Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aneta Styl. Studio fryzjerskie

Zawód: Fryzjer 
Adres: Opolskie, 46-020 Czarnowąsy Wolności 3
Telefon: 774696870
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 33% pozytywna 2x 4x

Jakość usług: 50% wysoka 2x 1x 2x
Terminowość: 20% bez zastrzeżeń 1x 4x
Ceny usług: 0% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2692
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Aneta Styl. Studio fryzjerskie

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakoś usług i miła atmosfera? Jedynie w snach i oczekiwaniach lub wtedy gdy jesteś z rodziny lub z grona bliskich przyjaciółek od których szefowa salonu czegoś potrzebuje. Tragiczny dobór koloru i cięcia, a wręcz powiedziałabym, że na jedno kopyto wszystkie klientki robione. Zero nowoczesności i dostosowania się do wymagań, tfu - do PRÓŚB klientki. Moj czas który przyszłam spędzić na wizycie w salonie został podzielony między mnie i cztery inne panie, bo fryzjerka biegała między nimi jak oparzona. Fryzura tragiczna, atmosfera lekceważąca a koszty usług w tym salonie to kosmos! Mały wiejski „salon fryzjerski” który powinien jeszcze wiele się nauczyć nim otworzy się na klienta, którego swoją drogą ma za wielkie nic - obgadywanie innych klientek salonu na porządku dziennym. Nie chciałam pisać tej opinii, ale jestem tam zirytowana i rozgoryczona wizytą w tym miejscu, że byłoby niesprawiedliwe gdybym nie ostrzegła innych przed takimi „usługami”. Poleciła mi ten salon kuzynka, zarówno ona i ja omijamy to miejsce szerokim łukiem, czara się przelała. Żenada, obłuda i zrzynanie z klienta tyle na ile wygląda. Trzy razy nie!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Reklamacja nie został uznana, szefowa trzasnęła paragonem i odeszła od wyspy zostawiajac mnie samą.
Opinia dodana przez: Wściekła i rozgoryczona dnia: 2020-03-25 16:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a ja bylam i wyszlam bardzo zadowolona;) z tego co widze u p.Anety zawsze jest duzo klientow wiec chyba nie taka z niej zla fryzjerka?:) ale kazdy musi znalesc swoje miejsce , ja polecam;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-23 22:07:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, juz nigdy sie tam nie pojawie, p.aneta nie slucha co się do niej mowi, praktykantki nakladaja kolor,farba piekla niemilosiernie, mialam bomble, zaczerwieniona i pieczaca skore, balam sie ze strace wlosy! Szefowa arogancka choc probuje zgrywac mila i kompetentna osobe która nie jest. Porazka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ewa r. dnia: 2014-05-05 23:10:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, chciałam gorąco polecić ten zakład a w szczególności PANIĄ ANETĘ. Bardzo miła atmosfera w zakładzie, profesjonalna obsługa klienta. Pani Aneta indywidualnie podchodzi do każdego klieta najpierw go wysłucha a później doradzi coś od siebie i zawsze trafia w dziesiątkę!!!! Dokładnie wyczuje klienta i wie czego on chce. Sama chodzę do niej z całą rodziną i NIGDY się nie zawiodłam. Ostatnio byłam się czesać na WESELE i byłam MEGA MEGA zadowolona, fryzura trzymała się przez dwa dni i dłużej, a nie jak u innych tego samego dnia wieczorem już fryzury nie ma. Wszyscy, którzy czytają te opinie negatywne jak i pozytywne zachęcam aby naipierw odwiedzili ten SALON, bo żeby wydawać opinie trzeba go najpierw odwiedzić!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ani dnia: 2013-10-08 20:50:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety musze sie dolaczyc,kiedys byl to moj ulubiony Salon fryzjerski,ostatnie 2 razy rozczarowal sie totalnie,strasznie wysokie ceny.Zainwestowala w wystroj,a teraz sciaga te pieniazki z ludzi.Prosilam o jasny blond,chlody odcien,wyszlo totalne zoltko na glowie!Zwaracalam jej tj szefowej uwage,bo ona mie je farbowala,powiedziala,ze nie jest zolte i wyglada ladnie. A przy kasie myslalam,ze zemdleje. Dla mnie jak i rowniez dla mej rodziny ten Salon juz nie istnieje. Wolimy korzystac z uslug fryzjerskich w Opolu.
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-19 11:58:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalnie nie polecam. Szefowa tego salonu jest bardzo arogancka. W obecności klientów poniża swoje praktykantki! Brak podejścia do klienta, wszystko robi po swojemu - brak rozmów, aby wybrać fryzure. Totalna porażka. A ceny jak z kosmosu jak na wiejski salon...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-30 12:17:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją