Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł, MBA

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-102 Warszawa ul. Marszałkowska 111
Telefon: Kom. 790 869 469
Adres e-mail: kancelaria(małpa)konradkoziol.pl
Strona internetowa: https://adwokat-kkoziol.warszawa.pl
NIP:
873-297-83-30
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka kompleksowo świadczy pomoc prawną na rzecz osób fizycznych oraz przedsiębiorców, w tym spółek prawa handlowego. Słowa kluczowe: adwokat Warszawa, CHF, sprawy frankowe, odszkodowania, prawo cywilne, rodzinne, karne, administracyjne, rozwody, egzekucja, spadki, kancelaria adwokacka Warszawa, porady prawne, prawo bankowe

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1437
Data utworzenia profilu: 03.04.2017 19:24:01
Data ostatniej aktualizacji: 07.05.2021 14:17:16 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł, MBA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kozioł skutecznie obronił mnie przed komornikiem. Nawet nie wiedziałem, że toczy się sprawa i wydano nakaz zapłaty, ale wszystko udało się odkręcić i jeszcze wygrał sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 01.09.2021 16:33:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna pomoc w rozwodzie. Mecenas uzyskał dla moich dzieci wysokie alimenty, choć były mąż ukrywał majątek. Polecam w tych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 01.08.2021 14:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Konrada Kozioła z Warszawy. Pełen profesjonalizm, w sali sądowej skuteczny i konkretny. Duży plus za cierpliwe tłumaczenie prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał T. dnia: 12.07.2021 11:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki mecenasowi Koziołowi uzyskałem wysokie odszkodowanie po wypadku. polecam fachowość i zaanagażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 09.06.2021 11:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ze współpracy. Dzięki mecenasowi dostałem wyrok uniewinniający.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 07.05.2021 14:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat. Pomógł mi w rozwodzie. Wszystko załatwione. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 17.04.2021 11:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przede wszystkim skuteczny adwokat. Zajął się moją sprawą należycie. wywalczył dobre alimenty dla mojego dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 16.03.2021 11:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z dużą wiedzą i doświadczeniem, zawsze w pełnym kontakcie ze mną, odbiera telefon lub oddzwania - pomógł mi bardzo wygrywając trudna sprawę. Na rozprawach aktywny, świetna umiejętność zadawania pytań. Ceny niewysokie patrząc na wykonaną pracę. Dziękuję za pomoc i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 06.02.2019 17:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, suniemienny adwokat, ale przede wszystkim dobry człowiek. Polecam do spraw karnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 25.01.2019 10:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za sprawnie przeprowadzony rozwód, który był dość mocno skomplikowany. Bez pomocy adwokata Kozioła bym sobie nie poradziła. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 27.04.2017 11:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sumienny i dyspozycyjny adwokat, a co najważniejsze profesjonalista, który traktuje sprawy swoich klientów bardzo poważnie. Kontakt bez zastrzeżeń, ceny niskie, jakość usług bardzo wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 16.04.2017 14:12:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata. Wyróżnia go fachowość i kompetencja. Jest dyspozycyjny, odbiera telefony na bieżąco, krótkie terminy. a najważniejsze, że potrafi wytłumaczyć zawiłe procedury prawne w sposób zrozumiały dla każdego. ponadto widać u niego zaangażowanie i indywidualne podejście do sprawy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 03.04.2017 19:29:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją