Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio fryzjerskie Beaty Kubiak

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 92-533 Łódź Bartoka 57 (bl. 454)
Telefon: 426738761
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 78% pozytywna 15x 1x 4x

Jakość usług: 88% wysoka 15x 3x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x 6x
Ceny usług: 55% niskie 5x 9x 4x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 6947
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Studio fryzjerskie Beaty Kubiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy,super kolor ,wypielęgnowane włosy i mega masaż głowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paula dnia: 16.02.2019 18:52:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta w salonie tylko za 1 razem była udana, podczas kolejnych wizyt ani pani Beata ani pracownice nie przykładały się do fryzury. Jakość usług przeciętna, dobór koloru farby również, długi czas wykonania fryzury i wysokie nieadekwatne ceny.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: magda dnia: 13.05.2016 18:50:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie 3 razy. Jeżeli chodzi o cięcie to pani która mnie obcinała blondynka (bodajże Iwona/Ilona?) Obciela mnie 2 w miarę ok, za to modelowanie takie sobie. Jednak wróciłam po raz trzeci jakiś rok temu. Chciałam sombre z lekkim podcieciem końcówek. Pani wyżej wymieniona miałam wrażenie jest obrazona, że musi mnie obsłużyć. Nakladala mi rozjasniacz 2 razy bo nic nie było widać. Chciałam chłodny odcien, wyszedł cieply. Wręcz rudawy. Kiedy o tym powiedziałam pani fryzjerka , żniw się chyba obrazila. Ochlodzila odcień na samych pasmach oczywiście. Dzięki czemu zapłaciłam 200 zł za pasma które z jej winy poprawiala. Spędziłam tam uwaga! Jedyne 4.5 h! W tym czasie pani którą mnie obslugiwala odezwała się do mnie może łącznie 5 razy. I ciągle była zajęta czymś innym. Jednak byłoby to wszystko do przeżycia gdyby rektor był fajny. A efekt był taki, że miałam tak spalonewłosy od wielokrotnego nakładania rozjasniacza , że po prostu pokruszyly się. Odpadły...dramat!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 04.05.2016 23:08:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyszłam z salonu obcieta jakby mi ktos przylozyl doniczkę do głowy, blondynka ktora mnie obcinala nie ma zielonego pojecia o strzyżeniu, za to ceny zaporowe. Podpbne ceny sa w salonie rychtera, ale jakość usług nieporównywalnie lepsza. Więcej tam nie pojde.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 11.05.2015 15:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam w roznych miejscach w Lodzi ale zawsze wracam do Pani Beaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 30.09.2014 15:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie POLECAM!!! Korzystałyśmy w pięć osób w dniu wesela ,włącznie z PANNĄ MŁODĄ- wszystkie mega zadowolone!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 09.06.2014 23:21:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam klientką w tym salonie 2 razy. Po raz pierwszy wyszłam naprawdę zadowolona z usługi, natomiast drugi raz to była porażka. Blondynka która modelowała włosy , nadęta do granic możliwości. Zero wykończenia fryzury.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: Anna dnia: 29.04.2014 21:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystam z usług fryzjerskich Pani Beaty od zeszłego roku i nie zamienię jej już na inną fryzjerkę !!!! to jak mam zawsze obcięte włosy - rewelacja !!! a ostatnio odważyłam się na zmianę koloru i..... JEST SUPER !!!!! a nawet za dużo nie mówiłam jaki ma być :-) odcień dobrany idealnie ja jestem na 3 razy tak !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewa dnia: 04.03.2014 12:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełna profeska w każdym zakresie, jestem zawsze zadowolona i nie zmienię fryzjera za nic w świecie. atmosfera w salonie super, masaż głowy po myciu - mega a efekt końcowy zawsze zaskakująco idealny. serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maruda dnia: 05.09.2013 21:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Beata jest bardzo miłą osobą i świetnym fachowcem. Można pójść do salonu bez pomysłu na strzyżenie i zpewnością każdy będzie zadowolony z efektu. Będę klientką salonu dotąd dokąd będe miała wlosy. Polecam salon Pani Beaty Kubiak wszystkim kobietom, które dbają o swój wygląd i chcą wyglądać nietuzinkowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.09.2012 18:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjne cięcie -klimat bez zadęcia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 21.09.2012 01:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonałe strzyżenie i super-normalna! atmosfera:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: michał dnia: 27.06.2012 20:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Beata to prawdziwy talen, super polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malgorzata dnia: 07.03.2012 16:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaskoczona-czekałam na wizytę tydzień!!ponieważ mają dużo klientów!!warto było!!polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 24.02.2012 00:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług salonu od dwóch lat-świetne miejsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było!
Opinia dodana przez: ewika dnia: 19.10.2011 01:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakość usług na najwyższym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: balbina dnia: 15.02.2011 22:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonała fachowość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 19.05.2010 14:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm pod każdym względem ,super atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 10.03.2010 01:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały personel, szybka obsługa, wysoki profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 29.08.2009 21:46:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: B A R D Z O D R O G O
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 31.05.2009 15:43:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją