Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hutkowski Piotr. FHU. Studio fryzur

Zawód: Fryzjer 
Adres: Podkarpackie, 37-200 Przeworsk Krasickiego 8
Telefon: 166481814
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 66% pozytywna 24x 4x 12x

Jakość usług: 80% wysoka 24x 9x 6x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 21x 13x 3x
Ceny usług: 42% niskie 8x 19x 11x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 10287
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Hutkowski Piotr. FHU. Studio fryzur

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czekałam ponad 2 tygodnie dłużej żeby dostać się do p. Adama a ostatecznie i tak włosy robiła mi asystentka. Kolor zupełnie inny niż chciałam. Największym problemem salonu jest zbyt duża liczba klientek w jednym czasie i ciągle przychodzące "przyjaciółki" pana Adama, które oczywiście musiał przejąć i sam obsłużyć. Polecam właścicielom portale typu bukka, w salonie zapanuje spokój i klienci na pewno będą bardziej zadowoleni.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 15.01.2019 09:46:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor włosów nie taki jaki chciałam, 4 razy mialam rozjaśniane, efekt taki, że mam spalone włosy. Zamiast chłodnego blondu, dostałam jasny brąz. Włosy farbowala asystentka,pan adam nawet nie zajrzał. Włosy ścięte na szybko, nierówno. W tym samym czasie obslugiwano 2 inne klientki. Brak skupienia na kliencie, zero porozumienia, nie liczą się ze zdaniem. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.11.2018 17:32:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u "stylisty" adama robić włosy na studniówkę, szkoda że to był tak ważny dla mnie dzień a włosy miałam zrobione na dziecko komunijne ;) popisał się pan ;) jeśli fryzjer nie odróżnia delikatnych fali od sprężynek bo ma swoje spojrzenie na fryzure .. śmieszne ;)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.04.2018 20:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie, nie czekałam, byłam miło obsłużona przez panią z kręconymi włosami :) pan Piotr trafił w moje upodobania, potrafił dobrać odcień koloru do mojej twarzy i typu urody. Nie kombinował - klasyczne cięcie i fajny kolor! Polecam, jeszcze wrócę! Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 25.03.2018 03:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Pana Piotra osobom mającym kręcone włosy. Moje włosy nareszcie się układają, a kolor mam super. Ceny są normalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 02.02.2017 16:20:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z panem andamem nie da się dojść do porozumienia, jest chaotyczny, wszytko robi według swojego 'planu', ciężko jest wgryzc się mu w słowo. Gdy na drugi dzień zadzwoniłam że skarga zostało mi polecone zadzwonić o 13 kiedy p. Adam przyjdzie. Po tym czasie nie odbierano mojego numeru, gdy zadzwoniłam z innego zrobiono to natychmiastowo. Usłyszałam naskok na mnie mimo że nieudana koloryzacja nie była moja wina. Serdecznie nie polecam, takiego zadufanego w sobie fryzjera nie spotkalam nigdy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 01.12.2016 23:10:43 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzech fryzjerów pracujących w salonie widać, że ma dużą wprawę oraz wiedzę na temat koloryzacji oraz strzyżenia. Brakowało mi jedynie skupienia nad klientem oraz większego zaangażowania indywidualnie. Moim zdaniem za duża masówka i salon może przez to tracić systematycznie na opinii. Bardzo duży minus za to, że włosów nie farbuje fryzjer tylko asystentka która zachowuje się jak zaprogramowana od a do z.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.11.2016 09:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem z poza podkarpacia.Ale zawsze jak przyjezdzam nigdy sie nie zawiodlam za uslugach pana Piotra.Szkoda,ze tak malo jest dobrych i w miare tanich profesjonalnych fryzjerow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ana dnia: 30.06.2015 09:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włoski pięknie zrobione, delikatnie, wszystko tak jak chciałam i prosiłam. Końcówki również. Nie oszczędzają na klientach zawsze serwują kawę czy herbatę, bardzo miła rodzinna atmosfera. Dodatkowo pan Adam jest bardzo pozytywną osobą, która potrafi szczerze nam doradzić przy pielęgnacji jak i doborze fryzury.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kokosowa dnia: 26.11.2014 21:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam wczoraj, zjal sie mna pan Adam-swietna robota i niedrogo, napewno tam wroce, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: siwa dnia: 23.07.2014 09:16:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam naturalnie kręcone włosy i...prawie 40-kę na karku ;) i w życiu nie byłam tak dobrze ścięta! P.Piotr dokładnie wie jak takie włosy potraktować. Zdecydowanie i szczerze polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wajka dnia: 21.05.2014 21:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sugerowalam sie inicjotywa i wizja fryzjera. efekt koncowy byl fantastyczny a ja czulam sie piekna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zamorska dnia: 09.05.2014 17:03:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dawno nie miałam tak fatalnie ściętych włosów, fryzura całkowicie niedopasowana do twarzy, zrobiona na szybciutko, niedopracowana, kolor tez całkowicie nie taki jak chciałam, jestem szczerze zawiedziona jakością usługi
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolona dnia: 22.04.2014 19:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona i strzyżeniem i koloryzacją u Pana Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 18.02.2014 20:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług p. Piotra od paru lat, jestem zadowolona, obsługa miła, na poziomie, nie zawiodły się na nim również moje znajome i rodzina. Polecam, szczególnie strzyżenie i farbowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ela dnia: 10.01.2014 12:39:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: za pierwszym razem jak klijent nie zoztawi więcej kasy to nastepnym razem zrobi mu byle było
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: była klijentka dnia: 23.11.2013 19:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są świetni w tym co robią , a szczególnie Piotr. Tylko czasem bardzo trudno się tam dodzwonic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.06.2013 22:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam w Niemczech, do Piotra umówiła mnie moja kuzynka i nie wiem jak mam jej dziękowac , wreszcie mam fantastyczny kolor wypielęgnowane i cudnie ostrzyżone włosy!!! Jest tylko małe ale albo Piotr musi się przeprowadzic do Niemiec albo ja muszę częściej odwiedzac Polskę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.05.2013 23:23:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna atmosfera , super usługa , bardzo profesjonalne strzyżenie ,następnym razem robię kolor , jedno małe ale to troszeczkę uszy więdną od paplaniny pana który pracuje obok... POLECAM PANA PIOTRA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 23.04.2013 22:51:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pospiech ceny wysokie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jack dnia: 20.04.2013 01:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalne strzyżenie , następnym razem na pewno zrobię u Piotra koloryzację. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 31.01.2013 22:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super , lecz trudno się dodzwonić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Trudno sie dodzwonić
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 25.01.2013 09:37:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam tylko napisac, że chodziłam od fryzjera do fryzjera aby ktoś podjaśnił moje włosy które były zle ufarbowane i w większości salonów słyszałam że z tym się nic nie da zrobic tylko przyciemnic aż wreszcie trafiłam do pana Piotra który wykonał podjaśnienie moich włosów idealnie. Super , bardzo dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zachwycona dnia: 21.09.2012 23:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: strzygę i farbuję włosy u pana piotra już od lat i zawsze jestem mega zadowolona,prawie cała moja rodzina korzysta z usług tego salonu i wszyscy są zadowoleni. nie do końca rozumie te negatywy na temat pana piotra ale jak to mówią jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził. a ta opinia o higienie to w ogóle przegięcie, i zastanawiam się czy do końca jest wszystko w porządku z higieną u osoby która to pisała...?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: beata dnia: 12.09.2012 23:45:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko zrobione-nie starannie bo nie było czasu...czekała następna klientka..tylko co ja byłam temu winna..Pan Piotr się śpieszył praktykantki krytykują wcześniejsze nie zrobione u nich włosy jakby nie wiadomo jak się znały.Idę tam się zrelaksować a nie słuchać ich opinii i wypytywań na inne sprawy!!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: szalona dnia: 20.08.2012 22:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN PIOTR SWIETNY STYLISTA,ZNAM GO OD STRONY ZAWODOWEJ,WIELE MNIE NAUCZYL I CZYTAJAC NEGATYWNE OPINIE ,UWAZAM,ZE TROSZKĘ PRZESADZONE.PAMIETAJCIE,ZE FRYZJER USZCZESLIWIA ALE NIE JEST CUDOTWORCA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: FRYZJERKA 333 dnia: 09.06.2012 22:52:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja tam zawsze wychodzę od nich zadowolona i mój mąż również. Brawo chłopaki tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 05.05.2012 18:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak zwykle świetnie , może mały poślizg ale cała reszta super ścięcie oraz kolor na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 20.04.2012 22:51:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niefachowość brak profesjonalizmu a maja sie za nie wiadomo kogo Piotrze przeciez nie robisze tego za 5 zł tylko za konkretna kase takze mozesz sie chyba postarać a nie tylko nastepny anstepny i kasa leci.Po pierwsze nie słuchasz drogi Piotrze . Robisz po swojemu. A i jak juz sie pracuje w bliskiej odległości z ludzmi to nalezy zadbać o wizerunek i o swoja higiene z ktorą u Ciebie jest nabakier. Nie da sie wytrzymać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Znisznone zlę ścięte i pofarbowane włosy.
Opinia dodana przez: dnia: 15.04.2012 14:08:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mimo,że występują opóźnienia, zaznaczę, ze nie duże to zawsze mozna poprosić o kawę czy herbatę, poza tym do fryzjera jadę się zrelaksować a nie patrzeć na zegarek. Zazwyczaj czekam dłużej ale nie czuję się w żaden sposób zaniedbana przez fryzjera. Praktykantki robią świetny masaż głowy przy myciu a wysoki pan blondyn potrafi zająć czas rozmową, przy tym świetnie wykonuje swoją pracę. Ceny moim zdaniem nie są wysokie a jeśli dla innych jednak są to przecież nikt nikogo nie zmusza do korzystania z usług tego salonu. Ja korzystałam kilka razy i za każdym razem byłam usatysfakcjonowana a mój mąż zachwycony fryzurą i jej wykonaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asia dnia: 08.02.2012 14:36:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie zazwyczaj ok, fryzury ok jeśli jest czas, a jeśli czeka już następna klijentka to jest robiona na szybcika i bardzo niedopracowana!! Blondyn wysoki ma na każdą klijentkę 30 min niezależnie od tego czy upięcie czy np. tylko wyprostowanie i zawsze się nie wyrabia!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ooo dnia: 03.01.2012 11:18:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny z kposmosu panie Piotrze
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anka dnia: 30.11.2011 16:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak zawszesupeeer
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 26.10.2011 16:25:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo wysokie ceny a strzyzenie takie sobie...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zlosnik dnia: 02.05.2011 10:06:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo drogo jak na te czasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 17.03.2011 11:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z cięcia i koloryzacji, teraz nie mam problemu z ułożeniem włosów i nie zajmuje mi to zbyt duzo czasu a kolor jest zgodny z moimi oczekiwaniami i bardzo dlugo utrzymuje sie na włosach. Poza tym jest tam bardzo miła obsługa a w szczegolności praktykantki robią świetny masaż skóry głowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2011 13:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko super zawsze wychodzę zadowolona i odmieniona wreszcie ktoś dobrał kolor i fryzurę dla mnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 09.09.2010 12:32:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem zadowolona, ścięcie nie takie jak chciałam a zamiast pasemek to prawie cała głowa blond ;/
Opinia dodana przez: niezadowolona dnia: 02.04.2010 15:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super ścięcie !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 04.09.2009 13:01:25 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mogło by być lepiej,bo fryzura ślubna się rozwaliła po 2 godzinach
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 08.08.2009 19:37:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją