Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Budny Hair Design

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 90-701 Łódź Legionów 16
Telefon: Fax: 0426321060
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 71% pozytywna 23x 1x 9x

Jakość usług: 82% wysoka 24x 1x 5x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 20x 1x 10x
Ceny usług: 93% niskie 14x 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 4877
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Budny Hair Design

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Wam drogie Panie. Najpierw konsultacja. Miałam też zdjęcie strzyżenia i koloru. Jestem bardzo zadowolona, efekt ślicznego koloru i naturalnej fryzury.Dziękuję i to będzie mój fryzjer.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sandra Z dnia: 2016-04-19 20:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam studio razem z koleżanką.Chyba nigdy nie byłyśmy tak zadowolone z wizyty u fryzjera.Osobiście polecamy usługi u tych fryzjerów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2015-02-09 14:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam i Polecam.Mam pięknie ścięte i ufarbowane włosy.Układają się same i lśnią jak nowe.Dziękuję.Jestem bardzo zadowolona.Marlena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2014-11-19 21:51:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam wielu "stylistów" i płaciłam wysokie rachunki za usługi.Nigdy nie byłam zadowolona.Szukałam bez końca i z polecenia trafiłam do Pana Jarka Budnego.Opiszę krótko.Świetne cięcie i przepięknie dobrany kolor.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-25 20:10:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wielu wpadkach u innych fryzjerów dzięki koleżance trafiłam do salonu Budny.Kameralny miejsce i wyjątkowa cisza i spokój.Strzyżenie i farba trafione idealnie i słowo daje, że włosy pierwszy raz tak dobrze mi się układają.Polecam ten salon i usługi u Pana Jarka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia Krupińska dnia: 2014-04-23 19:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon i usługi u pana Jarka.To fryzjer z prawdziwego zdarzenia.Zna się facet na rzeczy.Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Bielan dnia: 2014-03-14 20:17:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi u tego fryzjera.To prawdziwy profesjonalista.I co najważniejsze, słucha oczekiwań klientki.Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna B dnia: 2014-01-29 19:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi, mam świetnie obcięte włosy. Pan Jarek jest profesjonalistą w swoim zawodzie. Ma dobry kontakt z klientem, umie podpowiedzieć i doradzić. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sabina5 dnia: 2013-05-16 19:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.To bardzo miły a co najważniejsze profesjonalny mężczyzna i fryzjer.Jestem bardzo zadowolona z usługi.Ceny bardzo przystępne jak na taką jakość.Kamila Malinowska
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila Malinowska dnia: 2013-05-03 00:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fryzjer, profesjonalista, doradzi, podpowie. Wizyta odbyła się zgodnie z terminem, nie było problemu z dodzwonieniem się
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ann dnia: 2013-03-29 12:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam na wiosnę coś zmienić. Koleżanka poleciła mi p. Bartka . Jestem zachwycona włosy po prostu super. Pan Bartek zrobił mi kolor hollywood, super modny, bałam się, ale wyglądam rewelacyjnie.Na pewno tu wrócę ! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia Robak dnia: 2013-03-06 11:08:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam i naprawdę jestem zadowolona.Bardzo fajne i profesonalne podejscie do klienta.Mam super fryzure i śliczny lśniący połysk, taki jak zawsze chciałam.Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Gryla dnia: 2013-02-14 19:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informacja dla osób szukających dobrego fryzjera a nie informacji o kuponach itp.Polecam usługi w tym salonie.Profesjonalnie i bardzo fachowo wykonane strzyżenie.Włosy układają się same.Jesten bardzo zadowolona.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Król dnia: 2013-02-12 20:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie podejście do klienta.Rewelacyjnie dopasowany kolor i ścięta fryzura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Prymus dnia: 2013-02-01 20:23:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam Trudno umówić się na wizytę. Wielokrotnie odwoływał spotkania tuz przed umówioną godziną. ostatnio nawet nie zadzwonił ani nie przysłał smsa a w salonie pocałowałam klamkę> Wstyd, żenada, koszmar, zlekceważenie ech...szkoda gadać. Szczeniackie zachowania i nic Go nie tłumaczy...choroba również.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Iweta dnia: 2012-09-20 21:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi u tego fryzjera.Długo szukałam i nie raz wychodziłam z płaczem z innych salonów.Jestem bardzo zadowolona i bede klientaka tego salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola F dnia: 2012-09-18 23:53:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakis "chorowitek" z tego Budnego... Dodzwonic sie to sukces! Wizyte udalo sie ustalic z ok. miesiecznym wyprzedzeniem- bo takie ma niby oblozenie - po czym termin odwolal i kaze znowu dzwonic. Podobno jest taki niezadowolony z klientek z kuponem - po co wiec zglasza oferte? Cos strasznego. ODRADZAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-28 20:06:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam kupon na Gruperze. 3 dni dzowniłam, żeby umówić się na wizytę. W końcu udało się - Budny wyznaczyl mi termin na za 3 tygodnie czyli na dzisiaj. Pojechałam przez pół miasta i pocałowałam klamkę. Zadzwoniłam do niego - mówi, że jest chory i nic na to nie poradzi. Rozkoszniaczek. Nawet nie zaproponował innego terminu. Kompletny brak profesjonalizmu, szczerze odradzam.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Arnica dnia: 2012-06-19 10:31:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rozumiem o co chodzi z tym fryzjerem! Mimo tylu negatywnych opini na temat terminowosci,odwolywania spotkan postanowilam sama spróbować. Zamówiłam więc wizytę 2 tyg wcześniej. Na dzień przed wizyta , tak z nudów sprawdziłam czy Budny ma profil na fejsbook i tam ku mojemu zdziwieniu na tablicy pan Budny dodał post, że jest na zwolnieniu lekarskim i bardzo przeprasza wszystkie swoje klientki! Czyli gdyby nie to pocałowałabym klamkę! To jest brak szacunki dla ludzi ! Jak czesze nie wiem i nie chcę wiedzieć , zresztą jest to nie istotne! Dziekuję za usługi pana Budnego!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-05 21:08:49 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilkukrotnie, z cięcia byłam bardzo zadowolona (nareszcie!). Byłam wprawdzie zirytowana kilkukrotnym odwołaniem wizyty - na kilka godz. przed przyjściem, ale cierpliwie umawiałam się dalej. Natomiast definitywnie zrezygnowałam po tym jak na i tak już przełożoną wizytę pan Budny się nie stawił. Salon zamknięty, telefonów nie odbierał. Brak szacunku. Szkoda, bo doradza i tnie dobrze... Szukam nowego fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H. dnia: 2012-05-23 08:48:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia!Byłam z kuponem grupona i oczywiscie wizyta zostala odwolana o 23 dzien wczesniej!Udalo mi sie umowic ponownie,ale Pan Budny potrafi tylko zachwalac swoje umiejetnosci. Skutecznie odradza klientkom z kuponami zabiegi ktore wykupily. Wyslalam mame,bo kolejny raz Pan Budny wystawil swoja oferte i oczywiscie uslyszala,ze ma za 3 miesiace przyjsc jak wlosy jeszcze urosna,a dodam,ze ma do ramion i chciala juz obciac. Modelowania usluga nie obejmuje,a 50% znizki na koloryzacje ktora obiecuje grupon nie mozna wykorzysac,bo nam Budny nie ma czasu. Pogadal o sobie, podcial koncowki i tyle. A liczylam,ze mama wroci z fajna fryzurka. Niby taki znany i dobry fryzjer,ale to mit! NIE POLECAM! TO KRETACZ I CWANIAK!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: me dnia: 2012-05-11 18:55:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdy ma prawo do wypowiedzi i oceny.Strona dotyczy studia i usług jakie wykonuje tam pan Jarek.Ja byłam,skorzystałam i nie miałam żadnych problemów.Polecam.Jestem bardzo zadowolona z fryzury, cięcia i porad jakie otrzymałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2012-02-19 14:18:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W związku z zakończeniem ważności kuponów „Groupon” których termin mija 25.02.2012 informujemy iż nadal istnieje możliwość zwrócenia niewykorzystanych kuponów do serwisu. Portal po przesłaniu stosownych informacji (imię, nazwisko, kod zabezpieczający kuponu, numer rachunku )dokona zwrotu środków na Państwa rachunek. Jednocześnie informujemy iż z 1626 sztuk sprzedanych kuponów studio było wstanie przyjąć maksymalnie 600 w okresie ich ważności o czym informowaliśmy Państwa w wiadomościach e-mail. Wiadomość ta była wysyłana do wszystkich posiadających kupony i miała na celu uświadomieniu problemu jaki powstał. Brak możliwości rezerwacji terminu nie jest spowodowany funkcjonowaniem studia „BUDNY HAIR DESIGN” lecz zbyt dużą ilością zainteresowanych osób. Prosimy więc o zrozumienia zaistniałej sytuacji jak i zwracamy się z prośbą o zaprzestanie wpisywania negatywnych komentarzy dotyczących możliwości rezerwacji wizyty. Z pozdrowieniami.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-05 23:56:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie wracam z salonu od Pana Jarka. Byłam klientką z kuponem groupon. Początkowo p.Jarek podszedł do mnie nieufnie, jednak w czasie rozmowy wyszło czamu. Podobnież klientki grouponu są bardzo nachalne i nie miłe. Marudzą że muszą czekać na wizytę, że chcą już itd. Pan Jarek ma do obsłużenia 1600osób!!! Zrozumcie go troszkę! Ja jestem zadowolona z fryzury wykonanej w salonie. P. Jarek doradził mi jak ściąć włosy i profesjonalnie wykonał usługę. Włoski fajnie się układają i wyglądają naprawdę dobrze. Myślę że wrócę do p.Jarka za jakiś czas aby podciął mi włoski kiedy już odrosną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2011-11-22 12:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz trafiłam do zakładu z kuponem.Byłam mile zaskoczona,że pomimo tak wielu opinii o długich terminach,byłam przyjęta prawie od razu.Następny raz także bez problemu umówiłam się na kolejną wizytę.Doskonały fachowiec i bardzo kontaktowy człowiek.Polecam wszystkim (fryzura tak za pierwszym jak i drugim razem świetnie dobrana i co najważniejsze-wysłuchane moje prośby jak ma wyglądać).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda W. dnia: 2011-11-03 11:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informujemy ze sprzedaż kuponów do studia Budny Hair Design przewidziana była na poziomie 300 szt o ważności kuponu 6 miesięcy.Sprzedaż jednak z powodu błędu systemu zakóńczyła się na ilości 1626 szt.Przez wzgląd na tą sytuację WSZYSTKIE PANIE MAJĄ PRAWO ODDAĆ KUPON DO SERWISU GROUPON BEŻ ŻADNEGO PROBLEMU.Wystarczy wysłać e-mail na adres: info@groupon.pl z prośbą o zwrot środków za zakupiony bon.PODKREŚLAMY ZE ILOŚĆ 1626 szt. nie jest możliwa do zrealizowania przez studio.JESZCZE RAZ PRZEPRASZAMY ZA ZAISTNIAŁY PROBLEM.Wszystkie złe i negatywne komentarze w całej tej sytuacji są zbędne.Prosimy o realne podejście do sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BHD I GROUPON dnia: 2011-10-23 21:27:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo umówionego 2 miesiące wcześniej i już raz przekładanego przez Budnego terminu w dniu 14.10.2011 pocałowałam klamkę w zamkniętych drzwiach salonu prze ul. Drewnowskiej. Czekałam godzinę i się nie doczekałam, telefonu nie odbierał na smsy nie odpowiadał. Odezwał się do mnie smsem natępnego dnia obiecując najpóżniej do poniedziałku do mnie zadzwonić i zaistniałą sytuację wyjaśnić.... Dziś jest środa i w dalszym ciągu cisza. W dalszym ciągu nie odpowiada na moje telefonyt, sms i nagrania na poczcie głosowej. Brak szacunku dla klientów i ich czasu. Mały chłopczyk i jego szczeniacke unikanie odpowiedzialności. Zdecydowanie odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2011-10-19 15:33:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam. Nie wiem dlaczego salon cieszy się dobrą opinią. Zapisałam sie na fryzure próbna przed ślubem - 3 tygodnie przed. Niby wszystko wcześniej omówiłam... Po blisko 3,5 godzinach siedzenia w salonie efekt był paskudny. Pani jednak zadeklarowała poprawkę w dniu slubu. Koszt 140 zł próbnej w dniu slubu miało być 200 zł. Najlepsze jest to ze po dwóch godzinach wróciłam do salonu bo fryzura dosłownie sie rozlatywała. Niemiły pan który siedział w recepcji rozłożył rece. Fryzjerka też. no wszystko wina moich włosów. Okazuje sie jednak ze to fryzjerka była do niczego. Na szczęście znalazłam fryzjera przed ślubem (niestety musiałam wstać o 6 rano). Wyglądałam cudownie a fryzura i mogłabybyć jeszcze na poprawiny - fryzjerka na Wschodniej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zawiedziona dnia: 2011-10-10 23:26:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: termin wizyty ustalony był z 1,5 miesięcznym wyprzedzeniem. w ustalony dzień fryzjer budny odwołał ją sms-em o 6 rano (wizyta była na 10)!!! potem miałam ponowne problemy z ustaleniem terminu (uniki, aroganckie zachowaniem, zbywanie). wielkie rozczarowanie! wstyd i żenada!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-15 15:57:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ustaleniem terminu wizyty w salonie pana Budnego nie było problemu, byłam miło zaskoczona - po tym jakie opinie czytałam o trudnościach w skontaktowaniu się i ustaleniu zadowalającej daty. Jednak w dniu wizyty o ustalonej godzinie (8 rano) stałam pod zamkniętymi drzwiami w deszczu, telefonu w salonie nikt nie odbierał, po jakimś czasie otrzymałam sms od p. Budnego o odwołaniu wizyty. Pragnę wspomnieć, że potwierdzałam wcześniej ustalony termin. Odwoływanie wizyty gdy klient stoi pod drzwiami - zachowanie nieprofesjonalne, brak szacunku dla klienta i jego czasu. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: nie ma - zostałam zignorowana, tzw. pozbycie sie klienta - pozbycie sie problemu
Opinia dodana przez: Syl dnia: 2011-06-15 12:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzura idealnie dobrana do osobowości, trafny dobór koloru, bardzo miła atmosfera. Profesjonalna i godna polecenia usługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta W. dnia: 2011-04-28 22:17:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam i tyle.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-08-27 22:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon-pełen prfesjonalizm wykonywanych usług fryzjerskich jak i kosmetycznych !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona G dnia: 2009-07-17 00:27:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją