Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stachowiak Kancelaria Adwokacka Marcin Stachowiak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-729 Poznań Młyńska 4/2
Telefon: 61 307 18 00 Kom. 502559730
Adres e-mail: kontakt(małpa)adwokat-stachowiak.pl
Strona internetowa: www.adwokat-stachowiak.pl
NIP:
6222634010
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka w Poznaniu specjalizująca się w sprawach o rozwód, podział majątku wspólnego, władzę rodzicielską, alimenty oraz kontakty. Słowa kluczowe: adwokat, pełnomocnik, kancelaria, kancelaria adwokacka, radca, pozew, roszczenie, rozwód, alimenty, fachowiec, Poznań, sąd, Stachowiak

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3189
Data utworzenia profilu: 22.10.2015 18:28:08
Data ostatniej aktualizacji: 16.05.2021 23:11:03 

Opinie o Stachowiak Kancelaria Adwokacka Marcin Stachowiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas profesjonalnie poprowadził moją sprawę o ziemię po rodzicach. Wcześniej sprawa toczyła się kilka lat bez efektów, ale dzięki podjętym działaniom udało się uzyskać należny nam udział i nie daliśmy się oszukać. Pracownicy kancelarii prezentują wysoki poziom merytoryczny, działają szybko i co najważniejsze pozostawali z nami w stałym kontakcie, dzięki czemu wiedzieliśmy co dzieje się w sprawie i czego możemy się spodziewać w sadzie. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina Maciejewska dnia: 18.07.2022 16:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam! W podziale majątku mecenas uratował mi sporo pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MATTTTS dnia: 13.08.2020 16:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalista w sprawach podziałowych po rozwodzie. Prowadzi też negocjacje w ramach opłaty za sprawę sądową, co uważam za duży plus. Szybki w działaniu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika W dnia: 17.04.2020 23:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw. Znalazłam mecenasa przez tą stronę i nie żałuję. Bardzo szybki kontakt (w niedzielę!!!), spotkanie zaraz w poniedziałek. Po 3 dniach pozew w sądzie, a po 10 dniach zabezpieczenie alimentów. Express a nie adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirelka dnia: 13.04.2020 15:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Marcin Stachowiak ma ogromne doświadczenie i ogromną wiedzę prawniczą. Bardzo mi pomógł w beznadziejnej dla mnie sytuacji w rozwodzie, kiedy inni już mnie skreślili, a była żona myślała, że jest górą. Polecam go zawsze i zawsze będę wdzięczny!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TomBat dnia: 20.03.2020 17:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Marcin Stachowiak to dobry specjalista i dobry człowiek, dużo mi pomógł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciejos dnia: 09.03.2020 00:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna pani mecenas. Rzeczowa i rzetelna. Prowadziła moją sprawę rozwodową. Już kilku osobom ją poleciłem i wszyscy są bardzo zadowoleni. Według mnie ta kancelaria jest najlepsza w Poznaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PiotrM dnia: 02.02.2016 11:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna pani mecenas! Trafiłam na nią w internecie. Nie spodziewałam się aż tak fachowej obsługi. Cena chyba też stosunkowo niska. Prowadziła mi sprawę o alimenty. Mogę polecić, według mnie pani Marta Kościelska to najlepszy i najskuteczniejszy adwokat w Poznaniu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marianna dnia: 01.11.2015 20:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat. Wszystko załatwiła mi szybko i z pomysłem. Bardzo zaangażowana w prowadzone sprawy! Polecam serdecznie i dziękuje Pani Mecenas za wszystko!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalowiczowski dnia: 23.10.2015 23:06:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepsza kancelaria, z jaką miałem do czynienia! Pani mecenas jest fachowa, bardzo kompetentna, po prostu zna się na rzeczy. Działa szybko, zawsze odbiera telefon i odpowiada na pytania klientów. Pomogła mi pokonać wiele problemów rodzinnych, za co będę jej dozgonnie wdzięczny. Gorąco polecam - w Poznaniu i całej Wielkopolsce nie ma nikogo lepszego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mdk2015 dnia: 22.10.2015 18:30:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją