Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Babska Fanaberia

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 09-402 Płock Królewiecka 25 paw. 9
Telefon: Fax: 0242640114
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 60% pozytywna 15x 5x 10x

Jakość usług: 80% wysoka 16x 8x 4x
Terminowość: 53% bez zastrzeżeń 14x 3x 12x
Ceny usług: 25% niskie 4x 12x 12x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 8627
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Babska Fanaberia

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam umówiona na delikatne poprawienie koloru u pani Joanny,która w ogóle nie słucha klienta i twierdzi że ona wie najlepiej co trzeba zrobić.Wyszłam z salonu z całkiem inną fryzurą i kolorem ,włosy skrócone zamiast tak jak prosiłam 5 cm o 20 cm.Pani Joanna nie zna słowa przepraszam a wręcz przeciwnie urządza sceny na cały salon żenada.Włosy miałam zdrowe i zadbane,wyszłam ze zniszczonymi. Nie polecam a wręcz przeciwnie.Pani Joanna nadaje się ale do sprzedaży produktów co robi rewelacyjnie.Ma bardzo wysokie mniemanie o sobie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Pani nic sobie nie robi z niezadowolenia klienta.
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2019-08-06 19:12:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka cena, nie pokrycie odrostów-mimo zapłaty za taką usługę oraz straszne strzyżenie-włosy muszą mi teraz odrastać minimum 3 m-ce. Nie polecam....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2018-05-12 16:04:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj byłam tutaj i dzięki Przemkowi jestem zachwycona ! Przez całe życie miałam długie włosy, ale postanowiłam je obciąć. Ścięłam 20 cm a Przemek wyczarował najpiękniejsze włosy jakie w życiu miałam! Na pewno wrócę do Babskie Fanaberii ^^
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-19 12:14:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Babska Fanaberia to najlepszy salon w Płocku. Chodzę do Pani Asi od 15 lat i nic nie chyli się ku upadkowi tak jak przeczytałam w poprzednich opiniach. Panie fryzjerki bardzo miłe, uprzejme i przesympatyczne. Poprostu w tych czasach klientki nie wiedzą czego tak naprawdę chcą!!! Polecam:):) i pozdrawiam całą Babską Fanaberię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-11-16 12:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ja kocham tu przychodzić ;-) . Wszystko perfekcyjnie i profesjonalnie. O włosach ? - Zazdrosne spojrzenia i komentarze koleżanek bezcenne ;-).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konstanca dnia: 2015-12-22 21:02:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wszystkich negatywnych opinii dodam tylko tyle, że Pani Asia to bardzo zarozumiała i zadufana osoba, która nie ma szacunku do swoich pracowników i klientów. Wstyd!
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-02-19 11:36:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam przeszlo 2tygodnie temu W salonie z ktorego wyszlam bardzo zla.Bo fryzura ktora pokazalam ze zdjecia wogole na1 procent jej nie przypominala.POPROSILAM zeby obciac do ramion a obciete mialam bardzo krotko jak na chlopaka.Obcinala mnie p.IZA ktorej nie polecam.BO nie ma zielonego pojecia.I jestem na nia bardzo zla.Poniewaz jak jej pokazalam to zdjecie z ta fryzura to powiedziala ze obetnie mnie iiiiiidentycznieeeeeee.A wcale tak nie bylo.Bylam tam pierwszy i ostatni raz.Nigdy wiecej tego salonu nie odwiedze.I co KOSZMAR bo za ta krotka chlopieca fryzure zaplacilam az 220 zlotych.Tylko mialam pecha bo bylam w tym czasie w salonie kiedy pani ASIA byla na urlopie.A slyszalam ze ona podobno obcina dobrze.Mam nadzieje ze moje wlosy szybko mi odrosna i nie bede sie wstydzil wyjsc z domu na zewnatrz.Naprawde z calego serca kto sie do tego salonu wybiea-ra pierwszy raz jak to ja bylam to nie polecam poniewaz napewno wyjdzie z niego niezadowolony tak jak ja.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: PROSZE O ZWROT MOICH 220 ZLOTYCH za nieudana fryzure
Opinia dodana przez: T.S.K dnia: 2014-08-07 22:14:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po 1. brak cennika do wglądu dla klienta. Ceny są ustalane po cichu miedzy panią z recepcji a Szanowną Panią właścicielką. W związku z tym domniemam, iż ceny są ustalane przez Panią Joannę dla każdego "osobiście". Ponadto jakość usług jest poniżej krytyki, ponieważ każda czynność poprzedzająca właściwe strzyżenie czy farbowanie jest wykonywana przez inna osobę. Pani Joanna robi wszystko po swojemu, nie bierze sobie do serca życzeń klienta, ponadto ceny są jak co najmniej w Paryskim salonie fryzjerskim. Radzę nie brać się za biznes, jeśli nie ma się o tym zielonego pojęcia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-01 18:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w mieście, najwyższy poziom obsługi i usługi. Zawsze wychodzimy uśmiechnięte i zadowolone. Dziękujemy że jesteście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia i Aneta dnia: 2013-11-13 20:34:18 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ile to można słuchać jak wieszane są psy na byłych pracownikach.... obsługa marna. Gdzie są dziewczyny, gdzie Michał... Salon chyli się ku upadkowi, więc nic jej nie pozostało tylko oczerniać innych...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2013-09-09 18:58:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta - byłam bardzo zadowolona, później było coraz gorzej. Fryzura i kolor źle dobrane. Cena wysoka.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2013-08-28 22:17:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Racja, że najpierw trafia się do jednej pani, potem do drugiej i trzeciej zanim podejdzie pani Asia. Poza tym Pani Asia komunikuje się z klientką przez inną panią. Jeśli już chodzi o wykonaną usługę zawsze byłam zadowolona, czy to farbowanie czy strzyżenie. Ceny wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Iwa dnia: 2013-05-09 11:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w Płocku. Najwyższa jakość zarówno obsługi jak i użytych produktów. Salon fantastyczny. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie ma co reklamować.
Opinia dodana przez: Tysia dnia: 2013-04-04 07:15:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Pani Asi według mojej oceny jest profesjonalny zarówno pod względem obsługi jak i wykonywanych usług.Ja osobiście nigdy nie czekałam na wykonanie usługi.Po przyjściu do salonu wita zawsze uśmiechnięta Pani Asia oraz pracownicy.Jestem stałą klientką i farbowanie włosów oraz szereg różnych innych zabiegów na włosy miałam zawsze wykonane po prostu świetnie.Jestem zachwycona zarówno podejściem do klienta jak i jakością usług.Co do cen to uważam,że są adekwatne do jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-02-20 14:54:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta w salonie rozpoczyna się od czekania aż pierwsza Pani poprosi Cię do mycia głowy, potem siedzisz z odżywką i czekasz aż druga Pani ją zmyje, potem siedzisz już przed lustrem w ręczniku na głowie i czekasz aż trzecia Pani przyjdzie rozczesać Ci włosy i po kolejnym odczekaniu podchodzi wreszcie do Ciebie Pani ASIA i strzyże włosy. Następnie czekasz i podchodzi czwarta pani i modeluje Twoje włosy. Aż w końcu po upływie dwóch godzin wracasz do pierwszej Pani i uiszczasz opłatę!!! Tak wygląda zwykłe strzyżenie w Babskiej Fanaberii!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: MIKA dnia: 2013-01-30 11:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna obsługa, zawsze dobrze dobrany kolor i fryzura, włosy obcięte tak ze same się układają nawet po dwóch miesiącach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2012-10-30 20:01:48 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy ktoś wie gdzie pracuje teraz Michał? Słyszałam, że wyjechał za granicę ale może wrócił? On obcina najlepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-19 14:54:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Pani Asi już się wypalił, zostały tylko gorące ceny, więcej nie pójde, strzyżenia na jedno kopyto, małe zainteresowanie klientką na fotelu, skoro są obsługiwane dwie naraz.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: stella dnia: 2012-08-17 21:44:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic specjalnego jak w każdym salonie w plocku.Obsługa wybrakowana brak osób do pracy bo czekałam na obsłużenie ponad godzine.Ceny wysokie ale nieadekwatne do efektu końcowego. W sumie już tam więcej nie pójdę.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OLGA dnia: 2012-08-08 13:39:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-06 17:43:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa. Racja, że chwilę się na nią czeka, ale warto wybrać się i posiedzieć godzinę czy dwie, relaksując się w miłym towarzystwie, przy dobrej muzyce, kawie i gazecie. Jak już się wezmą to nożyczki chodzą im w dłoniach aż miło popatrzeć. Włosy świetnie układają się przez kolejne 2-3 miesiące. Chodzimy tam z mamą od dobrych 10 lat i z roku na rok ceny są takie same, chociaż obsługa jest coraz lepsza. Zdecydowanie polecam. Plusem jest na pewno to, że dla każdej osoby od razu widzą dobre uczesanie i kolor. Można spokojnie oddać się w ich ręce. Nigdy nie zawodzą. Kosmetyki używane też są bardzo dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-09 18:35:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niby wszystko pięknie, ładnie na pierwszy rzut oka. Później czeka się planowane 30 minut z farbą po czym mija kolejne 10 i nie ma osoby, która podeszłaby i oceniłą sytuację.Kolejnym etapem jest odżywka z którą siedzi się 40 mint bo nie ma komu jej zmyć z moich włosów.Na koniec szok cenowy. Usługa farbowania włosów(z marnym skutkiem), strzyżenie i stylizacja jak to łądnie tam nazywają to wydatek około 180-200zł przy krótkich włosach. Ceny zbliżone do Warszawy ale jakość daleko odbiega od poziomu świadczonych usług w stolicy!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marietta dnia: 2012-04-22 08:25:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak personelu,wysokie ceny!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OLa dnia: 2012-04-03 14:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie najlepszy salon pod słońcem, dlatego jadę tam z Warszawy, a potem siadam i się relaksuję. Najlepsze jednak jest to, że Panie wiedzą wszystko o moim kolorze więc nic nie muszę mówić. Tym bardziej odpowiadać na bzdurne pytanie "co robimy". To są fachowcy, na pierwszy rzut oka wiedzą co trzeba zrobić, jak i po prostu to robią. I to jest dla mnie NAJLEPSZE!!! polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-03-09 15:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila i fachowa obsługa. Jeżeli trzeba chwile poczekać to oczywiście dlatego że personel podchodzi do klienta z profesjonalizmem, którego brakuje w wielu salonach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-27 17:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminy kosmicznie odległe - brak personelu!!! Siadam na fotel z opóźnieniem 20 minut, po ufarbowaniu i nałożeniu odżywki 40!!! minut znów czekam bo nie ma fryzjera, który akurat byłby wolny i mógł obciąć włosy. Szkoda, że nie ma już świetnego fachowca - Pani Moniki i sympatycznej Pani Iwonki. W złą stronę podąża Pani Asia, czas zatrudnić kogoś dobrego i zjechać z cen... Zbyt drogo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-29 13:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa. Pani Joanna zawsze świetnie dobierze kolor, doradzi w pielęgnacji włosów. A cena moim zdaniem w normie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-23 20:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli chodzi o właścicielkę czyli o panią Asię Fuksińską to nie mam żadnych zastrzezeń, jestem zadowolona z usług, świetnie dobrała mi kolor a także fryzurę. Polecam naprawdę warto zapłacić wiecej i wyjść od fryjera zadowolonym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: H dnia: 2011-06-20 20:06:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na ta chwilę to nic innego jak tylko czekanie,aż ktoś łaskawie cie na fotel poprosi,ceny kosmiczne,personelu brak!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2011-06-19 22:08:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawszae personel chetnie i szczegolow doradzi w jakiej fryzurze najlepiej byloby oraz w jakich kolorach , oraz podpowie jaki kolor jest mozliwy do wykonania na naszych włosach aby pieknie wygladac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-08-07 09:43:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją