Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Body-Art. Salon firmowy Kadus

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, Poznań Opieńskiego 1
Telefon: 616623500
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 81% pozytywna 13x 1x 3x

Jakość usług: 85% wysoka 12x 2x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 3x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 3167
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Body-Art. Salon firmowy Kadus

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A moze ktoś zna numer do salonu pani Dagmary.
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-03-30 11:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ten salon już nie istnieje, na jego miejscu jest sklep obuwniczy, poszukiwania mojej fryzjerki poskutkowały. Dagmara otworzyla swój salon na osieglu sobieskiego 3 L. Ma ręce która leczą;) ... na wiosnę:)
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-29 09:42:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam wczoraj w tym salonie pierwszy raz i trafilam w rece Pani Ani.Jestem bardzo zadowolona a to przyznam rzadko sie zdarza.Fachowa obsluga i pelen profesjonalizm.Pani Ania bardzo mila i wesola osoba.Na pewno jeszcze skorzystam z uslug Pani Ani i zachecam innych ktorzy poszukuja naprawde dobrego fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2011-12-22 22:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hmmm,a wiec byłam u pani sandry w sobotę 15.10...uwielbiam te jej chude witki.czyni cuda,ciach ciach i jestem piękna,włosy super się układają ZAWSZE SIĘ OKŁADAJĄ,NO I MAM NOWY KOLOR WŁOSKÓW jest super jak zawsze.pozdrawiam cie serdecznie sandrus.ASIA.ANDZEJAK
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ASIA.ANDZEJAK dnia: 2011-10-17 02:11:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkich którzy chcą do kogoś normalnego trafiając na fotel kto ma pojecie o swoim zawodzie.na pewno nie polecam ANI,arogancki małpy na szpilkach która myśli ze laskę robi ludzią,raz ze nie potrafi dobrze strzyc to jest chamsie wredna,potraktowała mojego synka jak worek na ziemniaki nie mówiąc juz o mnie.gratuluje właścicielowi takiej pracownicy...żałosne
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia.o dnia: 2011-09-30 00:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WIELKI pozytyw!!!dla pani sadry,nie znam takiej drugiej osoby jak ona,miła kulturalna można znią zawsze porozmawiać za każdym razem coś innego wymyśli.i za każdym razem jestem SUPER zadowolona z kazdego efektu,przedewszystkim ma to coś co przyciaga do siebie,super podejscie do dzieci.PANI SANDRO jak pani to kiedys przeczyta niech pani wie ze przy pani dzieci moje sa aniolem,cała moja rodzina i wydzial do tej pani chdzi,,,,SUPRE SUPER.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AGNIESZA KOZIDRA dnia: 2011-08-22 23:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szczególnie p. Dagmarę - ma fach w ręku;) bardzo miła i kompetentna, zawsze dokładnie wie o co mi chodzi, jestem bardzo zadowolona z usług tego zakładu, a największą zasługę przypisuje p. Dagmarce, serdecznie ją pozdrawiam, jeśli to kiedyś przeczyta;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2011-02-06 17:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim ktorym zalezy na fachowej obsludze,modnym i starannym strzyzeniu.Pani Ania-rewelacja,przy okazji milo spedzony czas.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2010-12-13 22:23:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja,polecam wizyte u Pani Sanry lub Joli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2010-11-16 19:17:22 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POPAPRANY PANIE METZE BARDZO PROSZE NIE UDZIELAC SIE NA TEJ STRONIE,GDYZ PANA OPINIE SA "G"WARTE TO CO PREZENTUJE PAN SWOJA OSOBA I NA SWOJEJ GLOWIE ,NIE WSPOMINAJAC O TYM CO W GLOWIE PAN MA JEST POPROSTU ZALOSNE.JAK NA PODROBIONEGO NIEMCA PRZYSTALO !!!!!!BRAWO PANIE JACKU CHYTRY POLSKA RZECZYWISTOSC JESZCZE DA PANU O SOBIE ZNAC
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RAIFFEISEN BANK dnia: 2010-10-08 13:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRZEMILA OBSLUGA,POLECAM P.JOLE KTORA ZAWSZE JEST MILA I USMIECHNIETA,CENY NIE MAJA ZNACZENIA JESLI CHODZI O JAKOSC.Z POPRZEDNIEJ WYPOWIEDZI WYNIKA ZE LUKSUS NIE JEST DLA WSZYSTKICH.NATOMIAST PISANIE O KIMS PO NAZWISKU SWIADCZY O KULTURZE OSOBISTEJ TAKZE,GRATULUJE.CENY ZAZWYCZAJ ZNAJDZIEMY W CENNIKU,PRZED WIZYTA PROPONUJE SPRAWDZIC ZAWARTOSC PORTFELA A NIE MSCIC SIE NA PERSONELU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PABLO dnia: 2010-10-07 16:00:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólna opinia: Negatywna Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam. Niemiła obsługa, szczególnie pani w krótkich blond włosach p Lorenc , zachowuje się jakby robiła łaskę, zawyża ceny.Ze względu na personel, na pewno nie wrócę. Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-24 22:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna obsluga. Pani Sandra przemila i zawsze cos fajnego wymysli. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda B dnia: 2010-07-12 15:16:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka super cięcie, włosy łatwo sie układaja przez kolejne 3-4 tygodnie po cieciu, perfekcyjny dobór fryzury do twarzy i wykonanie. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: alvaro dnia: 2010-02-20 17:22:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oby wszystkie dziewczyny byly takie wesole, p Jolu bije od pani tyle ciepla witalnego ,,,chyba stracilem glowe prosze odezwij sie tu Jacek z Passau moje gg to 11811190 Pozdrawiam Kloezanki
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Metze Jacek dnia: 2010-01-10 20:45:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydownanie nie polecam. Niemiła obsługa, szczególnie pani w krótkich blond włosach, zachowuje się jakby robiła łaskę, zawyża ceny.Ze względu na personel, na pewno nie wrócę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: joanna walczak dnia: 2009-11-14 20:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja - szczegolnie blondyny - Jola i Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-06-30 16:03:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją