Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Margo. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 31-161 Kraków Krowoderska 44
Telefon: 126322071
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 54% pozytywna 6x 5x

Jakość usług: 54% wysoka 6x 5x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 2x 1x
Ceny usług: 50% niskie 3x 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 5986
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Margo. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką od lat , a ponieważ mam bardzo kłopotliwe dla każdego fryzjera włosy/cienkie,kręcone,puszące się/tylko p.ULA potrafi zrobić tak ,że zawsze jestem zadowolona,wręcz lecę na imprezę ,a nie do łazienki pod kran ,ponieważ tak mi się zdarzało wychodząc z 'firmowych' salonów,dzięki , że jesteście ,pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nigdy nie musiałam korzystać!
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-11-21 21:22:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa, fachowcy, miły klimat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-18 06:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie. Wszystkie Panie bardzo miłe, a Pani Ula wyczarowała na mojej głowie cuda. Lepiej niż ja wiedziała czego potrzebuje. Po prostu super. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2016-11-12 16:32:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie ciągle palą i zwracają uwagę potencjalnym klientom, że źle parkują. Do tego są bardzo aroganckie i zachowują się jak rozkrzyczane dziewuchy, które nie dają dojść do słowa. Ale czego się spodziewać po kimś kto nie ma wyższego wykształcenia i zamiast dbać o swój wizerunek ma czas na palenie i chamskie odzywki do klientów. Nie polecam i ostrzegam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Johny dnia: 2016-06-19 22:07:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pokazałam jej konkretną fryzurę, a i tak zrobiła po swojemu w dodatku w taki sposób że teraz nie ma sposoby by je ułożyć. Ponadto cały czas gdy mnie strzygła rozmawiała, śmiała i dowcipkowała ze stałym klientkami nie skupiając się wo gule na tym co mi robi z włosami.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-15 19:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chadzam do Salonu Margo od dawna i zawsze spotykam się z troska o moją osobę, z zaangażowaniem i tą samą chęcia utrzymania mnie jako klienta. Zawsze moja prośba zostaje spełniana i ZAWSZE wychodzę zadowolona. Nie rozumiem skąd biorą się negatywne komentarze, skoro zawsze gdy idę do Margo to jest kolejka osób czekajacych na strzyzenie. Margo trzymaj tak dalej!!! Pozdrawiam, Wasza oddana klientka :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-09-11 10:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja osobiście chodzę do tego salonu od 10 lat i jestem bardzo zadowolony. Pani Urszula, fryzjerka jest świetnym fachowcem i zawsze wychodziłem z stamtąd zadowolony. Atmosfera jest bardzo przyjazna, zawsze jestem częstowany kawą lub herbatą i ceny jak na Centrum są bardzo przystępne. Wydaje mi się, że te negatywne opinie pochodzą od nie uczciwej konkurencji. Serdecznie pozdrawiam całe MARGO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2013-09-06 15:44:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja równiez odradzam.Byłam tam farbowac włosy, naciagneły mnie na 175zł z gwarancja ze pokryje mi farba odrosty a nie pokryła. Panie nie uprzejme. Tragedia Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: TAK
Opinia dodana przez: Ulinka Zachwile dnia: 2012-09-21 21:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Bylem w Margo niedawno. Facet. Zawsze gdy chodzilem do 'renomowanych' salonow fryzjerskich tlumaczylem jak prostakom -"prosze przycieniowac z boku i z tylu. Na gorze zostawic ewentualnie troche zdjac, ale NIE SKRACAC!!" i co? wiadomo jak zawsze wychodzielem od fryzjera z gola pala i szpachla zelu. Shic! Tutaj od razu spelniono moje (moze i niezbyt wymagajace) zyczenia. Bylem milo zaskoczony. Wiem wiem pewnie powiecie, ze przeciez kazdy fryzjer tak umie.. jednak sam przekonalem sie ze nie. Jam zadowolony. Nie wiem jak wyglada strzyzenie kobiet lub innych czarow, ale jesli zalezy ci na fajnej prostej fryzurce to moge polecic. Juz nigdzie indzej nie pojde. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-18 18:24:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze odradzam facetom strzyżenia się w tym salonie, szczególnie jeśli masz włosy powyżej średniej długości. Fryzjerki rzadko kiedy pytają się o opinie, w zasadzie niezależnie jakie masz włosy tną ekspresowo na jedno kopyto. Wyjątkowo tragiczna była jedna co mi grzywkę zrobiła praktycznie jak od garnka. Podsumowując, radzę wybrać innego fryzjera. Z salonu powinno się wychodzić z szerokim uśmiechem, a nie załamany z nadzieją że włosy szybko odrosną.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Metz dnia: 2010-12-23 10:37:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo odradzam! Obcięcie trało ... 10 minut! Tak bardzo się pani spieszyła, że była aż zdyszana! Ale to chyba z powodu... astmy! Czy takie osoby powinny pracować w tym zawodzie? Tak bardzo się spieszyła, że nawet nie zauważyła, że krzywo tnie! A to było tylko zwykłe obcięcie włosów! To, w jaki sposób zostałem obcięty, to istna tragedia... ZERO umiejętności... a co dopiero mówić o jakimś profesjonaliźmie!? Ponownie ODRADZAM!
Jakość usług: Niska
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-30 13:47:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją