Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Akademia Perfect Hair Nř 1. Kaczmarek M.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 00-116 Warszawa Świętokrzyska 32
Telefon: 226208050
Adres e-mail: akademia.no1(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 92% pozytywna 13x 2x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 25% niskie 1x 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 6181
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Akademia Perfect Hair Nř 1. Kaczmarek M.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, miła i profesjonalna obsługa, jakość usług bardzo wysoka, dbałość o samopoczucie w trakcie całej wizyty. Czuć, że używają najwyższej jakości produktów i nie oszczędzają. Strzyżenie wykonała mi pani Maryla i jest doskonałe, kolor dobrała mi sama, zmieniając dotychczasowy i czuję się młodsza o 15 lat! Dziękuję pani Marylo. Świetny klimat wśród zespołu, luźno ale profesjonalnie. Bardzo polecam ten salon! Ja na pewno wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2018-07-02 18:30:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie polecam!!! Wspaniała i miła atmosfera, profesjonalne podejście do obsługi i usługi. Co ważne dla mnie, praca na najlepszych i bezpiecznych kosmetykach. Jeśli chodzi o jakość usługi, to marka premium, zawsze perfekcyjne strzyżenie no i doskonała koloryzacja, za którą oglądają się ludzie na ulicy i zdażyło mi się, że zostałam zaczepiona z pytaniem, gdzie robię kolor. To miłe, bo dało mi poczucie wyjątkowości. Cenę jak za tą jakość usługi uważam, że dla mnie jest nawet poniżej tego co kiedyś płaciłam, a jakość zdecydowanie powyżej. Korzystam głównie z usług pani Maryli, ale jak nie mogę czekać to zdarzyło mi się kilka razy skorzystać też z usług pozostałych fryzjerów i czuć, że szefowa dobiera sobie doskonałych fachowców. Na wielki plus tego miejsca dodam niesamowitą kosmetyczkę panią Ewę i to, że zdradziłam po 15 latach moją manikiurzystkę i przeszłam do pani Kasi. Wszystko mam robione podczas jednej wizyty i na bardzo wysokim standardzie. Polecam mocno
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2018-05-23 15:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie od kilku lat dla mnie nr 1 na mapie Warszawskich salonów. Byłam w kilku innych z tzw. reklamy i poza nadęciem, nieszanowaniem klienta i wysoką ceną nic więcej nie dostałam. Do Akademii trafiłam przez koleżankę z biura. Mega przyjemnie, profesjonalnie, bez nadęcia, a przede wszystkim na wysokiej jakości kosmetyków. Pani Marylka dla mnie jest the Best!!! Choć ostatnio byłam u pani Oli i też było ok, ale Maryla jest nie do podrobienia, choć wiem ile pracy i szkoleń daje swojemu zespołowi. Ja polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-03-26 19:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce bardzo eleganckie, niesamowicie miła i profesjonalna atmosfera co czuć od wejścia! Jakość usługi jak i obsługi na bardzo wysokim poziomie! Używają świetnych kosmetyków i nie oszczędzają to widać, bo w lustrze można zobaczyć jak rozrabiają farby, co dla mnie jest ważne jest wysoka sterylność, jednorazowe ręczniki i czyste szczotki, co nie wszędzie niestety widziałam. Jakość samej usługi naprawdę ekstra, chodzę na strzyżenie bo nie mam potrzeby jeszcze farbować, i zawsze włosy mi się super układają do następnej wizyty. Najczęściej korzystam z usług szefowej, ale jak nie ma terminu spróbowałam już trzech innych fryzjerów i też byłam zadowolona. Ceny jak na warszawskie realia są wg mnie normalne, zwłaszcza, że jest w samym centrum i lokal jest ogromny. Osobiście bardzo polecam, a kawkę serwują naprawdę wyśmienitą. Polecam Bożena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2017-09-17 12:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z koloru i strzyżenia w Akademii u p.Maryli,pomyślałam o opinii ponieważ na 100 salonów fryzjerskich takich jak Akademia jest JEDEN ,rozmowa przed tak profesjonalna ze nie myślałam ze fryzjer umie tak jasno i klarownie się wypowiadać,obsługiwać i doradzać.Cena jaka zapłaciłam jest 400zl ale to cena za mój komfort i piękne włosy .Raz na dwa miesiące można zaoszczędzić wole fryzjera niż przejeść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malgorzata dnia: 2016-09-16 21:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, powyższe pozytywne opinie. Byłam sprawdziłam! W 100% miejsce godne zaufania i polecenia!!! Świetna obsługa, wysoka jakość. Niestety na wizytę trzeba czasami poczekać, ale wolę tak i mieć gwarancję jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-02-22 10:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Akademia PH to mój ulubiony salon fryzjerski,doświadczony personel,pogodna atmosfera a co najważniejsze strzyzenie i plielengnacja włosów na bardzo wysokim poziomie. Pozdrawiam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-11 18:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeczytaniu wielu opini na temat tego salonu, również tych negatywnych, postanowiłam spróbować. No i chyba już nie zmienię salonu i fryzjera. Doskonały dobór koloru jak i fryzury (diametralna zmiana tego co miałam dotychczas), profesjonalna obsługa no i wysoka jakość produktów jakich tam używają. Z informacji od fryzjera dowiedziałam się, że tylko i wyłącznie pracują na tych kosmetykach, które stoją w gablotach i właściciele nie dopuszczaj żadnych "tańszych" kosmetyków. Co ważne pelerynki są świeże i pachnące (na co zwróciłąm uwagę) no i ręczniki są jednorazowe (dla mnie to akurat jest ważne). Smaczku dodaje wyśmienita kawa (choć pani z recepcji proponowała również chyba z 10 rodzajów herbat :-0 szok). Co dla mnie ważne, jest pokój dla dzieci i matki karmiącej ( mam 4 miesięczną córkę i dwóch starszych synów). Ogólnie fantastyczne miejsce, niestety trochę terminy są ciut dłuższe, przyzwyczaiłam się do wizyt na już, a tu chwilę muszę poczekać, "zmuszają" do planowania wizyt z wyprzedzeniem. Co do cen kwestia względna, dotychczas płaciłam "trochę" mniej, ale ta różnica standardów jest tego warta. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna K. dnia: 2013-06-06 00:08:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja osobiście trafiłam za namową przyjaciółki i zdradziłam dotychczasowego fryzjera. Nie żałuję! Profesjonalizm, rzetelność, uczciwość i wysoka jakość usług i produktów na jakich pracują! Te cechy zaważyły, że zostałam u nich już od trzech lat:-) Zaczęłam od samego strzyżenia, które było takie jakiego oczekiwałam, włosy same się układały do następnej wizyty, więc zdecydowałam się i na kolor u nich. Piękny połysk (wreszcie) i kolor jakiego poszukiwałam... do Ceny, no cóż jak za tak wysoki poziom niewygórowane. Pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-04-12 14:02:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Akademia PH jak sama nazwa mówi - to nie Salon Fryzjerski, ani tez popularny Fryzjer. Akademia to dużo teorii w słowie i ... Cóż oczekiwałam więcej praktyki, satysfakcji z dobrego cięcia, wygody w "użytkowaniu" fryzury, innowacyjności, wyczucia klienta, po prostu zadowolenia po wyjściu od fryzjera. Wybrałam Akademię PH. Zapłaciłam najwyższą stawkę z cennika za tę usługę w Akademii, a w lustrze - cóż, brak zmian. Za tydzień, dwa (po podreperowaniu budżetu :)) - tym razem do Fryzjera lub do Salonu Fryzjerskiego. Pozdrawiam Panią M. Miło było porozmawiać, ale przyszłam po nową, wygodną fryzurę. Porozmawiam z przyjaciółmi. Ocena "jakości usług" - przeciętna (a nie niska), bo nie musiałam poprawiać, nie było co. Dobre i to. Polecam dla tych, którzy chcą się przekonać na własnej głowie, że drogo nie zawsze oznacza naj/lepiej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie zdecyduję się na reklamację, bo co miałoby być jej przedmiotem
Opinia dodana przez: Diana dnia: 2012-08-04 15:11:48 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Maryla obcina dobrze, ale najlepiej jak robisz kolor lub jakieś inne drogie zabiegi, samo obcięcie to kiepski zarobek dla nich i widać niesmak na twarzy właścicielki. Jak wydajesz 250-350 to jesteś dobrym klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-29 10:58:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam APH chodzę tam od kilku lat jestem bardzo zadowolona .Bardzo miła atmosfera wszyscy uśmiechnięci .Byłam u kilku osób na fotelu i zawsze byłam zadowolona ,chociaż od jakiegoś czasu chodzę tylko do Marioli jest cudotwórcą ,leczy włosy i duszę .Pozdrawiam wszystkich z Aph.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2012-04-25 09:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna atmosfera, profesjonalne podejście do klienta, styliści zajmują się klientem od początku do końca, nigdy nie trzeba czekać i nie ma zadęcia jak to bywa u innych "znanych stylistów". I zawsze wychodzę stamtąd zadowolona co wcześniej różnie się zdarzało. jestem stałą klientką od kilku lat.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: roxi dnia: 2012-02-24 12:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowicie profesjonalna jakość obsługi. Ja osobiście chodzę do P. Maryli KAczmarek, ale jak była na urlopie macieżyńskim chodziłam do pozostałych stylistów i było b.dobrze ale nie tak jak u p. Maryli. Osobiście polecam, a jestem klientką po przejściach w innych salonach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2010-09-30 00:45:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleciłam córce, bo ja byłam zadowolona z farbowania, ale to co ona miała na głowie to jedna wielka jajecznica. Ja byłam drugi raz na strzyżeniu i muszę przyznać że kiepsko im to wyszło mimi że nie należę do osób bardzo wymagających ODRADZAM!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2010-01-14 16:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Akademia Perfect Hair to od samego wejścia profesjonalna obsługa i miły, doświadczony personel.... pozdrawiam wszystkich:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2009-07-26 14:21:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją