Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Laurent. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Szeroka 17 lok. 4
Telefon: 566223620
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 69% pozytywna 9x 1x 4x

Jakość usług: 69% wysoka 9x 1x 4x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 11x 1x 2x
Ceny usług: 75% niskie 6x 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3629
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Laurent. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, bylam w tym salonie ok dwdnch godzin, żadna z tych pań nie pokazywal zadnego oburzenia, wrecz przeciwnie, proponowaly Kawe ,herbate, Panie mile Sympatyczne i wiedza co robia w 100%,jestem zadowolona i napewno powroce niejednokrotnie! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2014-07-01 16:44:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam byc szczera? Przejechalam sie na p .Konradzie z trzy razy moja wizyta byla przekladana gdyz "niby" byl chory, te biedne dziewczyny musialy sie przez Niego tlumaczyc! Zrezygnowalam z jego uslug poniewaz do nich niedochodzilo.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ... dnia: 2014-06-29 23:00:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, przyjezdzam do tego salonu az z Bydgoszczy, nie znalazlem jeszcze tak dobrego strzyzenia, za kazdym razem jestem zadowolony, pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2014-06-28 21:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze do tego salonu od kilku lat, poprzednie opinie to nie prawda,te Panie ktore tam pracuja sa rewelacyjne, za kazdym razem miala idealnie dobrany kolor , POLECAM W 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: marta
Opinia dodana przez: marta dnia: 2014-06-27 01:08:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze: Pan Konrad jest świetny!! Rzeczowy, profesjonalny, słucha klienta i starannie wykonuje zadanie! :) Natomiast Pani "blondynka" jest totalnym zaprzeczeniem rzetelności!! Moja cała! wizyta (z myciem i suszeniem na szczotce)trwała 15 minut!! (mąż nie zdążył zaparkować auta na Starówce). To był koszmar- nawet nie zdążyłam się wtrącić, bo już było po wszystkim! Poprosiłam o odświeżenie końcówek. Pani obeszła mnie dookoła, ciąć jak leci pod kątem prostym - czyli cieniowała (czego nie chciałam!!). Wysuszyła ciągnąc moje włosy niemiłosiernie i uznała, że teraz włosy "odżyły"!! Skandal! Wyglądałam jak własna ciotka! Już w aucie płakałam. Włosy były obcięte nierówno. Różnice w długości na jednym poziomie były rzędu 2-3 cm!! Włosy obcięte w perfidne "schody", z "dywanem" z tyłu i "dziurami" tam gdzie Pani cięła przy uszach!!! Ohyda! Teraz mija 4 miesiące, a włosy wciąż nie wyglądają lepiej, mimo wizyty u lepszego fryzjera, bo wciąż nie odrosły... Do dziś chce mi się płakać, jak patrzę co ta kobieta mi zrobiła! Nigdy więcej!! Jest w salonie jeszcze "grubsza" Pani, która oprócz wiecznie kwaśnej miny i "łaskawego" zajęcia się klientem nie potrafi ciąć włosów!! Po prostu. Nie słucha o co się prosi. Nie potrafi nic dobrze zrobić. Mój mąż wyszedł z tak obciętymi włosami, że następnego dnia poszedł do innego fryzjera, żeby wyrównał włosy!!! Pani minęła się z powołaniem. I naprawdę oprócz braku podstawowych umiejętności nie powinna pracować z ludźmi, bo jest zwyczajnie niemiła i arogancka. Jeśli chcecie mieć dobrze obcięte włosy - umawiajcie się do Pana Konrada! TYLKO! :) Pozdrawiam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NIEZADOWOLONA dnia: 2014-03-14 10:08:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś to może był i salon nawet dobry, ale w chwili obecnej to jedna wielka kpina i żart. Panie pracujace w salonie wyglądają jakby miały za przeproszeniem nas..ć na klienta, sfochowane, że w ogóle ktoś przyszedł i muszą ruszyć kuper, żeby go obsłużyć. A jakość strzyżenia pozostawia wiele do życzenia. Nawet prosto grzywki nie potrafią obciąć. Tyczy się to szczególnie jednej z pań, która już nawet nie ukrywa swojego niezadowolenia z przybycia klienta do salonu. Swoją drogą gdyby sie wiecej ruszała przy klientach to może jej rozmiar byłby mniejszy. Bardzo niemiła, a rzucanie min i głupich uwag do kientów tylko ich odstrasza. A przecież to jest salon, w którym ona pracuje i powinna robić wszystko, żeby ludzie tam z chęcią przychodzili. No ale jakby szef bądź szefowa byli bardziej zainteresowani salonem może i to by inaczej wyglądało. A tak to obłsuga w ogóle się nie stara bo to przecież nie ich tylko kogoś.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Niezadowolony klient dnia: 2013-09-27 21:40:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hej, ja tam jestem bardzo zadowolona z pracy tego pana co tam pracuje, fachowa porada polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Emilka :) dnia: 2013-02-18 22:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do PDT-u odkąd pamiętam, jestem bardzo zadowolona z ich usług. Strzyżenie jak i farbowanie rewelacyjnie zrobione, POLECAM SERDECZNIE :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-02-13 22:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem klientką salonu w domu towarowym od kilku miesięcy,i z każdej usługi jestem zadowolona ze strzyżenia jak i z farbowania. dobra obsługa i luzna atmosfera co mi się bardzo spodobało.polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2013-02-05 13:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wieloletnim klientem dziewczyn z tej "Firmy" nigdy mi się nie zdarzyło aby były nieuprzejme, lecz raz trafiłem do pewnej Pani z Galerii Copernicuss i byłem rozczarowany, gdyż p. Agnieszka zamiast zająć się mną to bezczelnie co chwila odchodziła ode mnie i odbierała telefon , zero skupienia nad swoją pracą. Natomiast jak wyszedłem z tego Salonu to wyglądałem jak bym był ostrzyżony kosiarką!! NIE POLECAM TEJ PANI!!!! inne dziewczyny można POLECAĆ, byłem zachwycony z Ich pracy . :) GODNE POLECENIA . Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-02-03 20:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie zgadzam sie z negatywnymi opiniami o tym salonie. Jestem klientka od okolo roku, i jestem bardzo zadowolona z uslug, szczegolnie gdy do salonu przyszly nowe fryzjerki - z Galerii Copernicus. Oczywiscie nie wszystkie polecam, ale mysle ze nie tylko ja zauwazylam ktore z nich sa dobre a ktore nie, gdyz od paru miesiecy nie ma tej, ktora nie jest absolutnie godna polecenia - to byla pani Agnieszka, pseudonim artystyczny Pusia (bron was Bog drogie panie oddac sie w jej rece - zaplacicie glowa!!!). Wsrod pozostalych fryzjerek sa lepsze lub gorsze, lub raczej nie kazda umie dobrze wykonywac kazdy rodzaj uslug, jednak gdy sie je pozna i wie ktora ma jaka specjalnosc, mozna sie spokojnie oddac w ich rece i sukces zapewniony!!! Co do szefostwa...osobiscie mnie jako klientke nic ono nie obchodzi, to sa wewnetrzne sprawy firmy i nam klientom nic do tego. Mignela mi owszem jakas piekna kobieta wygladajaca na szefowa, nie wiem gdzie kupuje ciuchy - a propos poprzedniej opinii, ale wyglada w nich swietnie!!! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: mamba dnia: 2013-02-02 00:34:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moze kiedys to byl salon z klasa a teraz... Pani "Krysia" prowadzi lepszy... dziewczyny w salonie bardzo sie staraja ale za wiele nie moga... salon pracuje na Goldwell'u... rzeczywistos jednak wyglada troszke inaczej.... szampony ( najtansze w baniakach)przelewane w butelki po goldwell'u, to samo z odzywkami... w czasie koloryzacji uzywane sa farby z drogerii "Natura" ... czasami ktos pojedzie na Rubinkowo do Pawilonu na Lyskowskiego po 1-2 tubki farby Goldwella ( ale to tylko dla okreslonych klientek)... do salonu komornicy wala przyslowiowymi drzwiami i oknami a ta kobieta (wlascicielka) udaje ze to nie o nia chodzi i wciaz swietnie sie bawi lansujac sie w tych swoich drogich ciuszkach ( poniekad kupowanych nie w oryginalnych sklepach a przez internet - taniej :) ) Za pracowników nie jest placony ZUS ( dlug to setki tysiecy zlotych)... znam jeszcze wiele innych sekretów... jestem wieloletnim ich pracownikiem
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-06 15:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE ZGADZAM SIE Z WCZESNIEJSZA OPINIA.JESTEM STALA KLIENTKA TEGO SALONU I ZAWSZE JESTEM ZADOWOLONA Z WYKONYWANYCH USLUG.MILA OBSLUGA ZYCZLIWA RECEPCJA.GORACO POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZADOWOLONA dnia: 2012-03-17 23:59:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: częsta zmiana fryzjerów, obcinają fatalnie,nie ma nawet do kogo złożyć reklamacji, bo paniusie mówią właścicielki nie ma, a książki skarg nie prowadzimy . Najgorsi fryzjerzy pracują w PDT, na Starym Rynku. Lepiej nie korzystać z ich usług jeżeli chce się ładnie wyglądać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lisa dnia: 2009-09-18 13:49:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją