Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Edyta. Salon fryzjerski. Oberska E.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 97-500 Radomsko Tysiąclecia 10
Telefon: 507147176
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 2x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 75% niskie 3x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3990
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Edyta. Salon fryzjerski. Oberska E.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety nie mogę za wiele dobrego napisać o tym salonie. Najbardziej zraziły mnie do tego salonu stażystki (potwierdzam co już nie raz zostało tu napisane. Są bardzo niesympatyczne, nie uprzejme, na moje uwagi dotyczące szarpania włosów w ogóle nie reagowały, podczas mycia włosów miało się wrażenie, że stado kur dziobie moją głowę, a do tego umywalka nie jest dostosowana do klientek o różnym wzroście, w związku z tym stażystka podczas mycia włosów cały czas szarpała mi je do góry mówiąc abym się przesunęła. Natomiast Pan Robert jest dobrym fryzjerem i go mogę polecić, chociaż nie do końca podobała mi się koloryzacja przez niego zrobiona. Mimo uwag, że nie chcę włosów w kolorze brązu, taki właśnie końcowy efekt uzyskałam. Nie potrafił mi powiedzieć jak dokładnie będę wyglądała po całym zabiegu. Nie wyszło tak źle, ale to chyba nie o to chodzi idąc do fryzjera, aby "nie wyszło tak źle".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2017-04-05 12:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie jak na radomszczańskie warunki. Jeden z lepszych salonów, do klienta podchodzą indywidualnie. Zakład nie jest przereklamowany tak jak inne na portalach z wątpliwą reputacją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-03 10:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam raz - z ciekawości, ponieważ rekomendowała mi pozytywną opinią koleżanka - konkretnie chodzi o p. Roberta - powiem szczerze, że byłam bardzo zadowolona z fryzury, p. Robert na moja prośbę zaproponował mi fajne strzyżenie - swoją drogą - twarzowe - super.. Ogromny minus - to stazystki - masakra - taktują człowieka jak worek kartofli, szarpią za włosy, nie reagują na prośby klienta i tylko głupkowato się uśmiechają - poniżające - z tego powodu tam nie wróciłam - p. Robert niestety nie zwrócił im uwagi... Szkoda.... mam nadzieje, że tych "panienek" juz tam nie ma...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: była klientka dnia: 2015-07-24 17:56:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych salonow fryzjerskich w jakich bylam. Wszystko na wysokim poziomie. Profesjonalna koloryzacja włosów gdzie trudno o to w innych salonach... Przyszlam do pani Edyty z bardzo zlym stanem włosów kolor byl bardzo nierówny a włosy mocno zniszczone. Wspólnie ustaliliśmy kolor docelowy i strzyżenie. Jestem bardzo zadowolona z usugi kolor wyszedł idealny a włosy ukladaja się świetnie. BARDZO POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nigdy nie musiałam jej zgłaszać
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-04-01 09:10:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka osób poleciło mi salon Pani Edyty,a w szczególności usługi Pana Roberta.Pomijam już,że wychodzą ciągle na zewnątrz-nie wiem czy na papierosa czy na plotki (choć wygląda to tak jakby obgadywali klientki).Pomijam,że uczennice traktują jak szmaty-właścicielka miesza je z błotem jak jej się podoba.Strzyżenie to jest tragedia-krzywo,niedokładnie,włosy kompletnie się nie układają.Rządzi bylejakość.Zero jakiejś inwencji fryzjera,nie ma rozmowy o zmianach.To jest takie odtwórcze-jest jakaś technika do każdej fryzury i nie ma w tym żadnej lekkości,dopasowania do klienta.Do przeżycia,jeśli włosy się potem układają,ale tu...Farbowanie to inna bajka jeszcze.Nie wiedziałam jaki odcień będę mieć (chodziło o brąz),a w efekcie miałam to samo z czym przyszłam tylko odświeżony.Część farby na odrosty mi położono,siedziałam z tym strasznie długo i fryzjer ani razu nie sprawdził czy farba jest już gotowa.Farbowałam nie pierwszy raz i wiem z czym to się je.Po drugie,po tym strasznie długim czasie,nałożono mi RESZTĘ tej wcześniej rozrobionej farby na pozostałą część włosów.Po 20 minutach od rozrobienia farba traci część swoich właściwości,a ja czekałam ok 60.Efekt był taki,że te zniszczone strzyżeniem,postrzępione włosy,pod wpływem właściwości chemicznych starej farby po prostu mi się połamały i wykruszyły.Zostałe smętne kosmyki,które musiałam obciąć,bo nie dało się ich niczym uratować.Smętne jak ten cały salon...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem,bo tam nie wróciłam
Opinia dodana przez: asia dnia: 2015-02-11 21:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa. Jak na salon który pracuje na tak dobrych kosmetykach i posługuje się profesjonalną techniką wykonania różnych fryzur (strzyżenia, upięcia, farbowania itd.) ceny są naprawdę niewielkie. Więc wielki plus dla salonu. Polecam! Ps. Odnosząc się do komentarza poniżej co chodzi o opóźnienia to raczej nie wina pracowników salonu, a klientek które się spóźniają (nie raz sama byłam świadkiem takiej sytuacji) a co chodzi o Panią Edytę to jest bardzo zdolną osobą i znając ją raczej robi to co do niej należy bez wywyższania się. Atmosfera w salonie jest bardzo pozytywna jak i ze strony Pani Edyty, Pana Roberta oraz uczennic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-11-25 20:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze jest trochę opóźnienia, tną, farbują i czeszą praktykantki, ceny bardzo wysokie za przeciętną obsługę. Pani Edyta strasznie się wywyższa i jest nieprzyjemna nie kiedy w odbiorze. Za to Robert bez zastrzeżeń- zawsze miły i sympatyczny. Stara się rozluźnić napiętą atmosferę którą wprowadza właścicielka
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-13 00:05:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon. Profesjonalna obsługa. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-04-07 11:34:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją