Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PHU MARTYNA CZYSZCZENIE KIRBY WROCLAW Romuald Marciniak

Zawód: Alergolog 
Adres: Dolnośląskie, 54-136 Wrocław 54-136 Wrocław Górnicza 7/9
Telefon: 71 3539093 601869156 Kom. 607869156
Adres e-mail: martinka011(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: CZYSZCZENIE LÔZKA KIRBY WROCLAW. CZYSZCZENIE NAROŻNIKA CZYSZCZENIE DYWANÓW KIRBY Słowa kluczowe: 10 Najlepszych Specjalistów Czyszczenie KIRBY 2021 i 2022. 2023 Polska.

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 1307
Data utworzenia profilu: 26.04.2023 08:31:33
Data ostatniej aktualizacji: 26.04.2023 08:31:33 

Opinie o PHU MARTYNA CZYSZCZENIE KIRBY WROCLAW Romuald Marciniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Roman idealnie doczyścił materac i wypoczynek. Jako jedyny oferuje czyszczenie na sucho, nie zalewając mebli wodą. Sprawnie usuwa przerażające ilości grzybów, roztoczy… zużyta została minimalna ilość wody a w pokoju i z wypoczynku pachnie czystością. Dzięki niemu będziemy spokojnie spać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.04.2024 13:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam państwa dzisiaj był u mniewibitny fachowiec w usuwaniu groźnych bakterii. Wytrzepać maszynowo z wewntrz dywanów i wyprał pianką piękny wierzy zapach polecam wszystkim tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 29.02.2024 14:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Roman, ekspert w swojej branży, wykonał usługę bez zastrzeżeń. Profesjonalnym sprzętem wyczyścił łóżko i kanapę, usuwając mnóstwo brudu. Od razu lepiej się oddycha i w domu pięknie pachnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 26.02.2024 12:31:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PHUMartyna Jestem pod dużym wrażeniem usługi czyszczenia wyjątkowa maszyna kirby która usunęła na moich oczach bakterie gronkowiec paciorki pleśń i grzyby Polecam wszystkim z problemami oddechowymi zwłaszcza alergie i astma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grazyna H dnia: 24.02.2024 12:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi. Bardzo wysoka jakość. Pan Roman wypral materac, dywany i kanapę. Wyciągnął stertę kurzu i roztoczy oraz sierść psa z naszych rzeczy przy użyciu odkurzacza Kirby. Powietrze po usłudze bardzo czyste. Na pewno ponownie skorzystamy z usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 15.02.2024 14:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Romana znalazłam w Internecie, miał najlepsze opinie dlatego też postanowiłam skorzystać z usług. Jestem bardzo zadowolona, powietrze w mieszkaniu zostało oczyszczone, efekt jest niesamowity.Idealne dla alergików. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 08.02.2024 14:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawie 20 lat korzystam z usług Firmy - piszę prze wielkie F, bo w pełni na to zasługuje. Nigdy więcej żadnej innej metody czyszczenia. Solidnie wytrzepane i minimalna ilość wody do prania. Bardzo dziękuję!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 16.01.2024 13:59:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowy specjalista z ogromną wiedzą i niesamowita maszy na kyrby.ktora w czyści w wyjątkowy sposób. Mam wrażenie ze ,to najlepsza maszyna na świecie. Polecam dla dzieci chorych z alergią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.12.2023 11:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam od wielu lat, zawsze zadowolona z efektów. Dywany wyglądają dużo lepiej i jest uczucie świeżości w domu. Dobrej jakości sprzęt i preparaty bez przemaczania i w przystępnej cenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient stały dnia: 09.12.2023 16:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój dom znowu jest piękny, zdrowy i pachnący. To wszystko za sprawą Pana Romana. Swoją czarodziejską machiną czyni cuda. Mam znowu nowe dywany i pachnący dom. Panie Romanie do zobaczenia na wiosnę. Wdzięczna Danuta, ta od Marszałka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marszałkowa Danuta dnia: 09.12.2023 13:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy po ponownej wizycie Pana Romana, który od wielu lat czyści nam materace, narożniki, fotele i dywany. Prace te wykonywane są bezwzględnie profesjonalnie, doskonałym sprzętem i z wykorzystaniem ekologicznych materiałów. Mimo upływającego czasu jakość usług jest nadal na najwyższym poziomie a Pan Roman jak dobre wino im starszy tym lepszy. Punktualność, dokładność, profesjonalny sprzęt z ekologicznymi materiałami to atuty dzięki którym z pełnym przekonaniem możemy polecić usługi Pana Romana każdemu komu zależy na zdrowiu domowników. Po jego wizycie w naszym domu jak zwykle oddycha się, śpi a w sumie żyje zdecydowanie lepiej. Panie Romanie do ponownego zobaczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nigdy do tej pory nie miałem potrzeby reklamować usług Pana Romana
Opinia dodana przez: Grzegorz Molenda dnia: 29.11.2023 13:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usługi nie pierwszy raz i jestem bardzo zachwycona fachowem który wykonuje usługi najlepszą maszyną Kirby na świecie. Usuwa najgroźniejsze bakterie, które powodują ciężkie choroby infekcyjne.Po wytrzepaniu dywan i tapicerka są impregnowane pół suchą pianką. I uzyskujemy świeże powietrza w pomieszczeniu. Polecam wszystkim serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryka dnia: 16.11.2023 16:18:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny zamówiłam usługę czyszczenia kanapy, fotela i materacy u Pana Romana. Jak zawsze efekty są spektakularne, a to za sprawą technologi sprzętu Kirby oraz wysokiej jakości produktów stosowanych przez PHU Martyna. Silne odsysanie powoduje że czyszczenie odbywa sie nie tylko powierzchownie. Filtry Kirby zatrzymują niewiarygodnie dużo roztoczy i grzybów. W domu znowu mogę oddychać pełną piersią. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 15.11.2023 13:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam pomocy dla córki alergiczki. Usłyszalam o usludze czyszczenia materacy przez pana Romana, jako jedyny usuwa przyczyne chorób. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pana Romana. Z materaca zostaly usunięte spore ilosci brudu, grzybow, roztoczy, gronkowca bez pyłowo, nastepnie materac zostal wyprany w malej ilosci wody i zostala nalożona lanolina z impregnatem kokosowym. Usluga wykonana sprawnie i profesjonalnie.Polecam kazdemu, kto chce zadbac o swoje zdrowie. Lepiej zadzwonic po pana Romana niz wydac pieniadze w Aptece.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 04.11.2023 16:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi Pana Romana. Jestem zdumiony ilością roztoczy z jaką żyjemy każdego dnia. Dbajmy o nasze zdrowie korzystając z takich usług jak PHU Martyna. Panie Romanie Super Robota ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 20.10.2023 11:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowa usługa na dzisiejsze czasypolecam beż wachania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2023 23:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecona usługa czyszczenia 3 dywanów wykonana bardzo, bardzo rzetelnie i fachowo. W moim niekrótkim doświadczeniu życiowym ( 80 lat) b.rzadko spotykałem takie zaangażowanie w wykonywana pracę jak Pan Roman. Sprzęt jakim dysponuje firma znaczy dużo ale do sprzętu niezbędny jest rzetelny fachowiec. Z całą odpowiedzialością polecam usługi tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 08.08.2023 12:31:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją