki pracy, a także kosmetyki renomowanych firm mogą dla Państwa stanowić gwarancję 100% satysfakcji." Jestem totalnie nie usatysfakcjonowana, a pani z "kadry" niekoniecznie cechowała się fachowością i profesjonalizmem! + że zostałam wcześniej przyjęta niż miałam umówioną godzinę. Moja wina - mogłam posłuchać mamy i iść do jej fryzjerki. Ale to już pominę. Zaproszono mnie do tyłu salonu by najmłodsza (jak zakładam) pracownica/ praktykantka umyła mi włosy. Dobrze, że choć zapytała czy woda nie jest za ciepła. Następnie zaprowadziła mnie na fotel i rozczesała mi włosy. Kolejno podeszła do mnie pani wyznaczona do ścięcia. Zapytała o stronę przedziałka oraz podcięcie. Dokładnie wytłumaczyłam o co chodzi i dlaczego moje włosy są różnej długości. Stwarzała wrażenie, że wie co robi. Na koniec zajęła się grzywką, gdzie największą krzywdę mi zrobiła. Przez to, że jest tak kiepsko ścięta nie mogę jej normalnie podpiąć spinkami, by jakoś wyglądać. Nie zapominam oczywiście o reszcie włosów, które wyglądają jakbym sama je ścinała i to po pijaku. Nie żartuję. Na długości może i są równe, ale przypatrując się "od spodu" widać, że są pociachana w zęby i schody... Nie umiem tego skomentować. Pewnie! Zawsze można powiedzieć, że włosy odrosną. Jednak w moim przypadku nie jest to takie oczywiste. Mam włosy w kiepskim stanie, które bardzo, ale to bardzo długo rosną. Dlatego, jeśli chodzi o ten zakład mieszczący się w Galerii Emka w Koszalinie, serdecznie nie polecam i moja noga nigdy więcej tam nie postanie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-06-13 12:20:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER, SUPER ,SUPER
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WIOLA dnia: 2014-05-28 18:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobała mi się Emilka. SYMPATYCZNA, CIERPLIWA, fachowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KLAUDIA dnia: 2014-05-26 17:06:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO FAJNY FRYZJER KAMIL.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: EWA dnia: 2014-05-16 19:55:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękny koczek komunijny. dziekuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAROLINA dnia: 2014-05-04 09:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super koloryzacja. A ile tu ludzi. miła atmosfera . POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BEATA dnia: 2014-04-18 10:06:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie po raz pierwszy, więc generalnie obsługa powinna być da dość wysokim poziomie i postarać się zyskać nowego klienta. Niestety, pani nałożyła farbę i sobie poszła ignorując fakt że klient siedzi całkiem sam. Przez 20 minut zdążyłam dopatrzeć się jakie mają wykończenia ścian, sufitu, opatrzeć całą kadrę, która nie zwracała uwagi na samotną klientkę i dalej była pogrążona w rozmowie. Nieważne. Gdy nadeszła kolej na fryzurę.. No Panie. To mają być wykwalifikowani fryzjerzy?!?! Pani nie zrobiła na mojej fryzurze TOTALNIE nic, prócz wyrównania grzywki, kasując jak za normalne ścięcie. Dodatkowo włosy wysuszyła ręką! ! To karygodne! W wielu salonach fryzjerskich, nawet mniej rozgłośnionym, suszenie na szczotce to STANDARD! Pani w kasie przytuliła 140, nie zawracając sobie głowy tym, że klienta jest rozgoryczona i rozżalona... Byle by sobie.. Byle by do końca dnia. Dramat. Nie polecam. Po zapłaceniu 140 zł wyglądam jak kura, która sama sobie nożyczkami do kurczaka równała włosy! Nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rozgoryczona dnia: 2014-04-17 13:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FAJNIE STRZYGĄ..........
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PAULA dnia: 2014-04-04 19:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZAPROPONOWANO MI KOLOROWY MAKE -UP DO WŁOSÓW. FAJNA RZECZ MOŻNA ZASZALEĆ Z KOLOREM. JA ZASZALAŁAM POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2014-01-26 14:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JA RÓWNIEŻ JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ SALONU BRAND. NAPRAWDĘ WSZYSTKO TO KWESTIA POROZUMIENIA. JA Z DZIEWCZYNAMI Z TEGO SALONU OD RAZU ZŁAPAŁAM DOBRY KONTAKT. SA OTWARTE NA ROZMOWĘ. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JOLA dnia: 2014-01-07 11:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tego salonu chodzę od paru lat! Nie wyobrażam obie oddać teraz swoje włosy w inne ręce. Wykonywałam w salonie prawie wszystkie możliwe usługi i nigdy sie nie zawiodłam, wręcz przeciwnie efekty były zapierające dech :). Wszyscy fryzjerzy to profesjonaliści, dobrani wyjątkowo perfekcyjnie, każda z Pań jest mistrzynią w fachu. Szczególnie polecam Panią Sylwie, potrafi dobrać kolor (szczególnie blondy), bardzo dobrze mnie ostrzygła. Włosy świetnie sie układaja i nic prawie nie muszę przy nich robić. Lokalizacja salonu jest wyjątkowo dogodna, a klienci zawsze wychodzą zadowoleni i wracają. Luźna atmosfera powoduje, że bardzo dobrze się tam czuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iv dnia: 2014-01-04 22:17:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Karolina ładnie upiela mi włosy i się świetnie trzymały.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-02 12:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Olga bardzo ciekawie upina włosy. Ma kreatywną duszę. i fryzura długo mi się trzymała
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARZENA dnia: 2014-01-02 11:34:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fatalna pseudo-fryzjereczka Pani Sylwia byłam świadkiem w sylwestra jaką lipę odstawiała,widziałam jedno uczesanie i bym nie poleciła ale gadane to ma!!
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-01 18:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ...profesjonalizm. Pan Kamil świetnie dał sobie radę z wymagającym klientem. Co za "harmider" przedświąteczny. BYŁEM MIŁO ZASKOCZONY JAKOŚCIĄ I FACHOWOŚCIĄ OBSŁUGI POMIMO WIELKIEGO RUCHU.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-30 15:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER PANI OLGA.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JOLA dnia: 2013-12-28 17:40:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salony stanowczo NIE polecam . Panie ,,fryzjerki,, nie zbyt znają się na tym co robią , panuje tam bałagan , ogólna atmosfera salonu jest oschła , uczniowie są poniżani przy klientach i traktowani przedmiotowo . Niestety salon Brand strasznie się zmienił , kiedyś działał o wiele lepiej .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-12-19 00:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI OLGA. BARDZO CIERPLIWA I TWÓRCZA.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-17 19:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie trafiłam na dobrego fachowca,wkońcu jestem zadowolona z koloru.Polecam Panią Karoline.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: aga dnia: 2013-12-14 08:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio samo w sobie fajne i profesjonalna załoga! Polecam Kamila
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2013-11-24 15:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze uśmiechnięte, chętne do pracy. FAJNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAMILA dnia: 2013-10-27 14:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna rozmowa, rzeczowe pytania, właściwy efekt- pani OLGA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANETA dnia: 2013-09-22 00:41:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Świetna Pani KAROLINA POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2013-09-21 14:48:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem zdecydowanie najlepszy salon fryzjerski w Koszalinie ;) Szybko, bez zastrzeżeń. Polecam Pana Kamila ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-09-13 21:39:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cudowna załoga,zgrani, dobrzy fachowcy , pogodni........super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAROLINA dnia: 2013-07-31 17:50:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miło i profesjonalnie zostałem "obsłużony".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DANIEL dnia: 2013-07-09 19:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Kamil- świetny fryzjer.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-07 16:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nareszcie mam kolor jaki chcialam. rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KAMILA dnia: 2013-07-06 14:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zostawiłam dzisiaj dzieci u fryzjera a sama poszłam na zakupy. Oczywiście spodziewałam sie tgo, że wizja moja i dzieci co do fyrury jest inna. Rzeczywiście nie myliłam się. Dzieciaki dokładnie wytłumaczyły p. Karolowi o co im chodzi i to miały na głowie. Sama sie na to zgodziłam zostawiajac je same u fryzjera- dzieciaki maja swoje zdanie i dobrze. Jestem zadowolono, choć mogłoby być krócej. Fryzjer wytłumaczył mi,że przy bląd włosach zbyt krótkie boki sprawią, ze nie będzie widać tych extra wzorków- to oczywiste. POLECAM....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: KAROLINA dnia: 2013-07-04 15:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: te nowe blondy to rewelacjaaaaaaaaaaa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JOLA dnia: 2013-06-28 18:22:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bylam dzis z synkiem wygolic boki i podciac irokeza..a i wyciac znaczki...zostawilam syna...wracam po 10 minutach..i co widze!!Masakra boki ledwo ruszone znaczki jako tako widocznei gora prawie nie tknieta ale za to zel juz byl...poprosilam zeby przycial kroce...MATKO !!Jak wyszlam zobaczylam jak jest strasznie krzywo!!!KATASTROFA!!Czekam na meza i jedziemy z reklamacja..Cena USLUGI 39 zl!!!!pogratulowac
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2013-06-25 15:49:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjerzy z tego SALONU jeżdżą na szkolenia z Piotrem Hull' em- jak ja uwielbiam jego cięcia i stylizacje.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-06-18 11:28:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fantastyczna załoga stylistów
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PAWEŁ dnia: 2013-06-15 14:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna koloryzacja nowymi farbami do blondów. PO PROSTU ŚWIETNA
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KLOLINA dnia: 2013-05-27 14:34:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ALE JESTEM CIEKAWIE OBCIĘTA WG ZASAD ZNANEGO STYLISTY FRYZJERA BERTRAMA- BARDZO TRENDY. CHOĆ KTOŚ INNY UZNAŁBY TO ZA KRZYWIZNĘ- JA LUBĘ MÓJ NOWY IMAGE.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MICHALINA dnia: 2013-05-21 11:33:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartosz dnia: 2013-05-19 10:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W BRANDZIE fryzjerzy polecają ciekawe asymetryczne cięcia. Jestem zadowolona. Dobrze się z tym czuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: OLA dnia: 2013-05-19 09:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie mam cięcie o które mi chodziło. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ,że zawsze chciałam degażować włosy i do był błąd. Tutaj fryzjerka wytłumaczyła mi że degażowanie nie nadaje sie do moich włosów , bo daje efekt nierównego obcięcia. Natomiast piórkowaniwe, cieniowanie jest najwłaściwsze. A JA ZAWSZE SIE UPIERAŁAM ŻEBY DEGAŻOWAĆ I JUŻ.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MONIKA dnia: 2013-05-17 16:11:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2 maja byłam w tym salonie, tak wyrąbanych włosów nigdy nie miałam na latch 80- tych czas sie u nich zatrzymał, niechlujstwo, krzywizna, kto im dał nożyce do rąk? po wyjściu wróciłam z reklamacją, aby przynajmniej to coś koło uszu wyrównała, komprletna klapa, wyglądam jak chłop, prawdopodobnie złoże pozew przeciwko nim do sądu, dzis równiez pojade z ponowną reklamacją- jak zobaczyłam w domu tył głowy, to się mało nie przewróciłam nawet prosto nie umija obcinać
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-05 09:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZISIAJ BYŁAM W BRAND STUDIO URODY- OGROMNIE SIĘ Z TEGO POWODU CIESZĘ.SAMA CIĄGLE COŚ KOMBINUJĘ Z WŁOSAMI . MAM ZNISZCZONE ŻE HO HO.PANI OLA ZAPROPONOWAŁA MI KURACJĘ. LEPIEJ LECZYĆ WŁOSY NIŻ BARDZIEJ POGRĄŻAĆ W CHOROBIE ( BO BĘDZIE CORAZ GORZEJ). DZIEWCZYNY PRZYJDĘ ZA MIESIĄC WZMOCNIĘ WŁOSY I ZACZNIEMY DZIAŁAĆ.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KAROLINA dnia: 2013-04-20 15:49:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZUKAŁAM, SZUKUAŁAM I ZNALAZŁAM. MAM ŚWIETNIE ,NIE TYLKO DOBRZE OBCIĘTE WŁOSY. RACH CIACH I JESTEM WYMODELOWANA I KOLOR TEŻ REWELACYJNY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JULKA dnia: 2013-04-16 10:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN kAMIL ŚWIETNIE MI OBCIĄŁ WŁOSY. PRECYZJA. SUPER KONTAKT Z KLIENTAM.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-02 19:33:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super kolorystki. polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2013-03-21 15:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ALE TU PRZYTULNIE, CIEPŁO I MIŁO. POSZŁAM DO PANI SYLWI Z POLECENIA. ŚWIETNA FRYZJERKA.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-08 12:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat nie byłam u fryzjera. Miałam ochotę zaszaleć. Pomyślałam że w Brandzie jest do tego przeszkolony zespół.WOW.ALE JESTEM ZADOWOLONA.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KAROLINA dnia: 2013-02-25 09:57:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką BRAND STUDIA URODY W EMCE. Nic się tu nie zmieniło. Użyję terminologii M. GESTER- TEN SALON MA DUSZĘ.Dziewczyny uśmiechnięte, zawsze służą radą i wiedzą.PEŁEN PROFESJONALIZAM ŚWIETNIE
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-19 14:17:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybo, szybko to syndrom naszych czasów. W Brand Studio Urody pod namową przesympatycznej pani Justyny zdecydowałam się na Rytuał Kerastase. Zaryzykowałab choć ciągle nie mam czasu. Jednak te 50 minut, które spędziłam w salonie to była dla mnie czysta przyjemność. Nie doość, że czuję się zrelaksowana... dodatkowo wiem że oddałam się w ręce profesjonalistki ( moje włosy błyszczą, fryzura długo utrzymuje się i ten masaż).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2013-02-05 18:35:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Raczej sama sobie farbuję włosy. Niestety w tym przypadku nie wyszło, Poszłam do BRAND STUDIO URODY. To była moja jedy na deska ratunku. I się nie zawiodłam. Mam piękny jasny blond.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MAGDA dnia: 2013-02-02 14:48:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To nie okoliczności wpływają na nasze dobre samopoczucie, a tylko i wyłącznie rodzaj naszego nastawienia wobec otaczającej rzeczywistości.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-01 20:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doczepiałam włosy u pani NINY . Świetna sprawa .......włosy się nie plączą, sa błyszczące, naturalnie wygladają. POLECAM!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-02-01 13:37:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z tych pań ( rudawe włosy ) bardzo szczupła , wyłupiaste duże oczy to porazka , jest wyniosła i bardzo sztuczna .Zmieńcie obsługę!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zzzzz dnia: 2013-01-30 18:51:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Sylwia Poleciła mi odżywczą koloryzację w stylu retro. Wspaniele sie w tym czuję.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-29 12:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona- mój miserny kok zrobił wrażenie na blu. SUPER
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-26 17:20:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za dosłownie parę pasemeczek , których nie widać zapłaciłam aż 110 zł , sama mogłabym zrobić takie same w domu !!! Wogóle nie byłam zadowolona
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nnnn
Opinia dodana przez: lalala dnia: 2013-01-07 17:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy byłam w salinie w Emce za bardzo nie wiedzałam co chcę. Samo doradzanie mi w sprawie mojego nowego koloru włosów trwałao 30 minut. Przyznam szczerze siedzałam jak na szpilkach. Od pół roku szukam właściwego dla mnie fryzjera po przeprowadzce. Usługa fachowo wykonana- nie mama zastrzeżeń.POLECAM SALON W EMCE
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: julka dnia: 2013-01-07 16:10:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam świetny kolor. Dziewczyny jesteście fantastyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-04 15:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁA U PANI NINY NA KERATYNOWYM DOCZEPIANIU WŁOSÓW. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. WŁOSY SIĘ NIE PLĄCZĄ, NIE CZUJĘ ICH CIĘŻARU I NIE MAM PROBLEMÓW Z ICH PIELĘGNACJĄ. JUSTEM USATYSFAKCJONOWANA.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-28 16:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam pękny zimny bląd. Nic wielkiego- tylko tonowanie szamponami dia light. Wcześniej ten efekt miałam osiągany przy rozjasniaczu. PANI OLA "WYKONAŁA KAWAŁ DOBRAJ ROBOTY"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAMILA dnia: 2012-10-13 10:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marzenka bardzo cierpliwie mnie słuchała . Fryzura spełniła moje oczekiwania. Kolor fantasyczny, cięcie świetne .
Opinia dodana przez: WIOLA dnia: 2012-10-11 10:45:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz się spotkałam, żeby przed usługą ktoś tak szczegółowo omawiał ze mną fryzurę i odżywianie. Spodobało mi się to. Dziewczyny od dziś jestem waszą stałą klientką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MONIKA dnia: 2012-10-03 14:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACYJNE KOLORYZACJE GEOMETRYCZNE FARBAMI KTÓRE NIE NISZCZĄ WŁOSÓW.JESTEM ZACHWYCONA.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2012-10-01 20:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam włosy po keratynowym prostowaniu. Niestety wcześniej wybrałam złego fryzjera- włosy miałam w skandalicznym stanie. Trafiłam do pani Justyny miesiąc temu. Juz jest efekt. Włosy błyszczące, łatwo się rozczesują, a fryzura utrzymuje się kilka dni. To efekt właściwej pielęgnacji wykonywanej przez panią Justynę. NO I TEN MASAŻ. ZAWSZE WYCHODZĘ ZRELAKSOWANA I ZADOWOLONA.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-24 09:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świene strzyżenie. Pani Olga -polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2012-09-22 12:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedy przyszłam do salonu w EMCE za bardzo nie "wiedzałam co chcę". Pani Sylwia zaprpopnowała mi koloryzację Retro Z NAJNOWSZEJ KOLEKCJI FIRMY LOREAL. ZGODZIŁAM SIĘ. Nie żałyję. Mam na włosach głeboki kolor o którym marzyłam. Geomertyczny kolor dodał moim włosom objętość. A JAK MOJE WŁOSY SIĘ BŁYSZCZĄ. DZIĘKI
Opinia dodana przez: OLA dnia: 2012-09-20 14:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem "świeżą" panną młodą. BYŁAM W BRANDZIE . DZIEWCZYNY CHAPEAU BAS. MÓJ ŚLUBNY KOK TO- STYL, POMYSŁOWOŚĆ, TRAŁOŚĆ W JEDNYM.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JOLA dnia: 2012-09-19 14:29:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona. Nareszcie mam to co chciałam. Salon na miarę. SUPER
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ULA dnia: 2012-09-15 13:43:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w sobote czesałam się na wesele niestety fryzura nie wytrzymała do 22godz!!! apsurd i 80 zł za 15 minut czesania
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: basia dnia: 2012-09-12 21:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli masz ochotę na fachową usługę w miłaj atmosferze. POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ANIA dnia: 2012-09-08 15:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Jestem klientką od ponad 3 lat , zawsze wychodzę z salonu bardzo zadowolona ,każda usługa wykonana jest starannie oraz profesjonalnie .Czas spędzony na fryzjerskim fotelu jest dla mnie katorgią , ale nie w Barndzie atomosfera wspaniała, dziewczyny uśmiechięte i zawsze uprzejme .Szczerze Polecam ten salon ,ja osobiście nie zamieniłabym go na żaden inny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-24 16:28:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CHODZĘ DO SALONU PRZEZ 10 LAT. ZAWSZE PROFESJONALNIE BYŁAM OBSŁUŻONA. DZIEWCZYNY UCZESTNICZĄ SYSTEMATYCZNIE W SZKOLENIACH. OTWARTA JESTEM NA WPROWADZANE PRZEZ NIE NOWOŚCI. OWSZEM CZĘSTO W SALONIE JEST "KOCIOŁ" , ALE TO DOBRZE SWIADCZY O SALONIE. POLECAM. DZIEWCZYNAY MAJĄ MAGIĘ W RĘKACH.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-21 12:27:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w tym "studiu urody"mam doczepione włosy tam się dowiedziałam że też oferują takie usługi ale jak tak można skoro tam pracują nie kompetętni pseudo fryzjerzy zamiast umyć mi włosy oni mnie głaskali a przy rozczesywaniu przeżyłam dramat. modelowanie tragedia włos kompletnie nie wyczesany i dziewczynie się moje włosy wkręcały się w szczotkę i to ma być salon loreala chyba pomyłka>>????!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-18 15:04:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w tygodniu u pani JUstyny masakra proponuje dbanie o higienę ledwo wytrzymałam przy strzyżeniu pani nie wie co to jest antyperspirant!!!!!! i dodatkowo PAPIEROSY!!!!! obrzydliwe ja rozumiem nałóg sama kiedyś paliłam ale gumy do żucia proponuje a jesli chodzi o "strzyżenie" to byłam na poprawce w podkowie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-15 22:29:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trzy m-ce temu ściągnęłam kolor w innym salonie,chciałam po prostu jaśniejsze o kilka tonów.Wczoraj wybrałam się do Emki i pokazałam pani jaki chcę odcień (jasny bursztyn)i powiedziała że ok taki wyjdzie. Podejrzliwe było dla mnie jej mycie moich włosów,które trwało ok 20min,okazało się że kolor zrobiła mi ciemniejszy niż miałam przed dekoloryzacją. Dobił mnie jeszcze rachunek. Dziewczyna była owszem miła ale zupełnie nie słuchała co ja do niej mówiłam na temat ciemnych włosów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-07 16:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od wielu lat chodze do pani Agaty i jestem bardzo zadowolona.wcześniej latałam od fryzjera do fryzjera i zawsze wychodziłam niezadowolona.Nareszcie mam fryzjerke która doskonale zna moje włosy .Siadam,,zamykam oczy,, i wiem,że wyjde zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 2012-06-12 15:45:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zła obsługa,zero profesjonalizmu.Brak umiejętności dokladnego farbowania przez Panią Anete.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-23 14:43:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa "balejaż" wykonana niedokładnie. Po 3 tygodniach odrost wyglądał jak po 2 mc. Panie Fryzjerki nie pokrywają dokładnie włosów farbą przy samej skórze. Odrosty były o długości od 0,5 cm do 1,5 cm w zależności od miejsca. Brak regulaminu wykonywanych usług. Nieprofesjonalne podejście do klienta. Reklamacja rozpatrywana pod kątem korzyści dla salonu, nie klienta. Brak indywidualnego podejścia do klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: OCENA NIEDOSTATECZNA
Opinia dodana przez: B dnia: 2012-05-22 17:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM ZADOWOLONA ŻE POLECONO MI TEN SALON. KOMPETENCJA, ATMOSFETA. PRZYJEMNIE SPEDZIŁAM CZAS. WYSZŁAM BARDZO ZADOWOLONA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-03 13:20:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECA TEN SALON ZE WZGLĘDU NA DOBRE KOSMETYKI, MIŁĄ ATMOSFERĘ,PROFESJONALIZM OBSŁUGI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BASIA dnia: 2012-03-29 20:39:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowite. Chodzę do pani Sylwi około 3 lat i nigdy się nie spotkałam z tym aby jakiś uczeń nakładał mi farbę czy się mną zajmował. Owszem co robi zniewalająco to myje głowę. Pani Sylwia to profesjonalna osoba na odpowiednim miejscu. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2012-02-17 23:59:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam ostatnio w tym salonie z polecenie u nie jakiej pani Sylwi poczuyam się jak przedmiot jakiś chłopak nakładał mi farbe i to strasznie długo kto inny mi ją zmywał pani Sylwia tylko obcieła mi włosy i nhiechlujnie wysuszyła pozatym kolor buł straszny zimny i brudny a jedynie co pani sylwi wychodzi to tylko kasowanie NIE POLECAM
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-15 16:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa super. Panie sa bardzo sympatyczne.Ogolnie bardzo czysty i zadbany salon. Nie zgadzam sie z poniższa opinia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-01 21:14:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga! Jeśli zależy Ci na swoich włosach? nie idż do tego salonu! dziś rano miałam brązowe włosy i chciałam tylko zafarbowac na ten sam kolor odrosty, niestety pseudo fryzjerka nie potrafiła znależć takiego samego koloru lub ma problem z daltonizmem i wyszłam z rudym!!! jestem załamana, bo w nast.tyg.muszę przefarbować kolor po raz kolejny, bo nie chcę chodzić z rudym. Niestety nie chciano dać mi numeru elefonu do szefa.... do tego traktują praktykantów jak bande nieudaczników poniżając ich przy klientach i wykorzystując zamiast uczyć!!! no cóż może są sami z takiej szkoły i takie są efekty, że klientki wychodzą z innym kolorem włosów niż prosiły!!! p.s.poza tym dobra rada: spójrz na włosy fryzjera zanim oddasz swoje w jego ręce, a w tym salonie niektóre fryzjerki wyglądają jak ....ki. Do tego obgadują klientów, którzy juz wyszli nie zważając na to, że kolejni siedzą na fotelu i wszystko słyszą!!! zdecydowanie odradzam !!! szkoda, że nie ma nigdzie kontaktu z szefem, bo traci klientów, a Koszalin jest małym miastem i zła opinia szybko się roznosi! Fryzjerkom brakuje podstawowej kultury osobistej: na moje pytanie na którym fotelu mam usiąść-usłyszałam "siadaj gdzie chcesz" zamurowało mnie, bo chciałabym zaznaczyć, że nie jestem nastolatką, ale kobietą mającą ponad 30 lat. Sama prowadzę firmę i zatrudniam ponad 60 osób i gdybym dowiedziała sie o kliencie , który odwiedził moją firmę i został przez mojego pracownika tak potarktowany jak ja dziś w salonie Brand zrobiłabym wszystko aby móc klienta przeprosić osobiście.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-01-14 18:44:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólna opinia bardzo zła, panie nie potrafią niestety dobrać koloru ani podciąć włosów ,tak jak zyczy sobie klient.Poza tym ceny sązbyt wygo=órowane i nie adekwatne do jakości usług. zakład podaje ,że w użycią są produkty firmy loreal ,bardzo obniża to dobre imię tej marki.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anka24 dnia: 2011-03-05 00:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon, zwłaszcza panią Agatę. Przerobiłam chyba cały Koszalin pod względem fryzjerów,90% to nieporozumienie. W Brandzie znalazłam nareszcie fachowca,pani Agata to pełen profesjonalizm, świetny fach, a do tego przesympatyczna osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Karola77 dnia: 2011-01-21 23:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobre kosmetyki do wlosow ale niestety tez wysokie ceny uslug,bardzo mila obsluga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2010-11-12 20:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniała fachowosc w zakładzie super obsługa sympatyczne dziewczyny wesołe i szczere pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-24 21:42:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją