Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł, LL.M., MBA

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-075 Lublin Chmielna 13/18
Telefon: Kom. +48 790 869 469
Adres e-mail: kancelaria(małpa)konradkoziol.pl
Strona internetowa: https://mecenaslublin.pl
NIP:
873-297-83-30
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka kompleksowo świadczy pomoc prawną na rzecz osób fizycznych oraz przedsiębiorców, w tym spółek prawa handlowego. Słowa kluczowe: adwokat Lublin, CHF, sprawy frankowe, odszkodowania, prawo cywilne, rodzinne, karne, administracyjne, rozwody, egzekucja, spadki, kancelaria adwokacka Lublin, porady prawne, prawo bankowe

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 15x 3x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 1492
Data utworzenia profilu: 14.03.2021 21:05:34
Data ostatniej aktualizacji: 02.07.2024 18:24:18 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł, LL.M., MBA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Konrad Kozioł reprezentował mnie w trudnej sprawie o podwyższenie alimentów i oczywiście ją wygrał. Mecenas ma ogromną wiedzę, doświadczenie i kompetencje, co udowodnił na sali sądowej. Podczas rozprawy był pewny, ale taktowny, potrafił szybko reagować na dynamiczną sytuację i dał mi ogromne poczucie bezpieczeństwa. Współpraca z Mecenasem była na najwyższym poziomie. Jest człowiekiem niezwykle kontaktowym i empatycznym. Dużo rzeczy wykonał ponad to co niezbędne i bardzo angażował się w sprawę. Zawsze szybko oddzwaniał, jeżeli nie mógł odebrać telefonu, często udzielał mi porad i wsparcia podczas długiego okresu oczekiwania na rozprawę. Gorąco polecam współpracę z Mecenasem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 22.08.2023 15:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, widać że wie co robi. Nie czaruje, tylko mówi jak jest. Godny zaufania. Szalenie skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 07.03.2023 14:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zna się na swojej robocie. Ja polecam przy rozwodzie. Ogarnął mi temat. Konkretny facet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 15.02.2023 12:59:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, ze wzgledu na skutecznosc tego adwokata. Szybko mnie rozwiódł i pomogl ograniczyc do minimum kontakty ojca z dziećmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marta dnia: 31.01.2023 11:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletna i profesjonalna pomoc prawna. Niesamowita wiedza, rzetelność, zaangażowanie, kultura osobista, profesjonalizm i skuteczność. Jestem bardzo wdzięczna za okazałą pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 15.09.2022 10:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolony ze sprawy ktora prowadził mi ten adwokat. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Realnie przedstawia jakie są możliwości w sprawie i nie obiecuje nie wiadomo czego. No i jest skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 13.07.2022 12:29:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku. Sprawa przeprowadzona skutecznie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 29.04.2022 10:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny przede wszystkim!!!! wygrał moja sprawę o CHF
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 16.03.2022 17:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bo to skuteczny i rzetelny adwokat. W moim przypadku sprawa dotyczy rozwodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 03.12.2021 16:40:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowo przeprowadzony rozwód i podział majątku. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 26.11.2021 10:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Konrad wybronił mnie w sprawie karnej. Dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 26.10.2021 12:21:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona. Profesjonalne podejście i dodatkowo bardzo empatyczny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 13.08.2021 20:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna fachowość i skuteczność. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej S. dnia: 25.07.2021 16:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za doprowadzenie rozwodu do końca. Bez pomocy mecenasa nie dałabym rady. Skończyło się korzystnie dla mnie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 11.06.2021 17:05:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Z. dnia: 07.05.2021 13:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić ze względu na wiedzę, doświadczenie i zaanagażowanie Mecenasa. Ma sporo pracy, ale znalazł dla mnie czas i mi pomógł w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł B. dnia: 17.04.2021 11:08:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzeczowy facet. Sprawę wygrał. Myślę, że warty polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 06.04.2021 18:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat. Profesjonalista. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 14.03.2021 22:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Konrad Kozioł wywalczył od mojego byłego pracodawcy odszkodowanie. Sprawa wygrana. Dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 14.03.2021 21:09:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją