Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Daniel Paul Daniel Paul

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Lubelskie, 20-327 Lublin Wrońska 1d 1d
Telefon: Kom. 530288118
Adres e-mail: kancelaria.biuro.dp(małpa)gmail.com
Strona internetowa: https://paulkancelaria.pl/
Opis działalności: Kancelaria świadczy pomoc prawną między innymi w zakresie prawa pracy i ubezpieczeń społecznych.. Słowa kluczowe: prawo pracy, porady, prawo ubezpieczeń społecznych

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 581
Data utworzenia profilu: 05.06.2019 13:26:14
Data ostatniej aktualizacji: 10.05.2021 12:17:26 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Daniel Paul Daniel Paul

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi w problemach z pracodawcą związanych z urlopem macierzyńskim. Takiego Fachowca potrzebowałam, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 14.09.2021 15:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działają szybko i sprawnie, na wszystko są przygotowani, godni zaufania. Człowiek się stresuje a prawnicy na spokojnie z głową do góry robią co trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 09.08.2021 11:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki kancelarii dostałem odszkodowanie za bezpodstawne zwolnienie z pracy. Profesjonalna i miła współpraca, kancelaria zawsze otwarta, Mecenasi zawsze przygotowani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 15.07.2021 10:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarie, współpracujemy biznesowo już wiele lat. Z jaką sprawa by się nie zwrócić zawsze zasugerują korzystne rozwiązanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.06.2021 15:40:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię oraz dziękuję za pomoc w zmaganiach z ZUSem, dzięki Panu Mecenasowi uzyskałam prawo do rekompensaty za pracę w warunkach szkodliwych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 25.05.2021 14:19:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zwróciłem się do Kancelarii w sprawie wynagrodzenia za godziny nadliczbowe, pracowałem 5 lat na stacji paliw i nie otrzymałem pieniędzy za prace w sobotę i niedzielę czasami w nocy. Prawnik poprowadził moją sprawę od początku do końca, otrzymałem odszkodowanie w wysokości 30 tysięcy złotych Na pewno nie otrzymałbym takiego od pracodawcy Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.06.2019 13:35:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją