Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Magdalena Rymkiewicz-Aranowska

Zawód: Adwokat 
Adres: Pomorskie, 80-835 Gdańsk Szeroka 18/19/1
Telefon: 509393129 Kom. 509393129
Adres e-mail: adwokat.rymkiewicz-aranowska(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokat-rymkiewicz-aranowska.pl
NIP:
7393354743
Opis działalności: Reprezentacja przed sądem i organami ścigania, porady prawne, pisma procesowe Słowa kluczowe: Rozwód Gdańsk, alimenty Gdańsk, kredyt CHF, tymczasowe aresztowanie Gdańsk, jazda pod wpływem

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 176
Data utworzenia profilu: 02.07.2021 18:49:14
Data ostatniej aktualizacji: 02.07.2021 18:49:14 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Magdalena Rymkiewicz-Aranowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym serdecznie polecić Panią Adwokat Magdalenę Rymkiewicz-Aranowską. Zawsze stawia się osobiście na sprawach, służy pomocą, potrafi wytłumaczyć. Jest to na pewno dobry adwokat, Pani Rymkiewicz-Aranowska to najlepszy wybór, w Gdańsku, w trójmieście i okolicach. Polecam każdemu, kto ceni sobie profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba Pawlik dnia: 29.09.2021 22:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa prawna świadczona na naprawdę wysokim poziomie, godna polecenia każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 16.09.2021 13:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna kancelaria, dziękuję bardzo za poprowadzenie sprawy, współpraca z Panią to była przyjemność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk S dnia: 05.09.2021 00:50:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie kancelarię prawną Pani Magdaleny, więcej informacji o świadczonych przez panią Adwokat usługach na jej stronie: https://adwokat-rymkiewicz-aranowska.pl/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 22.08.2021 17:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie poprowadzona sprawa! Super obsługa! Pani Adwokat bardzo miła, najlepsze doświadczenia ze wszystkich prawników mam z Panią Magdaleną. Polecam serdecznie każdemu, kto ceni sobie profesjonalizm i bardzo dobre traktowanie klienta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 19.07.2021 22:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług kancelarii, a ich wysoka jakość jest jak najbardziej godna mojego polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol B. dnia: 14.07.2021 07:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wszystko dokladnie tlumaczy, przygotowuje do sprawy. Na sprawie stawia sie osobiscie, walczy o dobro klienta. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria R. dnia: 08.07.2021 22:20:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją