Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł, LL.M., MBA

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-133 Warszawa al. Jana Pawła II 22/piętro IV
Telefon: Kom. +48 790 869 469
Adres e-mail: kancelaria(małpa)konradkoziol.pl
Strona internetowa: https://adwokatwarszawa.org
NIP:
873-297-83-30
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka kompleksowo świadczy pomoc prawną na rzecz osób fizycznych oraz przedsiębiorców, w tym spółek prawa handlowego. Słowa kluczowe: adwokat Warszawa, CHF, sprawy frankowe, odszkodowania, prawo cywilne, rodzinne, karne, administracyjne, rozwody, egzekucja, spadki, kancelaria adwokacka Warszawa, porady prawne, prawo bankowe

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 12x 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 2877
Data utworzenia profilu: 03.04.2017 19:24:01
Data ostatniej aktualizacji: 02.07.2024 19:26:49 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł, LL.M., MBA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna reprezentacja mnie jako pokrzywdzonej w sprawie karnej, której prokuratura nie chciała prowadzić, ale mecenas napisał skuteczne odwołanie i sprawa trafiła do sądu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 12.04.2022 20:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kozioł poprowadził moją sprawę o rozwód. Sprawa zakończyła się dla mnie pozytywnie. Mecenas cierpliwie mi tłumaczył wszystkie zawiłości i etapy sprawy. CZasem nie odbiera telefonu, ale oddzwania. Czuwał nad całą sprawą, więc ja mogłam spać spokojnie. Polecam mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 09.12.2021 12:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista w alimentach. Udało się je w końcu uchylić. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 05.10.2021 23:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kozioł skutecznie obronił mnie przed komornikiem. Nawet nie wiedziałem, że toczy się sprawa i wydano nakaz zapłaty, ale wszystko udało się odkręcić i jeszcze wygrał sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 01.09.2021 16:33:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna pomoc w rozwodzie. Mecenas uzyskał dla moich dzieci wysokie alimenty, choć były mąż ukrywał majątek. Polecam w tych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 01.08.2021 14:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Konrada Kozioła z Warszawy. Pełen profesjonalizm, w sali sądowej skuteczny i konkretny. Duży plus za cierpliwe tłumaczenie prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał T. dnia: 12.07.2021 11:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki mecenasowi Koziołowi uzyskałem wysokie odszkodowanie po wypadku. polecam fachowość i zaanagażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 09.06.2021 11:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ze współpracy. Dzięki mecenasowi dostałem wyrok uniewinniający.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 07.05.2021 14:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat. Pomógł mi w rozwodzie. Wszystko załatwione. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 17.04.2021 11:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przede wszystkim skuteczny adwokat. Zajął się moją sprawą należycie. wywalczył dobre alimenty dla mojego dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 16.03.2021 11:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z dużą wiedzą i doświadczeniem, zawsze w pełnym kontakcie ze mną, odbiera telefon lub oddzwania - pomógł mi bardzo wygrywając trudna sprawę. Na rozprawach aktywny, świetna umiejętność zadawania pytań. Ceny niewysokie patrząc na wykonaną pracę. Dziękuję za pomoc i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 06.02.2019 17:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, suniemienny adwokat, ale przede wszystkim dobry człowiek. Polecam do spraw karnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 25.01.2019 10:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za sprawnie przeprowadzony rozwód, który był dość mocno skomplikowany. Bez pomocy adwokata Kozioła bym sobie nie poradziła. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 27.04.2017 11:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sumienny i dyspozycyjny adwokat, a co najważniejsze profesjonalista, który traktuje sprawy swoich klientów bardzo poważnie. Kontakt bez zastrzeżeń, ceny niskie, jakość usług bardzo wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 16.04.2017 14:12:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata. Wyróżnia go fachowość i kompetencja. Jest dyspozycyjny, odbiera telefony na bieżąco, krótkie terminy. a najważniejsze, że potrafi wytłumaczyć zawiłe procedury prawne w sposób zrozumiały dla każdego. ponadto widać u niego zaangażowanie i indywidualne podejście do sprawy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 03.04.2017 19:29:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją