Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hyszko Dominik. Salon fryzjersko - kosmetyczny

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 31-566 Kraków Bajeczna 2b
Telefon: 123591553
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 87% pozytywna 14x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 14x 2x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 2x 1x
Ceny usług: 88% niskie 8x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 4499
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Hyszko Dominik. Salon fryzjersko - kosmetyczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalam z uslug fryzjerskich baleage olaplex strzyzenie...polecam wyszlam bardzo zadowolona jakosc na najwyzszym poziomie...swierza prasowka...darmowa kawa..relax
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izik dnia: 22.12.2017 07:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalni fachowcy, dobre produkty, miła atmosfera , wysoka jakość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 30.01.2016 19:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odnośnie usług fryzjerskich jestem bardzo zadowolona, wszystko zgodnie z oczekiwaniami, w terminie. Panie same proponują różne ułożenia i ścięcia. Nigdy nie wyszłam niezadowolona. W kwestii usług kosmetycznych ciężko mi się wypowiadać ponieważ terminy są tak odległe, że ostatecznie poszłam do innego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 23.07.2013 15:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duzy plus za podejscie do klijeta, fachowa porada ,profesjonalne kosmetyki kosmetyki, 1,5godziny uplynely w pelnym relaksie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dominika dnia: 04.05.2012 12:48:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła fachowa obsługa,przystpne ceny,ogólnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinga dnia: 02.05.2012 15:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miło, profesjonalnie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: daga dnia: 01.12.2011 18:00:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem klijetka tego salonu od 4 lat salon kameralny .bardzo mila obsluga ceny nie wysokie jak na takie kosmetyki p.dominika fryzjerka super fachowiec polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 29.08.2011 08:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jakość usług na najwyższym poziomie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 20.07.2011 17:11:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam tam jakiś czas temu może z miesiąc,wykonywałam zabieg pielęgnacyjny i szału nie było. termin na ten zabieg był bardzo odległy więc myślałam że będzie efekt piorunujący,ale nie był
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 13.07.2011 21:14:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką i szczerze polecam Salon Fryzjerko - Kosmetyczny Pana Dominika Hyszko. Wszystko na najwyższym poziomie: obsługa, kosmetyki stosowane zarówno do zabiegów fryzjerskich jak i kosmetycznych.Pragnę dodać, że obsługa posiada wysokie kwalifikacje i bardzo dobre przygotowanie. Salon bardzo zadbany, elegancki. POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Cyganek dnia: 26.06.2011 20:45:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam i nie jestem zadowolona,nie jestem bardzo wymagająca,lecz ten salon może czysty ale dezynfekcja narzędzi nie jest odpowiednia. Ceny są zabardzo wygórowana co do jakości zabiegów,miałam lepsze i już tam nie zawitam:(
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Katrzyna dnia: 07.06.2011 21:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni zadowalające i satysfakcjonujące usługi. Salon godny polecenia pod każdym względem: jakość produktów, jakość wykonywanych usług i bardzo wysoka kultura osobista pracowników i właścicieli. Gorąco polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena C. dnia: 19.04.2011 22:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dokladam sie do opini pozostalych uzytkownikow,naprawde dbaja o czystosc, produkty i podejscie do klijeta na poziomie nie odbiegajacym od renomowanych salonow, a za to cena z usluge na przyzwoitym poziomie. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina w. dnia: 12.04.2011 12:01:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna pani Beata,super kosmetyczka.Polecam wszystkim 2 h relaksu. Salon czysty,dobre produkty,fachowa obsługa.Beata
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 06.03.2011 19:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczki super ;) malutki salon , ale jest czysto i milo, a przy tym profesjonalnie. Co do fryzjerstwa to jescze nie probowalam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Nina dnia: 09.07.2010 10:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 01.03.2010 18:29:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją