Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Radca prawny Sylwia Kamińska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Świętokrzyskie, 25-317 Kielce Niska 2H/1
Telefon: Kom. 889339502
Adres e-mail: sylwiarakkaminska(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kancelariakbs.pl
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Sylwia Kamińska Słowa kluczowe: radca prawny, adwokat, prawnik, porada prawna, obsługa prawna, reprezentacja przed sądem, Kielce

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 565
Data utworzenia profilu: 2018-05-29 08:07:12
Data ostatniej aktualizacji: 2019-03-07 20:36:25 

Opinie o Radca prawny Sylwia Kamińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Kamińską, świetny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-25 20:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Sprawa prowadzona sprawnie i rzetelnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-14 20:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁEM NA PORADZIE, SKOŃCZYŁO SIĘ NA POPROWADZENIU SPRAWY W SĄDZIE. JESTEM ZADOWOLONY Z USŁUGI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-07 20:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten prawnik, pomógł mi w uzyskaniu odszkodowania - szybko i sprawnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-02 19:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas, pomagała mi w sprawie spadkowej. Na pewno zgłoszę się do niej na prowadzenie kolejnych spraw związanych ze spadkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-12 16:12:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Panią Sylwię. Zajęła się kilkoma sprawami mojej spółki. Mam nadzieje, że nadal będę mógł współpracować z Panią Mecenas .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-14 18:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kamińska prowadzi mi sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolona. Nie wiedziałam, że mam tyle możliwości na zabezpieczenie siebie i dzieci. Polecam serdecznie tego prawnika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2018-11-02 11:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ze mną pani Sylwia też chodziła do sądu w sprawie odszkodowania.Nie dala się zaskoczyć adwokatowi od ubezpieczyciela. Była ze mną w kontakcie,wszystko dokładnie tłumaczyła i omawiała ze mną zawsze kilka możliwości prowadzenia sprawy dlatego sporo udało sie załatwić jeszcze przed wysłaniem pozwu. Polecam ja bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-10 09:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem bardzo zadowolony z Mecenas Sylwii Kamińskiej. Prowadziła moją sprawę o odszkodowanie, jak jeszcze inaczej się nazywała. Czułem się z nią pewnie na rozprawie, bo umiała przewidzieć co zrobi przeciwnik i sędzia i przygotować mnie na to. Bardzo polecam, jeżeli będę potrzebował prawnika na pewno, zgłoszę się do Pani Sylwii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-18 19:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, poświęcono mi czas, omówiono wszystkie kwestie w sprawie, przygotowano do rozprawy. Wiedziałem cały czas co się w sprawie dzieje i wszystko zakończyło się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2018-07-04 22:01:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas, prowadziła mi sprawę rozwodową, wszystko potoczyło się po mojej myśli. Pani Mecenas, była bardzo cierpliwa, wszystko dokładnie mi tłumaczyła a dzięki jej opanowaniu i wsparciu i ja poradziłam sobie z trudami rozwodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M.W. dnia: 2018-05-29 08:13:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją