Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lafayette. Salon pielęgnacji urody

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 62-081 Przeźmierowo Rynkowa 114
Telefon: Fax: 0616523856
Adres e-mail: emozionii(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 84% pozytywna 21x 2x 4x

Jakość usług: 90% wysoka 20x 3x 2x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 24x 1x 1x
Ceny usług: 84% niskie 16x 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 5515
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Lafayette. Salon pielęgnacji urody

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapisałam się do fryzjerki, którą poleciła mi koleżanka. Na miejscu okazało się, że strzyże mnie inna. Włosy są fatalnie obcięte! Krzywo oraz nieumiejętna techniką co potwierdzili inni fryzjerzy. Dziękuję za zniszczenie końcówek, przy włosach zapuszczanych latami! Obsługa klienta na żenującym poziomie. 10 razy zostawiałam swój telefon, aby kierowniczka mogła do mnie zadzwonić z terminem, kiedy zostanie poprawione strzyżenie. Poddałam się po 10 próbie w ciągu kilku tygodni. Szkoda pieniędzy, czasu oraz włosów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: IGNORANCJA ZE STRONY SALONU! Zadeklarowana poprawa nie została wykonana.
Opinia dodana przez: MMM dnia: 2018-06-08 10:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega zadowolona z usługi ,magia koloru moich włosów córeczka tez usatysfakcjonowana piękną fryzurą.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beauty dnia: 2016-02-26 22:04:50 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeciętny salon. Liczyłam na doradztwo w sprawie koloru i cięcia a sama musiałam podpowiadać fryzjerce co ma robić. Wystrój też wymaga remontu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-17 08:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Baaaaardzo lubię ten salon, już od 2 lat nie zdarzyło mi się pójść do innego fryzjera. Cieszę się, że wreszcie odkryłam "mój" salon! Dziękuję za super fryzurke!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Doris dnia: 2015-08-11 12:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O salonach Lafayette słyszałam różne opinie, głównie dotyczące wysokich cen. Postanowiłam sama sprawdzić, jak się ma to do jakości usługi. Tak zawitałam do salonu przy ul. Rynkowej, a teraz sama sobie gratuluję dobrego wyboru. :-) Dobre cięcie sprawiło, że sama łatwo mogę je ułożyć (co wczesniej nie było takie łatwe!). Po kuracji są gładkie i błyszczące, ciekawe jak długo się ten efekt utrzyma. A co do cen - no cóż, za jakość się płaci. Od razu widać, że to profesjonalny salon, a nie osiedlowy salonik (nie obrażając nikogo ;-)). Polecam wszystkim WYMAGAJĄCYM! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2015-01-08 10:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie wróciłam z salonu i od razu piszę opinię, na świeżo, w nowej i pięknej fryzurze :) Polecam Lafayette wszystkim paniom, które chcą wyglądać... po prostu lepiej. Sprawdziłam i polecam. Opinia jak najbardziej pozytywna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-12-18 17:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam USŁUGI KOSMETYCZNE w salonie Lafayette. Pani kosmetyczka z bardzo dobrym podejsciem, doradzi, pomoze. Zabieg byl przeprowadzony w bardzo milej atmosferze. Mam nadzieje, ze w koncu trafilam na kogoś, kto pomoze mi rozwiązać moje problemy z cerą...Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2014-12-18 10:25:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie bardzo miłe. Niestety fryzura zostawia wiele do życzenia - ogólnie masakra, bo teraz mam miotle na głowie i muszę iść do innego fryzjera aby ogarnął to co mi zostało.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-12 20:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super pozytywny, wesoły i co najważniejsze profesjonalny team ;) Zrobiono mi świetną fryzurę w przemiłej atmosferze. Polecam! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Z. dnia: 2014-12-09 11:26:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, kosmetyczka bardzo profesjonalna i kompetentna, zabieg wykonany profesjonalnie. Piękny, stylowy gabinet. Miła i sympatyczna obsługa. OCENA POZYTYWNA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2014-12-02 10:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO PROFESJONALNE STRZYZENIE, POLECAM WSZYSTKIM
Opinia dodana przez: ADAM dnia: 2014-10-17 10:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serdecznie polecam, po farbowaniu i kuracji moje włosy sa piekne, lśniace i zdrowe! dziekuje lafayette!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2014-10-07 11:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona, wszyscy znajomi pytają gdzie byłam u fryzjera i polecam im Lafayette :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2014-09-15 10:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kosmetyczkę z La Fayette!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karo dnia: 2014-08-11 13:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona jak zawsze - bezbłędny dobór koloru! Polecam gorąco!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-07-08 10:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kliknęłam w grouponie zakup koloryzacji strzezenia i regeneracji włosów,jestem oczarowana obsługa w tym salonie. Tak sterylnie to chyba jeszcze nigdy nie byłam obsłużona widac ze salon ten duży nacisk kladzie na higienę nie wspominając o toalecie... pachnie jak u mnie w sypialni do tego ten ptaszek ta szafeczce poprostu cudnie a do tego mój mąż z nowego koloru jaki dobrała mi pracująca tam fryzjerka nie mógł sie przestać zachwycać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klaudia z Dąbrówki dnia: 2012-10-01 00:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak to konkurencja potrafi basenie pisać ja chodzę tam już od jakiś sześciu miesięcy i jestem bardzo zadowolona. A nie wierze ze w ten dzień kiedy miała pani upiecie był rownież ballayage co za bajka- tak nie można kiedy miałam na sylwestra robione upiecie to pani prosiła mnie o umycie dzień przedtem głowy. Ja korzystam z uslug pani gosi ale ta druga pani rownie dobrze profesjonalnie podchodzi do klienta.A pani poniżej powinna podpisać sie pinokio a nie Magda ale tak to już jest ja tez prowadzę firmę i konkurencja tak samo ma ograniczone komórki mózgowe jak pani poniżej.a najlepiej iść i sie samemu przekonać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazynka dnia: 2012-09-10 22:35:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam na upięciu koka i koloryzacji. Chodziłam już wcześniej do Pestki i Malty i byłam bardzo zadowolona. W Przeźmierowie jest tragedia! Włosy po rozjaśnieniu wypadały garściami, upięty kok był brzydki(taki lotos, którego spinkami żabkami można zrobić od ręki samemu w domu bez przygotowania), Pani cały czas mnie olewała, równocześnie rozmawiała przez telefon, nakładając mi rozjaśniacz, rozmowy przez telefon ze znajomymi trwały min 50% czasu trwania usługi! Zero porady. Jak pytałam co będę miała na głowie to usłyszałam: coś się wymyśli... Tragedia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Baranowo dnia: 2012-09-09 22:49:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco zachęcam do skorzystania z regeneracji włosów,sauna czyni cuda i pani GOsia. jedynym negatywem jest niewidoczne wejście do salonu.mialam wrażenie ze jest tam tylko bank i zamka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 2012-09-06 17:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w tym salonie i wyszłam bardzo zadowolona i z fryzury jaka zrobiła mi pani fryzjerka jak i kosmetyczki. widac ze pracuja na bardzo dobrych produktach,zreszta na moich ulubionych opi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malwina dnia: 2012-08-30 21:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak dobrze że groupon istnieje i mogłam skorzystaś z usług w tym salonie.Sxkoda tylko,ze kosmetyczka jest ciągle zajęta i nie mogłam się umówić.Powinni cos z tym zrobić!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-23 19:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CHCIAŁAM PODZIĘKOWĄC CAŁEJ EKIPIE LAFAJET ZA PRZYGOTOWANIE MNIE DO ŚLUBU FRYZURA,MAKIJAŻ I OCZYWISCIE ZA DOCZEPIENIE TYCH PIEKNYCH DŁUGIE RZĘSY(NA KTÓRE NAMÓWIŁA MNIE KOSMETYCZKA) GOSCIE NIE MOGLI SIE NAPATRZEĆ.WPADNĘ W TYGODNIU Z TORCIKIEM I ZDIĘCIAMI POLECAM WSZYSTKIM NIEDOSZŁYM PANIENKA MŁODYM TEN SALON.POZDROWIENIA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NATALIA dnia: 2012-04-21 15:22:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM KLIENTKA IZY FRYZJERKI TRAFIŁAM PRZEZ GROUPON(BAŁAM SIE BO RÓZNIE TO WYGLADA Z TYMI PROMOCJAMI TYM BARDZIEJ,ZE WYKUPIŁAM MODEL,STRZYŻ,REGENERACJĘ WŁOSÓW)ALE PIERWSZY RAZ BYŁAM ZADOWOLONA Z ZAKUPU PROMOCYJNEJ USŁUGI-OD SAMEGO POCZĄTKU WSZYSTKO ZGODNIE Z ZAKUPEM KUPONU-PANI IZA OD POCZĄTKU ODDAŁA SAM PROFESJONALIZM KAWKA,GAZETKA I MIŁY USMIECH DO TEGO KAMERALNY WYSTRÓJ SALONU NAPRAWDĘ MOŻNA SIĘ W NIM ODPRĘZYC... DO TEJ PORY KORZYSTAŁAM Z SALONU LUCYNA ALE KIEDY SIĘ ZLIKWIDOWAŁ TAMTA LOKALIZACJA NIE ODPOWIADAŁA MI,WIĘC SUSIŁAM SIĘ ZAKUPEM GROUPONU I NAPRAWDĘ NIE ŻAŁUJE...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2012-04-19 23:03:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przyjechałem po dziewczyne doFRYZJERA I PRZY OKAZJI SKORZYSTAŁEM Z CIĘCIA POLECAM NISKA CENA MIŁA OBSŁUGA MONIKA JEST RÓWNIEŻ ZADOWOLONA Z FRYZJERKI NIEJAKIEJ PANI IZY.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2012-04-19 18:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z grouponu na fryzjerstwie i kosmetyce regeneracja włosów rewelacja a mikro pierwszy raz więc nie mam porównania ale bardzo miła kosmetyczka z pewnością wróce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2012-04-19 17:53:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon bardzo łady ale duże obsługa niezbyt. Polecam fryzierke Izę ktora super dobierze kolor,jesli chodzi o kosmetykę to tylko do Pauliny rzęsy super wykonane i zabieg. P na repcja do wymiany wogle nie zachęca do powrotu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-11-13 16:06:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tam od ponad roku, ostatnio czesto zmieniają sie fryzjerki. cicia OK p. Gosia z kolorem nieco gorzej. Cześe wyjącia napapierowsa, gadanei przez komórkę ze znajomymi na gós o problemach itp. gadulstwa \teraz trafiłam na pana.... który dobrze dobrał kolor włosa :) ciekawe jak długo się tam utrzyma po ostatnich zmianch.. kamery, prezenty, bony itp. gadżety aby zachęcić klintów.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-11 22:52:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją