Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Broadway Group. Salon fryzjerski. Andruszczyszyn A.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 50-110 Wrocław Kiełbaśnicza 24
Telefon: 713417682
Adres e-mail: studio(małpa)studiobroadway.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 30% pozytywna 4x 9x

Jakość usług: 33% wysoka 4x 8x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 2x 2x
Ceny usług: 0% niskie 2x 8x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 6193
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Studio Broadway Group. Salon fryzjerski. Andruszczyszyn A.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pod koniec stycznia 2019 r. byłam na kokoryzacji blond w salonie Broadway w Magnolii we Wrocławiu. Fryzjerka Emilia sprawiała wrażenie, że koloryzacja blond (nie żółty blond ani nie biały) nie jest dla niej problemem i zapewniała, że będzie takj kolor jaki chcę. 20 min. musiałam czekać, muzyka w salonie bardzo głośna tak, że nie słychać co ktoś do Ciebie mówi. Spędziłam ponad 3h na fotelu, komor jaki p. Emilia uzyskała to miedziany, nie miał nic wspólnego z blondem. Pani Emilia twierdziła, że po kilku myciach kolor się „wypłucze” i będzie ok. Zapłaciłam 279zł, kolor się nie wypłukał, koloryzacja beznadziejna, obsługa również. Po to idę do fryzjera, żeby mieć taki kolor jaki chcę od razu, a nie po tygodniu, czy dwóch! Dodam, że po tygodniu poszłam na koloryzację do innego fryzjera, bo nie migłam patrzeć na to co zeobiłw fryzjerka Emilia i wydałam kolejne 300zł!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna13 dnia: 2019-02-06 15:52:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dekoloryzacja wykonywana niefachowo- nakładanie rozjaśniacza nie tylko na odrost,niechlujnie, przetrzymywanie na włosach ponad 40 min kończące się poparzeniem skóry głowy, tonowanie nieprofesjonalnie- w rezultacie- po kilku miesiącach - połamane i kruszące się włosy w kilku odcieniach od żółtego poprzez odcienie blondu do zielonkawego na zniszczonych końcach. Ostatnia fryzjerka- paznokcie zrobione na szpic, którymi wydrapała mi dziury w głowie przy myciu. Strzyżenie- nierówno, schodkowo. na sugestię, że źle wyglądają- tłumaczenie,że po umyciu w domu się ułożą!!! Brak terminala płatniczego, unikanie wystawiana paragonów, spóźnienia oraz pozostawianie klienta na dowolną ilość czasu z produktem na głowie w zależności od tego, czy fryzjer poszedł na papierosa, coś zjeść albo obsługuje w przerwie inną osobę. Zmarnowany czas, pieniądze oraz zniszczone kompletnie włosy, które teraz próbuję od 3 miesięcy ratować.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: odmowa
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-11 10:26:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystej ciekawości postanowiłem się ściąć w Studiu Brodway, ale nikomu nie polecam na wzór pokazałem zdjęcie jak chcę być ścięty, Pan fryzjer chyba nie umie rozróżniać długości włosów bo już na sam początek za krótko zaczął mnie ścinać przyznam że zaufałem mu powiedział że będzie fajnie jak je jeszcze bardziej skróci i przerzedzi. Końcowy efekt katastrofa !!! nic się nie dało z nimi zrobić nawet ułożyć na pastę i gumę! Salon przereklamowany nigdy w życiu nikt mnie tak źle nie ściął! Pan fryzjer stwierdził że odrosną za 4 tyg śmieszne! cena za to ścięcie 40zł nie chciało mi się już dyskutować bo było widać że nie ma sensu w każdym bądź razie już nigdy nie skorzystam z usług tego salonu!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: mizerna
Opinia dodana przez: Kliemnt dnia: 2015-04-17 13:44:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam, i nigdy więcej tam nie pójdę spalili mi włosy,a ten mały pigmej jeszcze mówił że tak ma być, MASAKRA !!!! Ps. Nieudacznicy i amatorzy ludzie, unikajcie tych salonów. Szczerze odradzam,,
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2013-09-07 02:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kamil ... geniusz nad geniusze. Doskonały fryzjer z ogromnym wyczuciem i sercem do tego co robi. Ja mam trudne mocno kręcone włosy, które poprostu go kochają :) Kamila polecam z całego serca :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MM dnia: 2013-04-03 18:32:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję wcześniej chodzić do świetnego fryzjera, ale miał bardzo napięty grafik i jest bardzo drogi, więc stwierdziłam, że zgrzeszę i oddam się raz w ręce fryzjera w Arkadach. To była masakra. Człowiek, który mnie obsługiwał chyba nie miał zielonego pojęcia o cieniowaniu włosów. Myślę, że sama zrobiłabym to lepiej nożyczkami do papieru. To była chyba jedna z najgorszych fryzur w moim życiu, kompletnie nie dostosowana do mojej urody i typu włosów. Kolor, no cóż.. czegoś więcej oczekiwałam od farby fryzjerskiej. Nie polecam, jak dla mnie mierne umiejętności (tyle, co dziewczęta na praktykach) i zero tego czegoś (zmysłu, wyczucia, nie wiem jak to ująć, ale mam na myśli dobranie fryzury do osoby). Cena kompletnie nieadekwatna do jakości świadczonych usług.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-22 00:35:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak podejscia do klienta, glownie chodzi o to jaki efekt chcialam uzyskac
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-19 14:44:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, spotkała mnie podobna sytuacja, włosy odpadły mi na czubku głowy, zaczęły wypadać i kruszyć się. Na domiar nieustannie mi powtarzano, iż pewnie włosy są zniszczone z mojej winy, pomimo używania stale kosmetyków fryzjerskich z najwyższej półki i wystrzegania się prostownicy. Nadmienię, iż pomimo wielokrotnych próśb co do koloryzacji, powtarzano mi, iż zostaną tak ufarbowane następnym razem i tak w koło Maciej. Fryzjerzy nakładają na odrosty mocny rozjaśniacz, i szampon koloryzujący by załatwić fryzurę-w efekcie po ok. 2 tygodniach mamy 3 odcienie na włosach-zaczynają pojawiać się odrosty, jasny kolor położony wcześniej na odrostach i nijaki kolor po spłukanym szamponie-żenada. Oczywiście zawsze wszyscy Ci powtarzają, że przecież nie wyglądasz tak źle. A ceny-przy stosowaniu, w rzeczy samej nie wiadomo jakich kosmetyków-zbyt wygórowane.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-31 17:52:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tzw. Salony Fryzjerskie BROADWAY GROUP – ostrzegam!!! 30-04- 2010r. w Broadway-u w Renomie rozjaśniałam odrosty + tonowanie. Fryzjer niechlujnie położył rozjaśniacz nie tylko na odrosty, ale też na część już wcześniej rozjaśnianych włosów, na domiar złego przetrzymał rozjaśniacz ponad godzinę. Gdy protestowałam wciskał mi kit że nic się nie stanie, bo rzekomo rozjaśniacz dezaktywuje się po 50 minutach. Teraz przeżywam tragedię , mam spalone włosy , kruszą mi się i łamią, sterczą kikuty połamanych włosów. Wykruszyło mi się już około 40% włosów i musiała je ściąć. Chamski włąsciciel - manager odmówił przyjecia reklamacji więc sprawę oddałam do sądu. 01 listopada 2010r. była pierwsza rozprawa. Sprawę opisałam na wroclawskim forum gazeta.pl , poczytajcie wpisy byłych pracowników Broadway.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: odmówiono mi przyjecia reklamacji i wyproszono mnie z salonu
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2010-11-05 09:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega zadowolenie z wykonanej usługi Nowy pracownik Pan Dawid Wykonuje swoja prace bez zadnych problemow wlosy doskonale sie ukladaja poprostu swietnie
Opinia dodana przez: Renaa dnia: 2010-02-21 21:46:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogo i byle jak! Zamiast blondu to żółte! Fatalnie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Jest przeciez ładny kolor!!!
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2009-12-09 17:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko salony. Ja bez stresu oddaje swoje włosy w ręce fryzjerek z Broadwaya. Mam kilka faworytek. W każdym salonie juz byłem i bez ściemy- dają radę. Albo mialem farta albo są naprawdę spoko. Moi ziomale twierdzą, że to pierwsze. Cena mogłaby być nizsza dla biednych studentow. Wpadalbym czesciej a tak - raz na dwa miechy moge:) Polecam tak czy inaczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pablos dnia: 2009-10-07 23:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kamil, który tam pracuje, tnie świetnie - potrafi sam ulożyć fajną fryzurę z "trudnych" wlosów, milo, sympatycznie, super :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lalaa dnia: 2009-06-27 18:12:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją