Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Trend Line Studio SC. Studio fryzjerskie. Lach M., Anders W., Fojt M.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Kościuszki 29
Telefon: 338602262
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 95% pozytywna 62x 2x 3x

Jakość usług: 98% wysoka 60x 4x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 58x 3x
Ceny usług: 91% niskie 34x 23x 3x
Ilość opinii w serwisie: 67
Ilość odsłon profilu firmy: 7756
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Trend Line Studio SC. Studio fryzjerskie. Lach M., Anders W., Fojt M.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecono mi Panią Gosie.I powiem tylko tyle Bardzo Polecam innym;)Jestem mega zadowolona.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-10-30 13:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super piękny salon i profesjonalna usługa ale właścicielka mogłaby odpowiedzieć czasami dowidzeniaa tak to nie mam zarzutów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2018-01-22 20:42:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa piękny salon i wspaniali ludzie.wszyscy uśmiechnięci i żartobliwi.Bylam pierwszy raz i na pewno wrócę.Mloda dziewczyna w ciemnych włosach nie wiem jak ma na imię ale bardzo miła .Dziękuję za wielką zmianę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena s. dnia: 2017-02-06 19:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja razem z siostrą mieszkamy w Irlandii i zawsze jak przyjeżdżam to odwiedzamy p.Bozenke.Młoda dziewczyna, bardzo miła zawsze uśmiechnięta Widać że kocha to co robi ,zawsze wychodzimy uśmiechnięte i bardzo zadowolone. polecam ten salon z całego serca a zwłaszcza Bozenke...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wszystko ok
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-09 23:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Gosie jest Fantastyczna!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2016-07-22 11:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja także chodzę do trend line i jestem bardzo zadowolona.Nigdy nie mialam żadnych problemów wręcz przeciwne zawsze wychodzę w mega dobrym nastroju gdyż panuje tam wspaniała atmosfera.Po prostu wszyscy uśmiechnięci i bardzo mili.polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: W żadnym wypadku
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-05-16 20:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Wojtka od dobrych 13 lat,pierwsze pracował w Bielsku a teraz jeżdżę do żywca. Najlepszy fryzjer jaki tylko może być. Polecam!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M dnia: 2016-05-15 21:07:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Zapłaciłam krocie z farbowanie i strzyżenie. kiedy zaś przyszłam na samą grzywkę zgodnie z umową (w cenie strzyżenia i koloryzacji)to nie dość, że grzywkę obcięto mi stanowczo za krótko, o czym też powiedziałam fryzjerkom, musiałam za nią zapłacić.Spotkałam się z opieszałością fryzjerek.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-10 10:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon bardzo miła obsługa a moja fryzjerka zawsze uśmiechnięta i pewną siebie .Dziękuje i będę do was chodzic bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-04-11 09:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze od lat do Pani Gosi i zawsze jestem zadowolona!Polecam Panią Gosie jest Extra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-04-08 18:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon.Dawniej chodziłam do pani Małgorzaty ale zmieniłam na tą drugą pania i jest pod wrażeniem. Dziewczyna zawsze usmiechnieta i bardzo miła.Nigdy nie wiem czego chce a ona zawsze mi doradzi i za każdym razem mam coś innego. Chodzę tam dopiero 2 lata i moge stwierdzić że najlepszy salon w jakim byłam. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-01-31 21:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon. Rewelacja miła atmosfera. Byłam u tejj malutkiej dziewczyny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-12-10 20:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce i ludzie !!! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2014-12-05 11:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół fryzjerski, serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2014-07-08 12:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon.napewno tam wrócę.byłam u p.Bozenki ceny trochę wysokie ale naprawdę warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marlena dnia: 2014-04-04 20:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką p.Wojtka od 12 lat. Zawsze mam dobra fryzurę, zawsze włosy sa tak obcięte że sama potrafię je ułożyć. Używają kosmetyków najwyższej jakości, co jest dla mnie bardzo ważne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nigdy nie musiałam nic reklamować.
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-03-31 09:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjerstwo na wysokim poziomie.Uwielbiam ten salon.Zawsze wychodze bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia G. dnia: 2014-03-17 13:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam całą trójkę...wszyscy mili i bardzo sympatyczni.tworzą bardzo zgrana paczkę.zawsze usmiechnieci i pełni humoru...naprawde super..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kkasia dnia: 2014-02-23 18:15:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam całą miłą, sympatyczną i zgraną paczkę...usługa super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: monika
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-05 22:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam..usługa pierwsza klasa.wczoraj byłam pierwszy raz i jestem mega zadowolona..napewno tam wrócę byłam u tej młodej dziewczyny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dorota. dnia: 2013-11-28 19:44:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam ... zanim wyjechalam do warszawy bylam stala klientka. kiedy potrzebowalam pomocy z fryzura slubna jaka panna mloda bo drugi salon nawalil pani gosia i pan wojtek mimo usilnych prosb po prostu zostawili mnie na lodzie...uwazama ze salon za bardzo sie ceni i mysle ze takie myslenie szybko zmieni ich pozycje na rynku..
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: panna mloda dnia: 2013-11-16 00:47:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Bozenke niewiem skąd ja wzięli ale ta dziewczyna jest rewelacyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2013-10-08 22:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam całą zgrana ekipę.wszyscy bardzo mili i perfekcyja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-10-02 23:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam koki ślubne u pani Gosi...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania. dnia: 2013-09-15 13:53:16 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam całą trójkę...wszyscy zawsze usmiechnieci i bardzo ale to bardzo mili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2013-08-19 00:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce swietny design extra ludzie!!! Ja bylam u Pana Wojtka Konkretny facet doradzil mi zmiane i jestem mega zadowolona! Te dziewczyny tez wydawaly sie fajne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-08-16 23:37:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana wojtka i panią Bożenke .niewiem jak pani gosia bo nigdy u niej nie byłam ale pani bozenka odmieniła moja siostrę na lepsze.jesteśmy z tych usług bardzo zadowolone.pozdrawiamy.pełny profesjonalizm wszyscy usmiechnieci mimo dużych upałów wszyscybardzo mili i sympatyczni.byłyśmy pierwszy raz ale napewno wrócimy.wszyscy są bardzo kochani
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-08-03 22:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą dziewczynę w ciemnych włosach.byłam pierwszy raz i bardzo jestem zadowolona.napewno jeszcze tam wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2013-06-23 23:26:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana wojtka i panią Bożenke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-18 19:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta mała o której piszesz to kochana pani bozenka chodzę do niej już chyba 10 lat i tylko ona wiedziała co zrobić z moimi włosami.wyprowadziła mi włosy a dodam że miałam w opłakanym stanie .wszyscy fryzjerzy mówili że muszę ściąć na krótko bo nic nieda się z nimi srobic a dodam że przygotowywałam się do ślubu i zależało mi na długości.udało mi się i to tylko zasługa Bożenki bo wierzyła że możemy je mocno zregenerowac i że będzie ok .dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2013-06-17 01:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.. ja byłam u tej pani w ciemnych włosach.bardzo sympatyczna dziewczyna umie doradzić jestem bardzo zadowolona i napewno tam wrócę.Także jest tam taka blondynka ale nie wpadła mi do gustu zauważyłam że nie jest zbyt miła.przyszła na zakład taka ważna nie odpowiadając tamtej dziewczynie dzień dobry.mnie się to bardzo niespodobało i dlatego do niej nie pójdę....polecam tą malutka w czarnych włosach świetna i przynajmniej zawsze uśmiechnięta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a dnia: 2013-06-12 19:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bożenka jesteś wielka.wkońcu mam to co chciałam. pozdrawiam .Izabela
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza dnia: 2013-05-12 21:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Gośię - od lat to moja ulubiona fryzjerka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RB dnia: 2013-04-22 10:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon pięknie zaprojektowany usługa na 6 + a do tego przemila atmosfera wszyscy zawsze usmiechnieci i współpracujący że sobą.byłam u pani Bozenki bo koleżanka mi ja poleciła i jestem bardzo zadowolona.chociaż raz ktoś zaproponował mi dużo krótszą fryzurę i czuje się świetnie..jest super polecam....teraz wybiera się tam moja mama i siostra gdyż pozazdrościć mi pięknej fryzury...napewno tam wrócę.za strzyzenie zaplacilam 70 zł nie jest to mało ale warto zapłacić żeby poprawić sobie humor..polecam polecam.....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamila dnia: 2013-04-11 10:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i zgadzam się z moją poprzedniczką...rewelacja i bardzo miła atmosfera.chodzę do Bożenki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-04-10 16:23:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam chodzę do pana wojtka a kolor robi mi pani bozenka.rewelacja wszyscy usmiechnieci i bardzo mili czuje się tam jak w rodzinie..polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2013-04-07 20:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prawdę gorąco polecam! Byłam już u wielu fryzjerów w swoim życiu i teraz tylko chodzę do Pani Bożenki, która uratowała moje włosy. Moje kuzynki, ciocia i znajome są również z niej zadowolone. Bardzo miła i sympatyczna jak i reszta obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 20:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam a zwłaszcza panią Bozenke...chodzę do niej już 10 lat i już nie zmienię.zawsze namawia mnie na coś innego i zawsze jestem zachwycona.miła i bardzo kochana.jeszcze nie widziałam jej w złym nqstroju.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2013-03-17 09:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam całą trójkę stylistów....rewelacja usmiechnieci i bardzo mili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a. dnia: 2013-03-11 18:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam polecam polecam......super!!!! wszyscy usmiechnieci, świetna atmosfera, wszyscy razem współpracują. i zawsze wychodzę zadowolona.....chodzę do pani Bożenki .polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 2013-03-01 20:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu ich kocham, zwłaszcza p.Gosie :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-02-28 10:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja dawniej chodziłam do pani Bozenki ale sytuacja finansowa zmusiła mnie i musiałam zrezygnować.chodziłam potem do innego fryzjera by było taniej ale nikt nie umiał mi zrobić tak jak pani bozenka. Wróciłam do p.Bozenki i już wiem że nigdy z niej nie zrezygnuje .chodzę rzadziej ale jestem bardzo zadowolona..polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2013-02-27 16:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ją także polecam ten salon.i moi synowie także.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: w. dnia: 2013-02-12 21:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon i atmosfera ale jedyny minus to że nie strzygą dzieci....chciałam umówić syna do pana wojtka i niestety nie udało się..ale syn mojej siostry strzeże się u pani Bozenki ona nie odmawia i będę musiała z nią porozmawiać....a tak to wszystko super .tak czy tak polecam ten salon z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-02-11 21:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ...miła atmosfera i wszyscy usmiechnieci usługa na 6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 2013-02-08 13:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam polecam .chodzę teraz do pani Bozenki ale dawniej chodziłam do wojtka powiem że wszyscy tam są super i mają fachową rękę...polecam wszystkich jest jeszcze pani gosia i też jest super bo moja koleżanka do niej chodzi i jest zadowolona....salon naprawdę na poziomie.wszyscy usmiechnieci i zawsze grzeczni...jest świetnie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-07 15:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę od lat i nie zamieniłabym się na innych są rewelacyjni i zawsze mam uśmiech jak Gosia mnie bierze pod nożyczki bo wiem że będzie super, nie zastanawiam się czy będzie coś nie tak bo zawsze jest ok. Nawet wówczas gdy decyduje się na radykalne zmiany w fryzurze a Gosia zawsze wymyśli lub doradzi coś ekstra. POLECAM :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-01-28 21:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm a do tego miluśka atmosfera :D Chodze tam juz rok i chyba nie zmienie juz fryzjera... Pani Ania jest rewelacyjna :D Polecam równiez pana Wojtka układał moja fryzurke ślubna :D
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Góralka dnia: 2013-01-27 16:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja chodzę od lat i nigdy nie miałam problemu z kolorem.zawsze wyszło to co chciałam a poza tym kupuje u nich kosmetyki i wiem że to jest to samo.skąd wogóle ten pomysł że pracują na czymś innym?? Może ktoś chce zepsuć im renomę ?? Bo konkurenci to oni nie mają po prostu są jak dla mnie najlepsi ..polecam z czystym sumieniem .Anna
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-24 15:26:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: za drogo. Loral nie jest na tym samym poziomie co kiedys do tego nie mam pewnosci czy napewno maja ta firme czy pracuja po kryjomu na innych:(
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-09 14:54:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny bardzo wysokie jak na jakosc usług , niestetyb umówiłam sie zeby sie odmienic a wyszłam z podcietymi koncówkami i grzywka;/ strzygłam sie u Pani Gosi nie polecam ;/
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-10-19 21:27:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam polecam polecam..obcina mnie ta pani w ciemnych włosach.supeeer......ceny trochę wysokie ale warto zapłacić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2012-10-08 11:16:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czytając wasze wypowiedzi byłam w tym salonie.a wiec chciałam sie umówic do tego wojtka ale niemiał miejsca i taka pani zapisała mnie do pani Bożeny. powiem że jestem bardzo zadowolona i napewno tam wróce nie ukrywam że bardzo sie bałam ale bożenka mnie uspokoiła i powiedziała że to są tylko włosy że odrosną i miała racje. namówiła mnie na krótsza fryzurę i jestem jej bardzo wdzięczna bo u innego fryzjera nigdy bym się chyba nie odważyła ściąć moich włosów.polecam z czystym sumieniem....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patrycja. dnia: 2012-08-13 15:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bożenkę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania. dnia: 2012-08-12 19:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam panią gosie a mój brat uwielbia panią bożenkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-07 21:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam pana wojtka....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: s... dnia: 2012-07-30 00:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam koki ślubne u pani gosia...niewiem jak reszta ale ona super czesze.mój brat chodzi do bozenki i jest bardzo zadowolony i też mam znajomych którzy chodzą do wojtka.tak że salon na 5 + Polecam....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: .......... dnia: 2012-07-27 23:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wojtka a te dwie dziewczyny też są bardzo dobre moje kuzynki do nich chodzą i są bardzo zadowolone .nie słyszałam nic złego na ten salon wszyscy z moich znajomych są zadowoleni...jedna z tych dziewczyn przyjmuje także mężczyzn bo z tego co wiem to nie każdy strzyze tam facetów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: k.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-26 19:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon wszyscy bardzo mili i uśmiechnięci polecam te dwie dziewczyny są świetne niewiem jak mają na imię ale ja odcinam się u tej malutkuej
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-20 15:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bozenka jest super......
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m. dnia: 2012-07-03 20:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam panią Gosie i panią bożenkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-18 00:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon byłam pierwszy raz w maju w pani bozenkii jestem bardzo zadowolona wkońcu mam fryzurę jaką chciałam a nikt nieumial mi czegoś takiego zrobic .moja koleżanka chodzi do pani gosia i bardzo sobie chwali.nie słyszałam złej opinii na ten salon i tak faktycznie jest polecam ceny nie są aż tak bardzo wysokie ja płace 65 zł ale naprawdę warto teraz zapisalam moja mamę i siostrę a one już niemoga się doczekać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-04 09:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja chodzę do pana wojtka polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-13 23:13:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ta dziewczyna o której piszesz to pani Bożenka zgadzam sie z tobą bo też do niej chodzę jset rewelacyjna.ale super też jest ten Wojtek moja koleżanka chodzi do niego i tez bardzo sobie chwali.ceny wcale nie takie wysokie chodziłam do innego fryzjera i czasami płaciłam nawet dużo więcej a niebyłam tak zadowolona jak teraz jestem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 2012-05-12 22:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja też polecam ten salon tylko że ceny są wysokie. ja polecam panią gosię rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-27 19:23:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten salon...jaśli chodzi o koki ślubne to polecam panią Gosię. zgrany zespół wszyscy mili i uśmiechnięci.POLECAM...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KSENIA dnia: 2012-04-22 00:02:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja polecam panią bożenkę jest świetna zawszę uśmiechnięta i usługa pierwsza klasa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: wielbiciel dnia: 2012-02-13 17:57:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją