Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Igor Klimkowski

Zawód: Prawnik 
Adres: Łódzkie, 90-436 Łódź Kościuszki 93/6
Telefon: 600365228 Kom. 600365228
Adres e-mail: igorklimkowski(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.lexpertgroup.pl
Opis działalności: prawo budowlane , proces budowlany i inwestycyjny, warunki zabudowy, pozwolenia na budowę, wywłaszczenia, uwłaszczenia, prawo spadkowe, prawo rodzinne i opiekuńcze, postępowania egzekucyjne, licytacje komornicze, prawo podatkowe Słowa kluczowe: prawo budowlane , proces budowlany i inwestycyjny, warunki zabudowy, pozwolenia na budowę, wywłaszczenia, uwłaszczenia, prawo spadkowe, prawo rodzinne i opiekuńcze, postępowania egzekucyjne, licytacje komornicze, prawo podatkowe

Ocena: 100% pozytywna 53x

Jakość usług: 100% wysoka 53x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 53x
Ceny usług: 100% niskie 52x 1x
Ilość opinii w serwisie: 53
Ilość odsłon profilu firmy: 1790
Data utworzenia profilu: 2018-08-13 14:28:18
Data ostatniej aktualizacji: 2018-10-22 21:04:38 

Opinie o Igor Klimkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na współpracę z mecenasem Klimkowskim zdecydowałem się przeglądając właśnie komentarze w internecie. Według mnie współpraca z mecenasem układała się bardzo dobrze. Moją sprawę prowadził osobiście mecenas Klimkowski i był osobiście na każdej sprawie. Dobrze, że to właśnie jeden prawnik ogarnia temat od początku czyli rozwód, wszystkie alimenty oraz podziały majątku i kontakty z dziećmi. To z perspektywy czasu wydaje mi się bardzo ważne i na to zwracajcie uwagę gdziekolwiek byście nie zlecili sprawy chyba że chcecie aby wasza sprawa prowadzona była przez kilka osób. Człowiek godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2019-04-25 23:47:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa, którą prowadził Pan Klimkowski dotyczyła wygaśnięcia obowiązku alimentów i zakończyła się wynikiem korzystnym na moją korzyść. Wszystkie aspekty zostały bardzo szczegółowo i zrozumiale wytłumaczone. Mecenas od początku do samego końca tłumaczył jak należy postępować. Na każde moje pytanie odnośnie sprawy pan Mecenas znał odpowiedź i potrafił przełożyć na język zrozumiały dla mnie. Sprawa została przeprowadzona na dwóch terminach i z całkowitym zaangażowaniem Pana Mecenasa, który osobiście reprezentował moją osobę. Kontakt mailowy oraz telefoniczny odbywał się podczas prowadzenia całej sprawy i bez żądnych ograniczeń czasowych czy unikania kontaktów jak miało to miejsce podczas współpracy z poprzednim pełnomocnikiem. Z całą stanowczością polecam. Dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2019-04-10 23:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Klimkowski był obrońcą mojej siostry w sprawie rozwodowej oraz karnej o znęcanie się przeciwko byłemu szwagrowi. W obu sprawach wywalczył wszystko, czego chciała - rozwód z winy męża, wysokie alimenty na nią oraz skazanie szwagra i zakaz zbliżania się. Siostra w końcu mogła rozpocząć życie na nowo i to wszystko dzięki mecenasowi Klimkowskiemu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-06 14:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się ze wszystkimi wcześniejszymi komentarzami. Z mecenasem współpracowałam około rok temu. Mecenas jest naprawdę najlepszy. Osobiście trafiłam do niego z polecenia koleżanki, której prowadził sprawę o rozwód, nie zawiodłam się. Cały proces przebiegł bardzo sprawie a nadto dokonałam dzięki niemu korzystnego dla mnie podziału majątku wspólnego. Polecam każdemu komu zależy na profesjonalizmie i konkretach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Aleksandra T. dnia: 2019-04-03 11:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług mecenasa jakiś czas temu i mogę go polecić każdemu, kto potrzebuje adwokata. Bardzo dobre podejście do całej sprawy oraz bezproblemowy kontakt. Pan mecenas hurtowo prowadził moje sprawy - rozwód, podwyższenie alimentów a równolegle podział majątku. Sam fakt, że powierzam mu trzecią sprawę z rzędu tym razem spadkową świadczy o tym jak zadowolony jestem z jego usług. W sprawach rodzinnych i spadkowych jest to wybitny specjalista i polecam zdać się na jego wiedzę i doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2019-02-25 01:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parę miesięcy temu byłem u mecenas na poradzie. Przekonało mnie to co mówił. Zaryzykowałem i złożyłem wniosek o rozwód z winy żony. Powiem tyle... Warto było - wina żony to czego chciałem. Dzięki mecenasowi mogę spać spokojnie, że żona nie będzie ode mnie żądać alimentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaźmiński Pablo dnia: 2019-02-11 23:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, rzetelność, skuteczność to cechy mecenasa Klimkowskiego. Sprawa na pozór wydawała się beznadziejna i pozbawiona jakiegokolwiek sensu jej prowadzenia. Mecenas na spotkaniu przedstawił mi wszystkie drogi związane z tą sprawą, poinformował o wszystkich skutkach - nie sprzedawał mi usługi, tylko chciał rzeczywiście pomóc. Dzięki niemu uzyskałam wszystko to co chciałam. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henna dnia: 2019-01-26 12:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam i też dodam opinię o panu mecenasie. Mecenas prowadził moją sprawę z zakresu prawa rodzinnego konkretnie rozwód. Profesjonalne podejście do klienta, przygotowanie do rozprawy. Mówił mi jakie dowody mam zbierać wobec czego wiedziałem co i jak mam robić aby wygrać z niewierną żoną. Finał tej sprawy dla mnie bardzo korzystny. Z czystym sumieniem polecam go wszystkim, którzy mają lub mogą mieć podobne problemy . Prawdziwy człowiek dla ludzi i za to panu mecenasowi bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TomSed dnia: 2018-12-28 19:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo życiowy człowiek. Słowny, uczciwy, zaangażowany, trzymający się terminów, mający dużą wiedzę nie tylko teoretyczną ale również praktyczną - cierpliwie wszystko potrafi wytłumaczyć i przygotować mnie do sprawy. Mecenas poświęcił mi dużo czasu i był ciągle do mojej dyspozycji - przed każdą z rozpraw spotykał się ze mną po kilka razy. Dziękuję za bardzo udaną współpracę oraz pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek z Trójmiasta dnia: 2018-12-04 20:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Igor dał się poznać jako profesjonalista, poważnie podchodzący do sprawy klienta. Reprezentował mnie w trakcie rozwodu. Wywalczył dla mnie bardzo korzystne warunki płacenia alimentów na dzieci. Zapunktowął u mnie wiedzą i punktualnością - ponadto zawsze był bardzo dobrze przygotowany. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: druid dnia: 2018-12-02 14:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tani i dobrze. Dostałem dokładnie to po co przyszedłem :) Duży pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rikota dnia: 2018-11-22 11:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie jakiś solidny, rzeczowy fachowiec! Byłem u Pana Igora na konsultacji prawnej i naprawdę nie mogę wyjść z podziwu - zapłaciłem niewiele ponad 100 zł, a otrzymałem naprawdę kompleksową, wyczerpującą pomoc prawną. Nie spodziewałem się aż takiego zaangażowania ze strony Pana mecenasa. Jak dla mnie wielki pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jeziorniak dnia: 2018-11-14 07:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Klimkowski to świetny specjalista od obsługi wierzytelności - miałem straszne długi i żadnych perspektyw na ich spłatę w najbliższych latach, a Pan Klimkowski pomógł mi zawrzeć ugodę z wierzycielem, tak, że teraz widzę, że uda mi się w końcu jakoś z tego bagna wyjść. Wszystko dzięki Panu mecenasowi :) Jakbyście szukali kontaktu do niego to mozna go złapać pod telefonem 600365228. Sam na początku miałem problemy ze znalezieniem kontaktu więc może to pomoże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2018-11-07 08:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik, który pomoże we wszystkim. Bardzo rzeczowy. Doradzi. Poprowadzi sprawę bez problemu i zbędnych formalności. Same korzyści Naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2018-11-02 21:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mojej strony bardzo serdecznie polecam usługi Pana mecenasa. Nigdy nie byłam u lepszego specjalisty, a w życiu chodzilam już po wielu prawnikach... Dziwie się, że tak mało osób o nim słyszało, bo to naprawdę mistrz w swojej dziedzinie i chyba obecnie w Łodzi ma zdecydowanie najlepszy stosunek jakości do ceny. Zdecydowanie warto, sprawdzony specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rossia dnia: 2018-10-31 12:51:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelności, profesjonalizmu i wrażliwości Pana Mecenasa. Wszelkie niejasności i wątpliwości co do sprawy rozwodowej były wyjaśnianie w przystępny i zrozumiały sposób. Wynik sprawy jest dla mnie rewelacyjny - wyłączna wina męża. Bardzo dobry kontakt, ustalanie dogodnych terminów oraz ogromne zaangażowanie w trakcie spotkań jak i w całym okresie prowadzenia sprawy. Mecenas przygotowywał mnie na każde posiedzenie, omawialiśmy pytania. Każde pismo sporządzane było z najwyższą starannością. Stały i ciągły kontakt z mecenasem który nigdy niczego nie obwijał w bawełnę i zawsze znajdował dla mnie czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alexa Łódź dnia: 2018-10-30 11:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo bardzo zadowolona z usług mecenasa Igora. Sprawa z pozoru wydała się łatwa - pewnie jak każda, jednak już na początku pojawiły się schody bo strona przeciwna robiła trudności. Sprawa zakończyła się moją wygraną jednak strona przeciwna wniosła odwołanie więc troszkę mi zaczeły grać nerwy w ostateczności wygrałam rownież drugą rozprawę za co dziekuje i bardzo serdecznie polecam. Pan mecenas zapewnia najwyższy poziom obsługi prawnej. Wszystkie działania podjęte przez niego w moich sprawach oceniam jako pełen profesjonalizm. Zaangażowanie w każdy aspekt sprawy jest ponadprzeciętne. Pan mecenas informował mnie o postępach i jakie będą następne działania i co będziemy robili. Nigdy nie byłam zaskoczona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2018-10-29 13:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaangażowanie, wszechstronna fachowa wiedza. Pan mecenas prowadził moją sprawę z zakresu prawa rodzinnego - alimenty oraz władzę rodzicielską. Był zawsze solidnie przygotowany do sprawy. Podoba mi się, że posiada ogromny zapał i widać, że to co robi sprawie mu olbrzymią przyjemność jak mawia wynik, "nakręca " go do dalszego działania. Wynik prowadzonej sprawy jest rewelacyjny. Podobnie jak inni POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2018-10-24 13:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten człowiek pomógł mi wszelkimi możliwymi sposobami w bardzo trudnej dla mnie chwili. Chyba jedyny znany mi prawnik, który traktuje swój zawód, nie jako sposób na zarobek, a raczej jako pewnego rodzaju misje niesienia pomocy innym. Polecam serdecznie umówić się do niego na wizytę, bo naprawdę ciężko o drugiego takiego człowieka w tym środowisku. Skuteczny i zdolny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rokkok dnia: 2018-10-24 13:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przylanczam się do nich rozmówców. Na mecenasa trafilam omawiając się do jednej ze znanych łódzkich kancelarii. Zaimponowal mi profesjonalizmem oraz umiejętnością przedstawienia rozwiazania problemu. Przygotowywał mnie na kazda rozprawę dzięki czemu nie byłam zaskoczona. Kazda probe ublizenia mi przez męża mecenas ucinal nie pozwolił mi na przekroczenie granic. W jego towarzystwie czułam się bardzo bezpieczna , tak powinna się czuć kazda kobieta u boku swojego adwokata na sali rozpraw. Wynik sprawy wina męża - utrzymana przez sąd okręgowy. Alimenty po 2000 zł na dziecko oraz alimenty 1500 mnie. Jestem przeszczesliwa z tego wyniku a przede wszystkim ze trafiłam na mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katryn dnia: 2018-10-21 23:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Igorem odbywała się na najwyższym poziomie, tak pod kątem merytorycznym, jak i personalnym. Zaangażowanie mecenasa w naszą sprawę było bardzo duże, w szczególności w zakresie ustaleń, komunikatywności oraz wysokiej kultury osobistej, a także przygotować do każdej rozprawy. Pan mecenas jest osobą posiadającą szeroką wiedzę, doświadczenie i niezbędne cechy pozwalające mu bardzo dobrze reprezentować klienta w sądzie. Zawsze jest doskonale przygotowany, zna i pamięta sprawę, cytuje fakty w przeciwieństwie do naszego poprzednika, który z aktami zapoznawał się na korytarzu sądowym. W sądzie jest zaangażowany, opanowany i wykazuje się refleksem oraz zdecydowaniem – nie pozwala się zastraszać, zawsze gdy jest to potrzebne dochodzi do głosu i przedstawia adekwatne argumenty. Do tego jest bardzo kulturalny. Co ważne, nie dąży do przeciągania sprawy, czy eskalacji konfliktu. Szczerze polecam pana Igora każdemu, kto potrzebuje pomocy w zakresie prawnym, a sam z miłą chęcią skorzystam w przyszłości z jego usług, jeżeli będzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Andrzej G. Zgierz dnia: 2018-10-19 14:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam Pana Mecenasa. Sprawa na pozór beznadziejna okazała się całkiem inną, oczywiście została rozstrzygnięta w 100% na moją korzyść. Pełny profesjonalizm, podczas całej sprawy otrzymywałam od Pana Mecenasa tylko rzetelne i realne informacje oraz porady co do postępowania, żadnego bicia piany oraz tworzenia fałszywych obrazów jak to niejednokrotnie bywa i z czym miałam do czynienia przy współpracy z innymi prawnikami. Mecenas przygotowywał mnie przez każdą rozprawą dzięki czemu nie byłam zaskoczona pytań sądu i adwokata strony przeciwnej. Pełne zaangażowanie i życiowe podejście z ludzkim zrozumieniem sytuacji. Nie wierzyłam ale faktycznie można powiedzieć, że Pan Mecenas jest specjalistą od 'beznadziejnie' trudnych praw. Polecam jeszcze raz i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2018-10-18 22:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik zdecydowanie warty uwagi. Pan mecenas Klimkowski dopiero od niedawna działa na własną rękę przez co z tego co widzę wiele osób obawia się do niego umawiać, a tymczasem moim zdaniem zupełnie niesłusznie... Inni znani mi prawnicy do pięt mu nie dorastają :) Pozdrawiam Serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucjan dnia: 2018-10-17 15:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę śmiało polecić - sama byłam bardzo zadowolona z usług Pana mecenasa. Pan Klimkowski to młody prawnik, ale z olbrzymią wiedzą i świetnym podejściem do klienta. Nigdy z nikim tak miło mi się nie współpracowało :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kruszyna dnia: 2018-10-12 13:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to profesjonalista pod każdym względem i w pełnym tego słowa znaczeniu. Bardzo dobry kontakt z Panem Mecenasem w połączeniu z wiedzą i zaangażowaniem to klucz do sukcesu. Polecam za wiedzę, profesjonalizm i dyspozycyjność. Dzięki mecenasowi wygrałem w 100% pieniądze, które mi się należały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Paweł Trójmiasto dnia: 2018-10-02 12:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Klimkowski pomógł mi w sprawie budowy domu. Utknęliśmy na etapie projektu przez nieżyczliwych urzędników, a dzięki temu, że Pan Igor walczył jak lew możemy teraz cieszyć się własnymi czterema kontami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek PŁOCK dnia: 2018-10-01 13:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny i bardzo utalentowany prawnik. Współpraca z tym fachowcem to była czysta przyjemność. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MaxiKing dnia: 2018-09-28 21:33:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio, dobrze i konkretnie. Polecam tego prawnika. Otrzymałem właśnie to czego oczekiwałem. Jakby ktoś chciał się umówić do niego na wizytę to podaje numer kontaktowy 600365228
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2018-09-27 20:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny młody specjalista! - w moim przypadku pójście do Pana Igora Klimkowskiego, pomimo jego młodego wieku jak na tą branże, okazało się być sto razy lepszą opcją niż wybór jakiegoś doświadczonego, drogiego adwokata... Właśnie takich młodych, konkretnych rzeczoznawców jak Pan Klimkowski potrzeba nam dzisiaj w Polsce. Prawnika polecam z czystym sumieniem i sam umówiłbym się do niego najchętniej jeszcze raz gdybym tylko potrzebował porady prawnej. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JJeremi dnia: 2018-09-26 18:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy Pana mecenasa błyskawicznie udało mi się uzyskać pozwolenie na odrolnienie działki i na budowę domu! Inny adwokat u którego byłem wcześniej właściwie mnie zbył, mówiąc, że w moim przypadku nie da się niczego zrobić, a Pan Igor Klimkowski po prostu wziął się uczciwie do roboty i spokojnie wszystko załatwił. Panie Igorze, bardzo dziękuję za Pana zaangażowanie i pomoc! POZDRAWIAM SERDECZNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard z Kutna dnia: 2018-09-24 09:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, firma nie zaplacila mi wynagrodzenia za prace i wygrał w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bozena dnia: 2018-09-20 13:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Igor Klimkowski to świetny prawnik - kilka miesięcy temu prowadził dla mnie sprawę o zniesienie współwłasności i to właśnie jego zaangażowaniu i jego umiejętnością zawdzięczam swój sukces. Bardzo serdecznie polecam - jakby ktoś chciał się umówić najlepiej zadzwonić na telefon 600365228
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-09-20 12:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Rzeczowy i konkretny, zna się na rzeczy. Współpraca w sprawie o nabycie spadku super. Dokumenty do sądu przygotowane na najwyższym poziomie. Do tego pan mecenas Klimkowski rozwiewa wątpliwości klientów i odpowiada na wszystkie pytania :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2018-09-17 15:28:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką wdzięcznością mogę polecić usługi mecenasa klimkowskiego. Moje dwie sprawy były prowadzone przez Mecenasa. Muszę przyznać że obie sprawy nie należały do łatwych, ale Mecenas wykazał się pełnym profesjonalizmem i znakomitą wiedzą. Jest to prawdziwy prawnik z powołania. Do sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. "Szyje" rozwiązania do konkretnej sprawy. Pisma procesowe sporządza znakomicie. Pilnuję dogłębnie wszystkich terminów. Jest w stałym kontakcie telefonicznym i mailowym z klientem. Spełnia wszystkie żądania i nie odmówił nigdy pomocy gdy taka się pojawiła. Mimo masy obowiązków i klientów ciągle znakomicie przygotowany i rewelacyjnie reprezentujący podczas rozpraw. Świetny doradca i znakomicie dąży do wygranej. Oczywiście obie prowadzone rozprawy zakończone zwycięstwem. W 100% prawnik godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Marcin S. dnia: 2018-09-14 13:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałem dobrego prawnika, któr będzie specjalizował się w sprawach z deweloperami , prawie nieruchomości. W moim mieście (toruń) ze względu na małą ilość podobnych spraw próżno szukać adwokata, który będzie umiał wyegzekwować należną karę umowną. Musiałam szukać w większym mieście i tak znalazłam mecenasa Klimkowskiego, który moim zdaniem ma duże doświadczenie w tego typu sprawach i co najważniejsze przy najmniej dla mnie dużą skuteczność. Jestem bardzo zadowolony zarówno z kontaktu z ciągłym mecenasem jak i z przebiegu całej sprawy. Mecenas na sali sądowej wymiata, zawsze jest świetnie przygotowany, przez rozprawami analizował ze mną każdy dokument i przygotowywał mnie na niewygodne pytania. Jego argumenty i dobre przygotowanie spowodowały, że naszą sprawę zakończyłem z bardzo pozytywnym skutkiem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Hubert dnia: 2018-09-11 16:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał dla mnie zwrot z poliso lokaty oraz przewalutowanie kredytu, pomimo, że prawnicy, u których wcześniej byłam rozłożyli ręce stwierdzając, że z tą sprawą nie da się już nic zrobić. Profesjonalizm i skuteczność. W przeciwieństwie do innych nie czarował mnie i nie obiecywał gruszek na wierzbie. Bardzo dokładnie jak laikowi wyjaśnił co i jak, i jakie są związany z tym szanse i zagrożenia. Z teogo co wiem mecenas ma bardzo dobre opinie w środowisku i jest polecany przez innych prawników, którzy starają się nie brać w mojej ocenie spraw beznadziejnych lub trudnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnes, Wrocław dnia: 2018-09-10 23:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana Igora Klimkowskiego nie wiedząc o nim właściwie nic - tak zupełnie w ciemno. Początkowo bałem się, że zrobiłem głupstwo, bo to dość młody i niezbyt znany prawanik, ale bardzo szybko zobaczyłem, że to człowiek niezwykle pracowity i ambitny, nie bojący się żadnych wyzwań, a co ważniejsze chcący po prostu pomagać ludziom. WYBÓR MECENASA KLIMKOWSKIEGO TO BYŁ STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ! Z jednej strony ciesze się, że miałem okazje współpracować z tak świetnym specjalistą z zakresu prawa cywilnego, a z drugiej jest mi przykro, że ciężko obecnie w Polsce o prawników na choć podobnym poziomie... Ten człowiek naprawdę mi pomógł i wyprowadził z nie lada problemu. Panie Igorze, jeszcze raz Panu dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajetan Adamiak dnia: 2018-09-09 17:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję. Mecenas prowadził moją sprawę. Rozmowy były bardzo rzeczowe i konkretne. Zostałem poinformowany rzetelnie o sposobie prowadzenia sprawy oraz o niezbędnych dokumentach, które muszę przygotować aby uniknąć niepotrzebnych rozpraw i dopiero na wezwanie sądu uzupełniać dokumenty. W trakcie zbierania dokumentów mam ciągły kontakt z mecenasem który udziela mi informacji i prowadził za rękę przez ten proces dzieki czemu mogłem się w 100% przegotować – jakie przygotowanie taki efekt. W związku z czym zdecydowanie polecam mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2018-09-06 16:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję mec. Klimkowskiemu za pomoc. Profesjonalne podejście do klienta i do sprawy. Korzystałem z polecenia i polecam dalej każdemu kto ma problem prawny. Moją sprawą mecenas zajął się bardzo szybko. Pozew został skierowany do sądu i wywalczyl dla mnie wszystko co było możliwe.. Przekonałem się że było warto skorzystać z jego pomocy pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwan Wrocław dnia: 2018-09-04 22:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Igor Klimkowski prowadził mój rozwód i jestem bardzo zadowolony. Sprawa była skomplikowana, ale wszystko dobrze się skończyło. Był rozwód z winy mojej żony i nie dostała żadnych alimentów pomimo, iż żądała. Przegrała również przed Sądem apelacyjnym. Do tego poleciłem mecenasa mojej znajomej i jej też wygrał sprawę, była wina jej męża. Chyba wszystko jedno kogo Pan Igor reprezentuje, czy faceta, czy kobietę i tak jest skuteczny. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin.Kwin dnia: 2018-09-03 12:05:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka skuteczność z ogromną profesjonalną wiedzą, kultura osobista, niezwykła charyzmą i empatia mogą i gwarantują sukces. Tak było w naszym - moim przypadku. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Mecenas godny polecenia. Jeszcze raz dziękuję Panie Mecenasie za pomoc w naprawdę trudnej sprawie, której nikt nie chciał się podjąć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa z Torunia dnia: 2018-09-02 17:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mecenasa trafiłem z polecenia. Wśród licznych talentów jakie posiada Pan mecenas Igor Klimkowski niepodważalnym jest fakt, że zna się na swoim fachu jak mało kto. Dał się poznać jako osoba waleczna, odważna, konsekwentna, szukająca dla swojego klienta najlepszego rozwiązania, ale też niezwykle opanowana, nie dająca się wyprowadzić z równowagi co czasami nie jest łatwe. Jest też elastyczny, dobierając strategię do potrzeb procesu i oczywiście tego co napisze druga strona pozwu. Profesjonalne i sumienne podejście no i duże zaangażowanie w sprawę. Dla mnie mecenas był nie tylko prawnikiem ale również psychologiem, który pomógł mi przejść ten trudny dla mnie czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek z Piotrkowa Tryb. dnia: 2018-08-31 14:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas godny polecenia. Zaangażowany, aby pomóc i pełen profesjonalizmu. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. Hync dnia: 2018-08-30 22:25:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze rozmowie jestem bardzo pozytywnie nastawiona.Pan wszystko mi wyjaśnił i uspokoił.Porada była fachowa i konkretna.Serdecznie polecam i zaraz dziękuję za rozmowę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-30 12:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Prowadził z sukcesem sprawe rozwodową mojego ś.p. męża, teraz prowadzi sprawę spadkową po nim, bo zli ludzie chcą podwazyc testament na mnie. Nie wyobrażam sobie, żeby ktos inny chodził na te rozprawy i w ogle zajmował się tym wszystkim. Bardzo duża wiedza pana Igora, konkretny specjalita, z nim nie boję się przeciwników w sądzie, zawsze walczy, wiem, że zrobi wszystko by wygrac. POLECAM, umawiajcie się do niego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WiolettaW dnia: 2018-08-29 12:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista jakich mało. Profesjonalne podejście do klienta. Agresywny na na sali rozpraw broniąc interes klienta. Nad wyraz skuteczny. Sąd w 100 procentach podzielił stanowisko mecenasa. Słowa z mowy koncowej Mecenasa stanowiły podstawę uzasadnienia w sprawie. Strona przeciwną nie miała żadnych szans pomimo iż po drugiej stronie był starszy wiekiem adwokat. Druga instancja również wygrana. Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mietek S. dnia: 2018-08-28 15:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa trafiłem z polecenia swojej partnerki, której mecenas prowadził z sukcesem sprawę. Mecenas na pierwszym spotkaniu zrobił bardzo dobre wrażenie które zostało do samego końca. Mecenas działa sprawnie i terminowo. Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Zostałem poinformowany o wszystkich możliwościach i przebiegu sprawy, jako klient czułem się bardzo dobrze. Nie uniknąłem kontaktu z sądem jednakże mecenas przed każdą rozprawą się ze mną spotykał, przygotowywał do rozprawy w tym pytań sądu i strony przeciwnej. Po kilkunastu miesiącach wygrałem wszystko. Polecam. Najlepszy prawnik z jakim miałem do czynienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2018-08-25 15:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za mecenasem Igorem Klimkowskim stoi bardzo bogata wiedza i doświadczenie. Mi się bardzo miło z nim współpracowało, choć sama sprawa - nieprzyjemna. Na sali sądowej okazał mi naprawdę duże wsparcie i stał za mną murem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2018-08-23 22:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług mec. Klimkowskiego. W mojej ocenie trudno o lepszego prawnika jeżeli ktoś całym sobą walczy o was nie tylko w pismach, przede wszystkim na sali sądowej i przed druga stroną jak LEW do samego końca. Nie boi się zdania sądu. Odpiera argumenty strony przeciwnej. Jest nieustępliwy. Jeśli zależy komukolwiek na wygranej polecam właśnie pana Klimkowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arczi dnia: 2018-08-22 12:27:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista z bardzo dobrym podejściem do człowieka,sumiennie i rzeczowo odpowiada na każde pytania,pełne zaangażowanie,naprawdę godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-20 19:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naszą sprawę prowadziło dwóch innych mecenasów z łodzi i warszawy. Nie byliśmy zadowoleni ze współpracy. Zasięgnęliśmy języka w środowisku prawniczym i polecono nam mec Klimkowskiego. Mieliśmy ogromne szczeście trafiając na mec Klimkowskiego. Dzięki niemu wygraliśmy. Specjalista o dużej wiedzy prawniczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr i Ewa dnia: 2018-08-20 17:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Trefiłem do niego z polecenia znajomego, któremu mec. Klimkowski prowadził z powodzeniem sprawę o ogłoszenie upadłości. Moja sprawa o podział majątku spadkowego po kilku miesiącach zakończyła się z korzyścią dla mnie. Dzięki niemu nie muszę spłacać pozostałych współwłaścicieli. Bardzo mu za to dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2018-08-19 11:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalne podejście do klienta. Mecenas szybko pomógł mi przekształcić użytkowanie wieczyste we własność. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 2018-08-13 14:30:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją