Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kaźmierczak Jan. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 58-100 Świdnica Mennicka 1 lok. 1b
Telefon: 748578181
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 50% pozytywna 4x 4x

Jakość usług: 50% wysoka 3x 1x 3x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 2x 1x
Ceny usług: 0% niskie 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3466
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kaźmierczak Jan. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam pytanie czy któraś z Was robiła tam zabieg trwałego prostowania włosów? mogłabym prosić opinie i cene? dziękuję
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-11-28 16:09:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salon p. Jana wkradła się rutyna....mam wrażenie, że metody koloryzacji włosów są przestarzałe,a to oznacza że się nie rozwija.....Chyba nie ma nic gorszego jak rozczarowanie i niezadowolenie po wizycie u fryzjera
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-10-10 16:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka tego salonu od ponad 10 lat...jestem bardzo zadowolona szczególnie kiedy moimi włosami zajmuje się pani Roksana.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2012-07-26 05:05:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa razy poszłam do tego fryzjera i dwa razy wyszłam baaardzo zawiedziona. Pierwszy raz farbowałam. Totalnie inny kolor wyszedł niż rozmawiałam z Panią. Drugi raz byłam na fryzurze weselnej. Mówiłam że za 2,5 godz jestem umówiona na makijaż, Pani ponoć zrozumiała. Przyszłam na umówioną godzinę i czekałam przez godzinę na obsłużenie (dopiero po kolejnym zwróceniu uwagi że nie zdążę na makijaż, Pani podeszła z łaską). Fryzura zrobiona na szybkiego, zupełnie odbiegała od wizji jaką przedstawiłam fryzjerce. Oczywiście spóźniłam się na makijaż. Zapłaciłam 80zł za kawę, umycie włosów i fryzurę a'la zemsta fryzjera. Wyszłam mega niezadowolona! Więcej tam nie wrócę. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2012-05-18 10:44:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałam porady i nie otrzymałam jej , a fryzura wyszła fatalna, wyszłam z płaczem
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anastazja dnia: 2012-04-15 22:47:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem ich klientka od 7 lat i jestem bardzo zadowolona. Nigdy niemialam powodow do narzekania - fachowa, bardzo mila obsluga, indywidualne podejscie do wymagan klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 2010-12-10 12:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa, wykwalifikowana obsługa, klient traktowany na poziomie, bardzo ładny wystrój i dobre produkty. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2010-11-12 00:13:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego salonu. Zrobiłam tam blond pasemka, które okazały się żółte. Dodatkowo pani nie pokryła mi odrostu (zrobiła "schody" na czubku głowy). Totalna porażka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2010-06-01 10:40:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją