Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Radaca Prawny Mateusz Ziębaczewski Poznań

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 60-736 Poznań Głogowska 47a /1a
Telefon: Kom. 696 293 998
Adres e-mail: ziebaczewski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-radca-prawny.pl
NIP:
7292606545
Opis działalności: Kancelaria adwokacka adwokata Mateusza Ziębaczewskiego w Poznaniu udziela porad prawnych, sporządza opinie prawne i świadczy obsługę prawną firm i przedsiębiorców. Słowa kluczowe: Poznań, adwokat, obrońca, prawnik, radca prawny, kancelaria, rozwód, prawo spadkowe, prawo rodzinne, prawo karne, zachowek, podział majątku spadku, prawo budowlane, nieruchomości, alimenty, spadki, odszkodowanie, błąd medyczny

Ocena: 100% pozytywna 40x

Jakość usług: 100% wysoka 40x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 40x
Ceny usług: 100% niskie 40x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 4882
Data utworzenia profilu: 2016-09-05 18:23:32
Data ostatniej aktualizacji: 2018-09-12 23:14:35 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Radaca Prawny Mateusz Ziębaczewski Poznań

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Mateusz Ziębaczewski zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie swoim profesjonalizmem i bardzo merytorycznym podejściem do sprawy, a przyszedłem do niego oczywiście z polecenia nie ja tylko jak widzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcisz dnia: 2018-11-02 10:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę dołączyć do grona zadowolonych klientów pana mecenasa adwokata. Zaangażowany oddany terminowo ze wspaniałym podejściem do mojej sprawy. Dziękuję za pomoc i gorąco będę polecala każdemu w potrzebie bo obrót sprawy naprawdę mnie pozytywnie zaskoczył.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dudzia dnia: 2018-10-17 09:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to najlepsza kancelaria w Poznaniu. Mieli świetnie podejście do mojej sprawy w której już sam nie wiedziałem co zrobić bo tyle informacji jest w internecie i każda strona mówi coinnego. Na szczęście poszukali podobnej sprawy jak mojej i skończonej w Poznaniu i idziemy w tym kierunku i mam nadzieję że się uda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Merta dnia: 2018-09-29 20:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pomoc którą świadczy ten adwokat bo wywarł na mnie ogromne wrażenie.. Mogę powiedzieć śmiało ze warto się z nim skonsultować bo to adwokat z Poznania ktoremu przy najmniej ja w pełni mogłem do końca zaufać i się nei zawieść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Porada dnia: 2018-09-09 10:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy prawny specjalista. Przez cały czas sprawy nic mnie zaskakiwało bo przenalizowaliśmy sprawę kilka razy w kancelarii od A do Z. Jego pomoc okazała się w mojej sprawie nieoceniona. Polecam współpracę z jego kancelarią bo to był przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BieniaszH dnia: 2018-08-22 11:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę tylko potwierdzić te opinie mecenas to złoty człowiek i bardzo mądry adwokat. Polecam szczególnie do spraw trudnych, bo nie boi się wyzwań i ma ogromną wiedzę wygląda na bardzo spokojnego, ale w sądzie iskry lecą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iskra dnia: 2018-07-19 12:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas skupia się na sprawie i chce człowiekowi po prostu pomóc. Zawsze był bardzo świetnie przygotowany do sprawy i znał wszystkie szczegółu Mówił mi co może się wydarzyć na sali sądowej bym był przygtowany na ich ataki pytania i mieć gotowe odpowiedzi. Naprawdę bardzo dobry adwokat z Poznania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szary dnia: 2018-07-06 10:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi mecenasa jestem bardzo zadowolony wspaniały człowiek w rozwiązywaniu problemów to porostu mistrz .Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Głuch dnia: 2018-06-11 19:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Kancelarii mecenasa Ziębaczewskiego byłem na poradzie prawnej bo potrzebowałem pilnie konsultacji. Dobrze że na nieg o trafiłem bo pomógł mi opanować ciężką sytuację i nerwy. Teraz to mogę go z czystym sumieniem polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bera dnia: 2018-05-04 09:10:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny i znajduje czas dla klientów, nawet poza godzinami swojej pracy by pomóc człowiekowi w potrzebie. Od razu podniósł mnie na duchu i nakierował co robić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowik dnia: 2018-04-25 13:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym miejscu chciałabym podziękować Panu Mateuszowi za fachowe poprowadzenie sprawy. Świetny kontakt, fantastyczny serdeczny człowiek, nic dodać nic ująć. Oby więcej takich ludzi mogła spotykać na mojej pokrętnej drodze życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cis dnia: 2018-04-15 11:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na spotkaniach w kancelarii zawsze jest terminowy i konkretny, an a sprawie w sądzie stanowczy wobec przeciwnika do ostatniej rozprawy. Przy nim czułam się pewnie gdy zeznawałam albo moi świadkowie byli przesłuchiwani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czyżek dnia: 2018-03-21 16:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dyspozycyjny, cierpliwy i zawsze można na niego liczyć. Serdecznie pozdrawiam Pana mecenasa jeżeli to będzie czytał i dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-07 11:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet po prostu konkretny i myśli cały czas jak Sąd może podejść do naszej sprawy więc przygotowuje się na każdą ewentualność. My przez całą sprawę staraliśmy się ubiec przeciwnika ustalając co i jak mówić i co i jak składać jako dowód. Mecenas porównał naszą sprawę do szachów i to my zrobiliśmy na końcu MAT!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margaret dnia: 2018-02-10 14:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem bardzo podziękować za poświęcony mi czas i za niezwykłe zaangażowanie w moją sprawę Panu Wawrzyńcowi Chróścielewskiemu. Pan Wawrzyniec jest prawdziwym prawnikiem z powołania - takim któremu naprawdę zależy na powodzeniu klienta, a nie tylko na pieniądzach. Bardzo polecam, jeśli szukacie profesjonalnej pomocy prawnej w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajko dnia: 2018-01-24 19:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem go poleca bo to solidny, słowny zawsze doskonale przygotowany do sprawy adwokat. Jego doświadczenie i wiedza godna podziwu. Moja sprawa była bardzo trudna i skomplikowana Wart każdej złotówki !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jursztyn dnia: 2018-01-23 14:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Mateusz Ziębaczewski zaangażował się osobiście w naszą sprawę i wykonał to solidnie. Sporo czasu przy przygotowaniu pism do sądu i na sprawie poświęcił nam ale było warto. Godny polecenia prawnik na pewno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kalino dnia: 2018-01-13 18:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaje mecenasowi najbardziej pozytywną opinię jaką można dać czyli 6+. Adwokat Ziębaczewski nie tylko wygrał nam sprawę, odzyskał naszą wiarę w wymiar sprawiedliwości tak niby złego o polskim prawie niby się mówi w telewizji a tutaj taka miła niespodzianka. Myślę że gdyby nie on to dalej byśmy się z przeciwnikami męczyli codzinnie aż do naszej śmierci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Borus dnia: 2017-12-04 15:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy chciałem na początku założyć sprawę duoż poczytałem artykułów w internecie i myślałem, że będzie tak łątwo jak się wydawało. Napisałem pozew i zaniosłem go do sprawdzenia mecenasowi Ziębaczewskiemu a ten wszystko prawie mi napisał od nowa tylko zostawił część dotyczącą historii sprawy no i jak to zobaczyłem to poprsiłem go by mi całą sprawę poprowadził bo widać że się bardzo dobrze zna na tym. Jestem Panu wdzięczny za ogromny wkład pracy i zaangażowanie w moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: VisaVis dnia: 2017-11-11 15:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak on przejął moją sprawę zaczęłam w końcu wierzyć, że sprawa skończy się pozytywnie bo poprzedni mecenas nic nie robił tylko chciał kasę. On naprostował pomylone rzeczy w pismach i dowodach czego nie zauważył poprzedni mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Generalowa dnia: 2017-10-03 12:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie żałuje żadnych pieniędzy wydanych na jego usługi. Do każdej sprawy przygotowywał mnie osobiście i mówił co może wydarzyć się na sali w sądzie. Wszystko to kosztowało mnie dużo mniej nerwów. . Pozdrawiam Pana serdecznie i jeszcze raz dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Finalistka dnia: 2017-09-18 10:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas to godna polecenia prawnik, jestem pod wrażeniem skuteczności. Świetnie się rozmawia, a jeszcze lepiej współpracuje. Konkretna, merytoryczna pomoc oraz uczciwe podejście do klienta wraz z rozliczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tuker dnia: 2017-09-08 16:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocy Pana Mateusza jestem bardzo zadowolony, bo nie teoretyzuje, a działa i to wystarczająco skutecznie. Indywidualnie zaangażował się w moją sprawę od samego początku nie zasłaniając się brakiem czasu czy możliwości. Z czystym sumieniem moge go polecic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryx dnia: 2017-08-24 18:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas załatwił cala moją sprawę beze mnie bo przebywam za granica w Niemczech, bo to tam też prowadzę biznes i pracuję. Widać było, że bardzo się zaangażował, bo informował mnie e-mailem o wszystkich działaniach, a ja mogłem go kierować co do faktów w sprawie, a było ich dużo, bo pozwany ciągle mówił nieprawdę, bo to krętacz. Widać że jak się chce to można wszystko załatwić i wygrać !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Niemcy dnia: 2017-08-10 09:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem bardzo pilna sprawę i świat mi się walił. Obdzwoniłem wiele kancelarii i albo nikt nie odbierał albo mówiono mi,ze w sobotę nie pracują.Dopiero Mecenas udzielił mi pomocy! Po poradzie już miałem spokojniejszy o wiele weekend.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sobotniklient dnia: 2017-07-28 20:37:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Ziębaczewskiego jest bardzo rzetelna i profesjonalna. Pan mecenas podchodził do nas z wielkim zrozumienie i otwartym sercem, starajac sie zrobic wszystko co w jego mocy, aby poprawić nasza sytuacje, a nie swoje budżetu. Uwazam, ze mecenas Ziębaczewski jest bardzo dobrym fachowcem a w swojej pracy jest konkretny i skuteczny z duza wiedza prawnicza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NinaT dnia: 2017-07-01 16:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Mateusz Ziębaczewski poświęca czas nie patrząc na zegarek i na pieniądze. Byłem prowadzony od początku do końca. Świetny kontakt o każdej porze dnia nic nie moge dodac tylko polecać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Potrzeba dnia: 2017-06-13 15:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem mu poprowadzenie mojej sprawy, bo czytałem dużo dobry opinii o nim. Otrzymałem konkretne, merytoryczne poprowadzenie calusieńkiej sprawy oraz uczciwe podejście do klienta. Z czystym sumieniem mogę dołączyć do grona zadowolonych klientów. W końcu zatriumfowała sprawiedliwość. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2017-05-23 13:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię rozmawiać z ludzmi którzy wiedzą co mówią i robią. Przed poradą prawną poczytałem na temat mojej sprawy na kilku blogach, więvc wiedziałęm, że mi makaronu nikt nie nawinie na uszy. Dlatego jak poszedłem do adwokata Ziębaczewskiego od razu widziałem, że zna się na tych klockach. Od razu analizował sprawę nie ogólnie, ale pode mnie. Wskazywał co mówić, pisać i jak się zachowywać, by przygotować się na etap sądowy. Duży pozyty za takie zaangażowanie i przygotowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrolArtur dnia: 2017-04-14 19:35:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny prawnik profesjonalista o dużej wiedzy prawniczej. Doświadczenie na sali sądowej rzetelność i zrozumienie to cechy pana mecenasa, któremu jeszcze raz dziękuję za poprowadzenie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2017-03-31 18:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat korzystam z ofert prawnikow, gdyz prowadze firme. Z zadnego nie bylem tak zadowolony jak z adwokata Ziębaczewskiego Mateusza. Facet rzeczowy - analizuje każdy najmniejszy szczegół i podsuwa fajne rozwiązania. Polecam jak najbardziej, bo to bardzo dobry adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef Zieliński dnia: 2017-03-04 09:21:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z obsługi Kancelarii. Sprawa prowadzone przez mec. zakończyła się sukcesem. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa i doskonała komunikacja na linii kancelaria-klient, także z sekretariatem:) Zawsze dostępny, w nagłych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bednarz dnia: 2017-02-21 14:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Mateusz Ziębaczewski to bardzo życzliwa i pomocna osoba, profesjonalna i odpowiedzialna. Dobry adwokat, z ludzkim podejściem do sprawy co dzisiaj jest rzadkością. Trudny czas sprawy potrafiłam przetrwać dzięki jego wsparci i zaangażowaniu. Nie boi się słownych wystąpień przed sądem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria Maj dnia: 2017-01-27 09:31:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromną przyjemnością pozwoliłam sobie polecić pańskie usługi moim znajomym , cieszę się że miałam przyjemność stać się pańską klientką. Czułam, że najważniejszy jest mój problem, a nie kwestie finansowe, w przeciwieństwie do innych Kancelarii. Konkretnie, skutecznie,zawodowo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-01-06 11:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu. Polecam Pana Mateusza wszystkim, którzy cenią sobie współpracę z profesjonalistami bo to solidność, wiedza i komunikatywność. Pan adwokat przestrzega terminów, przywiązuje wagę do punktualności, co dawało mi poczucie bezpieczeństwa. Bardzo mile mnie zaskoczył, zarówno rzetelnością, fachowością, bardzo przystępną ceną jak również miłym i indywidualnym podejściem do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Regi dnia: 2016-12-19 19:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wyciagnał mnnie z olbrzymich tarapatów z moją firmą i poprawił błędy kancelarii przez którą popadałam w coraz większe koszty a która uwazała sie za najlepsza kncelarię ne swiecie. Żałuje, że tak późno znalazłem Pana mecenasa. Pana adwokata polecil mi kolega któremu tez prowadził sprawę gospodarczą kiedyś. W swojej sprawie już nie musiałem się niczym martwić. Pan adwokat zajął się wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-12 12:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas uratowała mnie i moją rodzinę w sytuacji prawie beznadziejnej za długi naszego ojca. Komornik już miał wejść na wypłatę, zająć wszystkie nasze rzeczy i moją firmę, ale Pan Mecenas wybroniła nas. Nie wiem jakbyśmy mogli żyć bez naszego mieszkania i firmy. Bardzo polecam, wszyscy w kancelarii byli zainteresowani naszą sytuację. Jeszcze raz bardzo dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BartS dnia: 2016-10-29 16:22:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził moją sprawę gospodarczą o zapłatę 120 tys zł przed sądem okręgowym w Łodzi. Udało nam się wygrać mimo że pozwany wykręcał się na wiele sposobów. Dobrze że trafiłam na mecenasa ziębaczewskiego, bo nie wiem jakby dalej się sprawa potoczyła. Jakbym przegrał, to musiałbym zamknąć firmę i zwolnić wszystkich pracowników.........
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-10 18:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udzielał mi i mojemu koledze porad prawnych z zakresu prawa medycznego. Jak szukałam w internecie, to prawie żaden adwokat czy radca prawny z Łodzi nie zna się na tym. Trafiliśmy do niego z polecenia naszego ordynatora. Pozytywny i ciepły człowiek. Ocena 6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lekarze dnia: 2016-09-25 10:45:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał naszą sprawę gospodarczą o 90 tys zł! Było trudno,a le sieee udaloooooo!!! ;]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ko1967 dnia: 2016-09-16 16:54:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją