Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wojtek. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Pomorskie, 80-437 Gdańsk Wajdeloty 14
Telefon: Fax: 0583415076
Adres e-mail: wtrz(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 95% pozytywna 38x 2x

Jakość usług: 95% wysoka 38x 2x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 39x 1x
Ceny usług: 100% niskie 38x 1x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 1552
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Wojtek. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon . Super atmosfera, doskonale dobrany kolor i dobre strzyżenie. Uczennice w salonie są bardzo miłe . Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2018-11-08 12:15:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z nowej fryzurki. Pan Wojtek uratował moje włosy , które zostały żle potraktowane w innym salonie.Nowy kolor włosów jaki zaproponował Pan Wojtek wydał mi się interesujący , ale efekt końcowy mnie oczarował. Jestem wdzięczna Panu Wojtkowi, nareszcie odzyskałam swoją pewność siebie dzięki nowemu wizerunkowi. Wielkie dzięki Panie Wojtku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2018-09-07 09:39:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z radością wróciłam do salonu Pana Wojtka, byłam tam pierwszy raz rok temu będąc na wakacjach z moim chłopakiem. W tym roku moje wakacje nie byłyby udane gdyby nie wizyta u Pana Wojtka.Nie znam lepszego fryzjera. Kolor na szóstkę z plusem i fryzurka super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Madzia dnia: 2018-08-18 13:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam po raz drugi w salonie Pana Wojtka i drugi raz wyszłam z wielkim uśmiechem na twarzy.Wszystko czyli strzyżenie i modelowanie wyszło extra. Żałuję jedynie , że wcześniej nie znalazłam Pana Wojtka to ominęłabym wielu rozczarowań w innych salonach. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-06-13 14:36:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fryzjer w Trójmieście. Odwiedzam salon Pana Wojtka od wielu lat i wracam tam z przyjemnością. Zawsze jestem profesjonalnie i fachowo obsłużona. Polecam wszystkim wymagającym paniom ponieważ poziom usługi jest na wysokim poziomie.Halina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2018-03-24 17:50:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zniszczone i krzywo obcięte, czy raczej odrobinę podciete włosy - to moje doświdczenie. Refleksy miałay być, a okazały sie psemkami z PRL (słowa fryzjera, który mnie ratował). Musiałam wydać duzo kaski na uratowanie włosów. Nie polecam, uważajcie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2018-03-06 15:27:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystm sumieniem polecam p.Wojtka ma doświadczenie w swoim fachu i bez obaw można się oddać w jego ręce....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2018-01-05 12:51:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością wróciłam do salonu fryzjerskiego Pana Wojtka . Mieszkam w Norwegi i tylko gdy jestem w Gdańsku odwiedzam salon Pana Wojtka. Nie znam lepszego fryzjera niż on , gdyż byłam już u wielu, ale tak jak on to nikt mnie tak fajnie nie ostrzygł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2018-01-01 18:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług Pana Wojtka od bardzo dawna i do dziś jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam z uwagi na profesjonalizm i sympatyczna atmosferę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2017-12-29 21:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wróciłam do salonu fryzjerskiego Wojtek , ponieważ byłam pod wielkim wrażeniem mistrzowskiej pracy Pana Wojtka . Znowu się nie zawiodłam i jak zawsze wyszłam z uśmiechem na twarzy i nową fryzurą .Mam szczęście , że kiedyś znalazłam właśnie ten salon i Pana Wojtka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2017-12-27 09:23:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyszłam z salonu Pana Wojtka odmieniona i młodsza , zresztą jak zawsze . Nie dam dotknąć moich włosów komuś innemu . Pan Wojtek jako jedyny potrafi sobie z nimi poradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2017-09-19 09:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam się do salonu Pana Wojtka i cieszę się , że dokonałam właściwego wyboru. Salon czyściutki , nowoczesny , aż miło było tam przebywać , a Pan Wojtek to bardzo sympatyczny człowiek , który zna się na swojej pracy. Po krótkiej rozmowie wykonał perfekcyjne strzyżenie z którego jestem dumna . Bardzo mi się spodobała praca i efekty Pana Wojtka. Zdecydowanie wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2017-09-09 13:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie Wojtek po raz pierwszy . Wiem już , że jest to fryzjer z najwyższej półki , doskonale znający swoją pracę. Widać to na pierwszy rzut oka. Wspaniale mi się z nim rozmawiało , omówiliśmy wszystko, a Pan Wojtek zrobił to o co mi chodziło. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-08-28 12:21:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo spodobało mi się w salonie " Wojtek ", profesjonalne podejście i zaangażowanie w pracę . Jakość na najwyższym poziomie. Pan Wojtek tworzy arcydzieła .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-07-15 10:29:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera w salonie i profesjonalizm Pana Wojtka sprawiają , że chce się tam wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bak
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-07-04 21:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyszłam z salonu Pana Wojtka bardzo uśmiechnięta i zadowolona . Włosy mam blond takie o jakie prosiłam - bez rdzawego odcienia. Strzyżenie , które wykonał mi Pan Wojtek jest nowoczesne i w stu procentach mnie zadowala , śmiało mogę polecić ten salon innym zainteresowanym paniom .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-07-04 10:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam wczoraj salon Pana Wojtka z polecenia mojej koleżanki , która chodzi tam regularnie. Jestem bardzo zadowolona , że skorzystałam z jej rady, bo kolor wyszedł bardzo fajny. Strzyżenie , które zaproponował mi Pan Wojtek bardzo mi odpowiada. Nareszcie mam już swojego fryzjera i będę odwiedzała go regularnie. Odpowiada mi system pracy i jakość pracy Pana Wojtka. Panie Wojtku- osoba , która pisała poprzedni komentarz jest chyba niespełna rozumu i jak w każdej grupie znajdzie się czarna owca, to właśnie ona nią jest i powinna poszukać sobie salonu na jej poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-04-12 11:28:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze przemyślcie wizytę w tym salonie. Gdyż Pan nie zna się na nowoczesnych metodach farbowania. Nie wie w jaki sposób wykonuje się ombre, zamiast tego zrobił pasemka z plamami, miałam naturalne włosy i niestety muszę iść do innego fryzjera. Uważajcie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałam, ale interesuje mnie tylko zwrot pieniędzy, gdyż nie wierzę, że Pan jest w stanie poprawić sytuację.
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2017-04-10 16:46:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonana koloryzacja włosów skłoniła mnie do napisania tej opinii. Jestem zadowolona z usługi, Pan Wojtek naprawdę potrafi zdziałać cuda. Gratulacje dla Pana Wojtka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2017-03-25 07:18:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brdzo kompetentny fryzjer- stylista. Ogromna wiedza i talent. Tak mogę w skrócie opisać Pana Wojtka. Jestem zadowolona z usługi, którą wykonał. Wielki talent - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2017-03-17 19:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrzostwo świata- tak krótko mogę ocenić pracę Pana Wojtka. Miałam robiony balejaż , który wyszedł pięknie, pięknie dobrane odcienie. Bardzo mi się teraz podobają moje włosy, są rozświetlone i błyszczące dzięki zabiegowi pielęgnacyjnemu. Końcówki włosów Pan Wojtek obciął tak jak chciałam i dzięki temu włosy układają mi się teraz same. Najlepszy fryzjer na jakiego natrafiłam. Wrócę na sto procent i przyprowadzę moją siostrę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-03-15 12:32:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona. OMBRE które wykonał Pan Wojtek to jest mistrzostwo świata. Przepiękne. Efekt bardzo mnie ucieszył. Mam nową fryzurę i nowe ombre. Polecam szczerze - warto coś w sobie zmienić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Ewa Nadejska dnia: 2017-03-10 13:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity salon fryzjerski.Pan Wojtek rozumie klientkę i wie czego jej potrzeba . Przychodząc do jego salonu nie muszę wymyślać nowej fryzury , tylko Pan Wojtek mi ją proponuje i strzyże , a strzyże cudnie . Jego sprawne rączki i uśmiech na twarzy działają cuda. Jestem zadowolona z jego usług, gdyż moje włosy to uwielbiają i się ładnie układają. Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-03-01 10:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam bardzo profesjonalnie obsłużona Przez Pana Wojtka. Cięcie włosów , które wykonał bardzo sie wszystkim podoba . Jestem z tego dumna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Mirella dnia: 2017-02-26 19:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wczorajszej wizycie u Pana Wojtka jestem bardzo zadowolona. W salonie czysto , panuje mila atmosfera , podano mi tam pyszna kawe praca Pana Wojtka na najwyzszym poziomie , odrazu widac ze zna sie na swojej pracy i wklada w nia swoje serce . Efekt finalny mojej fryzury bardzo mi sie podoba . Wrócę tam napewno .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2017-02-24 10:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj odwiedziłam salon Pana Wojtka , oceniam na szóstkę z plusem. Koloryzacja włosów spełniła moje oczekiwania . Pan Wojtek zaproponował mi dodatkowo refleksy. Wyszło przepięknie. Efekt niesamowity. Pan Wojtek jest uroczym fryzjerem , który sprosta nawet najbardziej wymagającym klientkom.Mistrzostwo i lata doświadczenia sprawiły , że wciąż ma dużo zadowolonych klientek. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-02-24 09:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec , który zna swój fach jak mało kto. Ostatnio robiłam balejaż i jestem wdzięczna , że tak fajnie wyszedł. Panie Wojtku - jest Pan cudotwórcą , moje włosy są tego świadectwem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2017-02-22 19:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Pana Wojtka to według mnie najlepszy w Trójmieście. Umiejętności strzyżenia , farbowania itd Pana Wojtka są na najwyższym poziomie. Nie znam lepszego i bardziej kreatywnego fryzjera od niego. Jestem zadowolona z jakości usług i zawsze pięknie wyglądam po wizycie w tym salonie. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2017-02-17 09:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna Pany Wojtkowi , że namówił mnie na strzyżenie włosów i koloryzację.Wyglądam fajnie i nowocześnie i myślę , że ubyło mi kilka lat. Czuję się atrakcyjnie, kolor dodał mi blasku. Wszyscy chwalą moją przemianę.Odwiedzę ten salon nie raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2017-02-14 09:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon fryzjerski. Strzyżenie na szóstkę i modelowanie na szóstkę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-12 17:01:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja fryzura ślubna wyszła cudownie. Wyglądałam pięknie. Fryzura trzymała się bardzo długo. Jestem mega zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Btak
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2017-02-10 15:32:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny, energiczny, doświadczony . Lata doświadczenia sprawiają ze fryzury mu wychodzą perfekcyjne instaranne. Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-02-08 11:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fryzjer jakiego znam. Zwiedziłam wiele salonów fryzjerskich i odkąd polecono mi salon Pana Wojtka to skończyły się moje poszukiwania dobrego fryzjera. Mogę na nim polegać zawsze, nie muszę się umawiać wiele dni wcześniej. Wielokrotnie potrzebowałam uczesać się ''już " i dzwoniłam , że jadę i nie było problemu. Naprawdę jest to wielki fachowiec i wielki mistrz fryzjerstwa. Takich fryzjerów jak Pan Wojtek to ze świecą szukać........... dla mnie to wielki mistrz fryzjerstwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-31 11:48:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec.Męskie strzyżenie na najwyższym możliwym poziomie. Odwiedzam Pana Wojtka od dwóch lat i nie mam ochoty go zmieniać.Oczywiście , że polecam i to z całą pewnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-01-18 14:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrazeniem pracy jaką wykonał Pan Wojtek na moich włosach. Jestem blondynką i mam bardzo gęste włosy.Dotad fryzjerzy próbowalije jakoś pocieniować, a wychodziło to zawsze bardzo przeciętnie. Pan Wojtek zaproponował mi cieniowanie- dzięki któremu włosy zachowały swoją długość , ale stały się lekkie.Jestem pod wrażeniem ponieważ włosy zaczęły mi się same ładnie układać. Jestem bardzo zadowolona Panie Wojtku- wrócę na pewno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-09 12:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRY SALON. Pan Wojtek bardzo sprawnie obsługuje klientów. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z odmową lub pytaniem ; czy była pani umówiona ?Po prostu- pracuje. Pan Wojtek zajmuje się klientką bardzo dbale,poświęca jej czas i z cierpliwością odpowiada na wszystkie zadawane pytania.Strzyże z wielką wprawą i posiada ogromny talent. Potrafi z niczego zrobić coś.Niejednokrotnie widziałam , prace Pana Wojtka , gdy wchodziła przeciętna kobieta , a wychodziła gwiazda.Poddać się metamorfozie Pana Wojtka to wielka przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: Barbara Kolska dnia: 2016-12-31 19:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Salon Pana wojtka, w salonie panuje mila I przyjazna atmosfera .Pan Wojtek to doswiadczony swietny fachowiec . Zawsze jestem zadowolona z jego uslug . POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2016-12-30 10:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie to najlepszy fryzjer w mieście. Warto się tam wybrać , bo Pan Wojtek naprawdę cudnie strzyże. Mistrzostwo ! Ja sprawdziłam i polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-12-28 14:22:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wojtek to profesjonalista na najwyższym poziomie. Strzyżenie wykonał mi bardzo sprawnie , nie zadawał pytań typu jak strzyżemy , tylko sam zaproponował , a mi się ta sugestia bardzo spodobała.Fryzurka wyszła przepięknie. Włosy po strzyżeniu układają mi się idealnie i nie mam z nimi kłopotu. Polecam ten salon , bo naprawdę wart.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Anetta dnia: 2016-12-20 14:09:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon Pana Wojtka, ponieważ to najlepszy fryzjer jakiego znam.Odkąd tam chodzę to skończyły się moje problemy z fryzurą. Pan Wojtek idealnie strzyże , farbuje.W salonie panuje miła atmosfera, można się tam naprawdę zrelaksować. Wychodzę zawsze zadowolona. Mam swojego sprawdzonego fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2016-12-12 17:22:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją