Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wysocki Radosław. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Kolejowa 32
Telefon: 632456829
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 76% pozytywna 10x 3x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 0% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 6198
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Wysocki Radosław. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁAM W SALONIE W CZERWCU 2015R. BYŁAM NIEZADOWOLONA CO PANI KTÓRA ROBIŁA MI WŁOSY TZN. PASEMKA Z 2 KOLORÓW DOBRZE WIDZIAŁA, KOLORY SIE ZLAŁY, WYGLĄDAŁY NA KOLOR SIWIEJĄCY, ZOSTAŁAM POINFORMOWANA, ŻE PO KILKU MYCIACH BĘDZIE OK- NIE BYŁO NIESTETY, KOLOR SIWYCH WŁOSÓW SIE TYLKO POGŁĘBIŁ I OKAZAŁO SIĘ JESZCZE ŻE WŁOSY PO KOLORYZACJI U NICH SĄ BARDZO ZNISZCZONE-SUCHE I ŁAMLIWE, DODAM ŻE BYŁAM PRZEKONANA ZE W TAKIM SALONIE I ZA TAKĄ CENE UŻYWAJĄ FARB KTÓRE WŁOSÓW NIE NISZCZĄ,OBSŁUGA MIŁA ALE EFEKT KOŃCOWY GORSZY JAK PRZED PÓJŚCIEM DO NICH I CENA ZUPEŁNIE NIEADEKWATNA DO TEGO Z CZYM WYSZŁAM NA GŁOWIE(250ZŁ.).GDYBY NIE TO ŻE WŁOSY PO WIZYCIE U NICH MIAŁAM ZNISZCZONE NAPEWNO POSZŁABYM Z REKLAMACJĄ. SZCZERZE NIE POLECAM TEGO SALONU, CHOĆ NIE TWIERDZĘ, ŻE SĄ OSOBY ZADOWOLONE Z USŁUG W TYM SALONIE
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-08-10 17:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowiec jakich mało profesjonalista w każdym słowie polecam!!!!!! polecam !!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klietka dnia: 2013-11-16 09:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczerze polecam fachowośc bez zastrzerzeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2013-11-03 17:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WYSOKA FACHOWOŚĆ USŁUG POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: HANNA dnia: 2013-04-18 15:09:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Walą Cię w rogi Koleżanko , a Ty z uśmiechem na ustach godzisz się na to......co najmniej zagadkowe !!! Lubisz być oszukiwana i wykorzystywana ?? Właśnie dzięki takim osobą jak Ty które prezentują taką postawę takie praktyki mają rację bytu. O moje ego się nie martw - jest na takim poziomie jak być powinno. I jeszcze jedno bardzo proszę czytaj ze zrozumieniem !!!! To ważne !!!! Pozdrawiam
Opinia dodana przez: dobrze zorientowany dnia: 2012-01-18 19:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stala bywalczynia tego salonu,wlosy mam zawsze zrobione NIENAGANIE .Moga tam farbowac czym chca liczy sie efekt.A jesli ktos ma z tym problem,ze dla niego liczy sie profesjonalna farba to popros zeby zrobili ci ja na twoich oczach ,, wybrniesz z tego i zadowolisz swoje EGO,,. Dla mnie salon na 100 ./. profesjonalny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: stala klienkat dnia: 2012-01-17 22:12:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę wszystkie klientki tego salonu o dokładne sprawdzenie tego co mają nakładane na włosy !! Salon mianuje się salonem firmowym Wella natomiast personel na zapleczu (proszę zauważyć że każdorazowo farby są przygotowywane na zapleczu)przygotowuje "co mu się podoba" a ściślej to co im każą . Dodajmy przy tym że klientki są informowane oraz kasowane za wykonanie koloryzacji profesjonalną farbą firmy Wella Jest to zwykła nieuczciwość i nabijanie klienta w butelkę Farby których używa personel "pod płaszczykiem Welli" są zdecydowanie tańsze i to jest główny powód oszukiwania klientów przez właścicieli. Co do profesionalizmu stylistów - bez zastrzeżeń !
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dobrze zorientowany dnia: 2011-11-29 15:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pocztalam o ty salonie w necie... i sama musialam sprawdzic, opinie tyle ile ludzi,i dobre i nie.Bylam ,sprawdzilam i to co mam zrobione na glowie to byla prawdziwa niespodzianka,po prostu SUPER WLOSY!!!!!! Polecam,cena tez do przezycia bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2011-11-07 15:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta i strzał w 10!!! Udało mi się trafić na Pana Radka. Świetnie dobrany kolor i fryzura. Atmosfera bardzo miła. I mam nadzieje, że tak będzie za każdym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2011-02-23 09:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: suprrrrr!!! jestem zachwycona !!! super fachowo i bardzo pozytywnie.profesjonalnosc ze,, ho ho ,,
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kasia b dnia: 2011-01-09 18:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-21 18:13:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio odwiedzilam ten salon,i jestem milo zaskoczona.Slyszalam opinie o bardzo drogich usugach,a tu normalna cena i swietna obsuga.fachowosc profesjonalna.Robily mi wlosy dwie dziewczyny,swietny kolor doradzila mi Kamila,a ostrzygla mnie Beata.Wlosy same mi sie ukladaja. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-05 20:51:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon, swietna obsuga. takich nam trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: ;-)
Opinia dodana przez: jolka 23 dnia: 2009-12-27 15:45:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją