Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Telega Arletta. Fryzjerstwo damskie

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 58-314 Wałbrzych Senatorska 24
Telefon: 748436051
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 6x 5x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1352
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Telega Arletta. Fryzjerstwo damskie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z tragedii na włosach... wyszło cudo ! Genialne wykonanie ! Bardzo dziękuje i polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulla dnia: 2017-01-09 21:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutny profesjonalizm, przemiła obsługa, wspaniałe doradztwo. Zawsze z chęcią wracam i wychodzę z szerokim uśmiechem na twarzy.Mogę napisać jedno .....w końcu znalazłam swój salon ....Bardzo gorąco polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-09-03 21:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam za całokształt! Ścinanie, koloryzacja, obsługa, atmosfera i cała załoga super:) zawsze miły relaks :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2016-06-15 22:02:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo ,miałam zawsze problem zeby wyszedł ładny blond ,spłukiwał się szybko ,a teraz miesiąc po mam jeszcze ładny popielaty blondzik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-05-31 23:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemnie, profesjonalnie. Fryzjer zainteresowany klientem, chętnie udziela porad i wychodzi naprzeciw oczekiwaniom. Polecam osobom, które obawiają się rutynowych fryzjerów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita dnia: 2016-03-24 23:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spędziłam w salonie trzy godziny,ale było warto. Jestem bardzo zadowolona i dostałam dokładnie to czego oczekiwałam. Mam piękny kolor bez niszczenia włosów. Panie są profesjonalne, można liczyć na ich kreatywność. Bardzo polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2016-03-20 22:26:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie meeeega,włosy układają mi się same ,Zapisałam się na ombre,zobaczymy.Ale na dzień dzisiejszy POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-10-26 09:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2015-03-06 11:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam włosy kręcone i wypowiadam się tylko w tej kwestii , REWELACJA nigdy tak dobrze włosy mi się nie układały po samym strzyzeniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julita dnia: 2014-02-05 09:44:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobór i wykonanie fryzury ślubnej czysty profesjonalizm,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-06-30 22:43:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moze nie jest zbyt tani,ale spełnia oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2012-07-24 22:12:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją