Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Klimczak Monika. Usługi fryzjersko - kosmetyczne

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 54-232 Wrocław Niedźwiedzia 14a
Telefon: 713500411
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 61% pozytywna 8x 1x 5x

Jakość usług: 64% wysoka 9x 5x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 8x 2x 2x
Ceny usług: 42% niskie 3x 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4258
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Klimczak Monika. Usługi fryzjersko - kosmetyczne

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze staram sie umowic u wlascicielki zakladu, bo uwazam, ze jest bardzo dobra fryzjerka z pewna reka, fantazja, zdolnoscia dobrania fryzury i przyciecia wlosow tak, ze jeszcze 2 czy 3 miesiace pozniej super sie ukladaja. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2017-03-24 21:20:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Klientką Moniki od ponad 8 lat. Wcześniej u fryzjera zawsze byłam tylko raz - wychodziłam niezadowolona, załamana, płakać się chciało. Do Moniki trafiłam przez znajomą, która, znając moje rozterki, poleciła Monikę. Od tamtej pory nie wyobrażam sobie, aby ktoś inny miał zająć się moimi włosami! Perfekcyjnie tnie, dobiera fryzurę, ma fantazję, każda fryzura to magia!. Polecam w 100%. Najlepsza Stylista-Fryzjer we Wrocławiu! Stała Klientka od 8 lat
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: noname dnia: 2017-01-12 20:43:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beznadziejna obsługa, opóźnienia. Właścicielka salonu nie robi nic poza obrabianiem tyłków innym klientkom albo swoim pracownicom. Żalenie się klientkom na swoje pracownice dobrze nie służy renomie własnego salonu. Sama strzela sobie w stopę. Z tego co zdążyłam zauważyć - wieczna rotacja pracowników. W sumie się nie dziwię z takim szefostwem. Więcej tam nie wrócę. Strzaskana na heban czarnowłosa fryzjerka krzywo ścięła mi włosy a nie było to wymagające cięcie! Przy tym cały czas mlaskała żując gumę. Zero szacunku do klienta. Drogo i brudno. Ohyda.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gośka dnia: 2016-12-28 09:44:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj odwiedziłam salon przy ul. Popowickiej. Moją fryzurą (farbowanie typu ombre + strzyżenie) zajmowała się p. Monika, która stanęła na wysokości zadania - wyszłam b. zadowolona z "nowych włosów". Co prawda koszt usługi nieco przerósł moje kalkulacje, ale ok, było warto. Wg mnie salon cieszy się dużym zainteresowaniem. Często brakuje terminów. Myślę, że z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ana dnia: 2015-12-19 23:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super obsługa, miła atmosfera ogromny pozytyw dla salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: daria dnia: 2015-12-09 20:42:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezadowolona z usług tego zakładu! Fryzjerka ścięła mi pół strony włosów zbyt krótko w porównaniu z drugą! Mottem przewodnim tego zakładu fryzjerskiego Monika Klimczak to obrabianie tyłków własnym klientką, a nie koncentrowaniu się na dobrym strzyżeniu!!!!Siedząc na fotelu nasłuchałam się historyjek o wszystkich klientkach ! Fryzjerki niczym więźniarki z zakładu karnego POWYGALANE BOKI DO GOŁEJ SKÓRY! Przeklinają , fajczą papierosy! a w salonie biega pies!!!NIEHIGIENICZNE! OMIJAM TEN ZAKŁAD Z DALEKA I INNYM TEŻ NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BJURK dnia: 2015-04-04 17:06:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam tam kilka dni temu... wytapetowana pani stwierdzila ze nie ma miejsca ale moze mnie wcisnac ta dana godzine ... przyszlam prawie punktualnie 10min przed czasem. usiadlam przygotowana do mycia glowy wszystko bylo ok do czasu... usiadlam na fotel oddajac sie w rece myslalam ze wykfalifikowanej fryzjerki hmmm pani spadly nozyczki ktore nawet nie odkazila ani nic z tych rzeczy. sciecie niby fajne ale wieczorem zaczelo mnie wszystko swedziec rano zobaczylam na calym ciele pelno czerwonychy chrostek o dziwnym zabarwieniu udalam sie do lekarza i... lekarz stwierdzil ŚWIERZB-A pytal sie czy mialam dooczynienia z fryzjerem uslugami kosmetologicznymi i pare innych rzeczy .Dodam tylko ze przy tych chrostkach wystepuje nieznosne swedzenie. STANOWCZO NIE POLECAM TEGO SYFU!!!!! JAKI TAM MUSI PANOWAC SYF SKORO WYSTAPILA TAKA OBJAWA!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aNNONIM! dnia: 2014-02-22 18:30:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Moj maz wczoraj udal sie do tego fryzjera aby podciac wlosy. Podkreslil ze tyl ma zostac nieruszony poniewaz zapuszcza wlosy na dready. Pani ktora byla 13.02.14 w godzinach porannych podciela mu przod oraz polowe tylu glowy! Uzala ze tak bedzie ladnie. Efekt byl niczym z nagran z lat 90 gwiazd dosco polo. Zakonczylo sie oddaniem gotowki i scieciem calosci, ale roku zapuszczania wlosow na dready nikt zwroci.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-02-14 02:14:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon fryzjerski we Wrocławiu! Odwiedzam systematycznie od 5 lat. Pozytywnie nastawiony personel zawsze poprawia moje samopoczucie... Bardzo lubie przychodzic tam na ploteczki, przy okazji upajajac sie słodkimi uśmiechami pracujących tam uroczych niewiast. Ostatnia zaproponowana mi przez Panią Fryzjerke fryzura, przyjęła sie z olbrzymią aprobatą w mym niezwykle wymagającym towarzystwie. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kotek :) dnia: 2013-10-28 22:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny sa zawsze mile usmiechniete i bardzo ladne nigdy nie wyszedlem nie zadowolony w przeciwnie z usmiechem zawsze powiedza cos milego.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-22 21:47:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa bardzo miła ale fachowość beznadziejna nigdy tak żle nie byłam oszczyżona jak w dniu wczorajszym -fryzura na boba (lewa strona różni się od prawej,wychodzą jakieś strzępy włosów). chciałam to jeszcze poprawić ale właścicelka odesłała mnie do fryzierki która mi stworzyła to dzieło. Niestety nie mam na tyle odwagi aby dobrowolnie wrócić i wierzyć że może być lepiej......
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-01 09:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim zakład fryzjerski. Przyjechałem do Wrocławia na delegacje i szukałem, jakiegoś taniego, dobrego fryzjera. Ponieważ mieszkam w niedalekiej okolicy, wybrałem zakład pani Moniki Klimczak. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Panie fryzjerki bardzo miłe, uśmiechnięte. Wcześniejsza rezerwacja, bez jakiegokolwiek czekania, niska cena strzyżenia jak na Wrocław. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pracownik dnia: 2012-07-17 09:46:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłam tam przypadkiem, bo bylo po drodze. jak powiedziala przedmowczyni, atmosfera zbyt luzna, ale..co mnie to obchodzi,jesli fryzjerki sa swietne. chcialam zupelnie inny kolor, ale fryzjerka mi powiedziala,ze nie bedzie mi dobrze i doradzila inny - i jest swietnie. widzialam rowniez jak strzygly inne panie - bardzo ladnie. wiec polecam. ceny sa niskie jak na Wroclaw, mozliwe ze przez lokalizacje i pomieszczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: kambala dnia: 2010-03-23 21:38:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekty pracy fryzjerskiej są dobre, natomiast atmosfera w salonie zdecydowanie zbyt luźna. Pracowniczki plotkują zamiast wykonywać swoją pracę, zaś sama "szefowa" nie zwracając uwagi na klientów przeklina i do wszystkich klientów odnosi się tak jakby znała ich całe życie. Z jednejs trony to dobre, gdyż tworzy przyjazną atmosferę, ale z drugiej strony nie każdemy podoba się przeklinanie i obgadywanie znajomych przy obcych...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: dnia: 2009-07-02 14:17:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją