Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FM MEBLE Magdalena Sargun

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 52-131 Wrocław Buforowa 125/18
Telefon: Kom. 536493920
Adres e-mail: kontakt(małpa)meblefm.pl
Strona internetowa: www.meblefm.pl
NIP:
899 2518068
Opis działalności: meble na wymiar, szafy na wymiar, drzwi przesuwnane, kuchnie na wymiar, komody, garderoby Słowa kluczowe: meble na wymiar wrocław, szafy na wymiar wrocław, drzwi przesuwane wrocław, kuchnie wrocław

Ocena: 100% pozytywna 63x

Jakość usług: 100% wysoka 60x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 55x
Ceny usług: 100% niskie 30x 24x
Ilość opinii w serwisie: 63
Ilość odsłon profilu firmy: 2817
Data utworzenia profilu: 2016-11-16 14:29:24
Data ostatniej aktualizacji: 2018-05-08 11:02:47 

Opinie o FM MEBLE Magdalena Sargun

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę. Wykonano bardzo jakościowo i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Włodek dnia: 2018-07-14 13:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam firmę FM Meble. Bardzo krótki czas oczekiwania na realizację i terminowość. Idealnie dobrane projekty szaf do indywidualnych potrzeb klienta. Sama realizacja również na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia FD dnia: 2018-07-10 18:59:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa na najwyższym poziomie! Szybki termin montażu i rzetelne wykonanie zamówionych szaf. Jestem mile zaskoczona profesjonalnym podejściem do klienta.Polecam współpracę z firmą FM-Meble.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KG dnia: 2018-07-09 19:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z Panią Magdaleną Sargun - FM-MEBLE. Usługa wykonana profesjonalnie, pomimo niewielkich pomyłek (drzwi do szaf przyjechały za długie o parę cm, co uniemożliwiło ich zamontowanie, ale po niezwłocznej interwencji pana montażysty oraz p. Magdaleny - na drugi dzień szafa została ukończona całościowo). Montaż rozpoczęty dużo wcześniej niż ustalony najpóźniejszy termin w Umowie. Kontakt z firmą - bez zarzutu. Montażysta - znający się na swojej pracy, pozostawiający po sobie ład i porządek. P O L E C A M !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2018-05-23 10:26:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną świadomością mogę polecić sługi firmy FM MEBLE. Wszystkie aspekty dostarczonej usługi na najwyższym poziomie w bardzo przystępnej cenie. Profesjonalne podejście do klienta zasługuje na najwyższą możliwą ocenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Doskonała
Opinia dodana przez: Daniel, Promenady dnia: 2018-05-21 21:08:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukaliśmy mebli do salonu, ale dzieki sąsiadowi, który dał nam namiar na firmę FM Meble z Buforowej od soboty nie mamy już takiego problemu, bo w sobote przyjechali montażyści i zmontowali, ustawili wszystkie meble, które teraz pieknie sie prezentują i lśnią a wsród nich nasz nowy zakup 60 calowy TV. Solidność, profesjonalizm to cechy firmy FM Meble, którą zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2018-05-17 15:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, szybki pomiar oraz montaż zamówionej szafy i porządek jaki po sobie zostawili montażyści, to wszystko skłoniło nas do zamówienia kolejnych mebli na kolejne mieszkanie. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-07 11:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, zlecenie od poczatku do konca wykonane rzetelnie i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam i skorzystam w przyszlosci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-04-30 16:42:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lutego cieszymy się meblami wykonanymi przez firmę FM Meble. Szafa w przedpokoju zaprojektowana idealnie a to dzięki sugestiom Pani Magdy, meble do łazienki pod zabudowę pralki i umywalki kolorystycznie idealnie komponują się z całością i pięknie lśnią. Polecam Firmę Pani Magdy i ekipę montażystów Pana Roberta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Olga OLEKSY dnia: 2018-04-30 12:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, szybki pomiar i wykonanie szafy w przedpokoju. Efekt końcowy jeszcze fajniejszy niż projekt.Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DOMINIKA dnia: 2018-04-29 21:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, rzetelność, terminowość. Tak w telegraficznym skrócie mógłbym opisać współpracę z firmą FM Meble. Produkt został wykonany z dbałością o każdy szczegół, wszystkie moje uwagi zostały uwzględnione. Miła obsługa i otwartość na potrzeby klientów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2018-04-29 21:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy w lutym kuchnie, długo się wahaliśmy nad wyborem wykonawcy, koniec w końcu zdecydowaliśmy się na firmę FM Meble z Buforowej. Nie żałujemy wyboru, firma okazała sie bardzo fachowa i dotrzymała wszystkich terminów, co do godziny a na szczególne uznanie zasługuje doradztwo Pani Magdy oraz cisza i czystość podczas montażu ekipy Pana Macieja. Ceny mebli kuchennych przeciętne ale można targować.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: irek dnia: 2018-04-27 20:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku marca zamówiona szafa, a od wczoraj zdobi nasz przedpokój. Wszystko odbyło sie bardzo profesjonalnie i bez naciągania na koszty. Reasumując polecam bez żadnych obaw, firma bardzo porzadna
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juri dnia: 2018-03-28 16:36:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przystępna cena. Pomoc podczas zamówienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz D. dnia: 2018-03-20 04:34:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z doradztwa. Szafa została wykonana perfekcyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mrozio13 dnia: 2018-03-19 15:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa klienta, Pani Magda pomogła dobrać układ szafy, bezproblemowy kontakt. Szafa świetnie się sprawuje, zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna S. dnia: 2018-03-19 14:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda podeszła do sprawy bardzo profesjonalnie. Pomiar był wykonany bardzo dobrze, na szczególną pochwałę zasługują porady praktyczne, które zostały przedstawione podczas pomiaru. Dzięki temu udało się w pełni wykorzystać dostępne miejsce. Szafa została dostarczona kilka tygodni przed terminem i w ciągu dwóch tygodni od zamówienia szafa stała. Montaż odbył się zgodnie z planem beż żadnych uchybień i poóźnień. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-15 11:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Pracownicy cierpliwie doradzali jaki układ będzie najlepszy. Do tego szybki termin realizacji i schludny montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2018-03-06 14:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Konkret, bez zbędnego pitu pitu. Zamówienie, projekt, korekta poprawek emailowo, ostateczny projekt i wreszcie wykonanie. Szczególnie byłem pod wrażeniem błyskawicznego montażu szafy. Szafa w przedpokoju sprawuje się świetnie. Bez zastrzeżeń. Z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2018-02-08 00:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, pełen profesjonalizm. W porównaniu do poprzednich stolarzy, Fm Meble jest firmą, z którą chętnie się współpracuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krzysiek dnia: 2018-02-07 07:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zlecenia, atrakcyjna cena. Solidnie wykonana zabudowa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EwelinaP dnia: 2018-02-06 14:32:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po 3 latach niezawodnej eksploatacji szafy przesuwnej postanowiłem skorzystać z usług FM-MEBLE ponownie. Od projektu szafy przez montaż, aż po eksploatację szafy nie pojawiły się żadne problemy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub K. dnia: 2018-01-23 21:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło doskonale.Pomiar, projekt, montaż. Perfekcyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: rafał dnia: 2018-01-21 19:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna firma z jaką w ostatnich latach miałem do czynienia, która nie próbowała zmaksymalizować kosztów zamówienia. Świetne doradztwo na etapie początkowym pana Adama i wręcz nieoceniona fachowość i pomoc w realizacji projektu dwóch szaf Pani Magdy, bardzo fachowo doradzała i nie próbowała na żadnym etapie szukać łatwiejszych ale znacznie droższych rozwiązań. Szafy zamówione w grudniu już stoją i bardzo cieszą mnie i małżonkę oraz wzbudzają podziw odwiedzających znajomych. Nie wiem komu dziękować bardziej firmie FM Meble, czy koleżance, która mi ją poleciła-WIELKIE DZIĘKI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał S dnia: 2018-01-20 16:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonano dokładnie to co chcieliśmy, bez narzucania własnych rozwiązań /szafa z lustrami do przedpokoju i duża szafa dla dwóch osób do sypialni/.Bardzo dobry wybór materiałów i kolorów, fachowe doradztwo p.Magdy przy akceptowalnej cenie usługi. Montaż w wyznaczonym terminie /sympatyczna ekipa, brak konieczności późniejszego sprzątania/.Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławomir Nalepa dnia: 2018-01-14 14:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, terminowość i świetne doradztwo to atuty dla których ponownie zdecydowałam się na zakup szafy w tej firmie. Kupiłam szafę rok temu i jak dotąd nic się z nią nie dzieje. Pani Magda pomogła zaprojektować ją tak, że jest funkcjonalna i bardzo pojemna. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina Siechnice dnia: 2018-01-08 20:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szafy zostały wykonane w terminie bez zastrzeżeń, zgodnie z zamówieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola Nasdiłowska dnia: 2017-12-05 07:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta. Rzetelny pomiar oraz szybkie wykonanie. Efekt końcowy zgodny z projektem. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie składałem reklamacji.
Opinia dodana przez: Jacek.B. dnia: 2017-12-03 18:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne doradztwo przy pomiarze, punktualność, szybki czas realizacji, fachowy i bardzo dokładny montaż. Po zakończonym montażu porządek jak przed montażem. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Wiśniewski dnia: 2017-12-02 20:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, terminowość i świetne doradztwo. Kupiłam szafę 2 lata temu i jak dotąd nic się z nią nie dzieje. Pani Magda pomogła zaprojektować ją tak, że jest funkcjonalna i bardzo pojemna. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Kurzawa dnia: 2017-12-01 12:40:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością polecam firmę FM MEBLE. Punktualność, profesjonalizm. A na sam koniec pracy zostawiają błysk ;) Życzę dalszych sukcesów oraz zadowolonych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-11-29 17:41:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny pomiar oraz szybkie wykonanie. Można zamawiać wiele usług: od szaf po lustra oraz szyby kuchenne. Pani Magda ma dużą wiedzę, panowie montażyści zawsze byli pomocni oraz mili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: Wes dnia: 2017-11-28 09:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy w FM-MEBLE zabudowę korytarza (szafa wnękowa, szafka na buty, wieszak, pawlacz) i jesteśmy zadowoleni z wykonanej usługi. Pani Magda potrafiła dostosować nasze pomysły i projekt do możliwości pomieszczenia i maksymalnie oraz funkcjonalnie zagospodarować małą przestrzeń- jej praktyczne porady przekładają się na komfort użytkowania. Efekt końcowy zgodny z projektem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka S dnia: 2017-11-27 19:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa. Polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Kamiński markam49 dnia: 2017-11-25 16:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta! Usługa zrealizowana w terminie i bez komplikacji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2017-11-24 17:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam FM Meble, zamawiałam tam szafę na przedpokój. Montaż szybki i profesjonalny. Szafa bardzo ładna i funkcjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina B dnia: 2017-11-22 19:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa jest solidna i ładna, została zamontowana bardzo szybko i bezproblemowo. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu transakcji od początku do końca. Będziemy polecać znajomy :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magdalena Mędz. dnia: 2017-11-22 16:37:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa którą użytkuję od ponad roku sprawdza się bez zarzutów, wykonana została z identycznych materiałów (chodzi o płytę i uchwyty drzwi przesuwnych) które sprzedaje firma Komandor, a cena była o około 10% niższa!!! Gama materiałów do wykonania mebli jak i ekspozycja w punkcie sprzedażny wraz z fachową obsługą spełnia wszelkie oczekiwania zamawiającego. Sam termin realizacji, dostawy jak i montaż odbył się bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Pozdrawiam Grzegorz R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie wnosiłem żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Grzegorz R. dnia: 2017-11-22 13:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%, fachowa i szybka robota, jeżeli ktoś szuka konkretnego fachowca, który wykona pracę od A do Z to nie ma co się długo zastanawiać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna T. dnia: 2017-11-22 13:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż szaf przebiegł bez większych komplikacji. Firma FM profesjonalnie podeszła do tematu i wymieniła bezproblemowo panel, który po montażu nie spełniał naszych oczekiwań. Szafy już mamy rok. Nic się z nimi nie dzieje, dobrze się prezentują i wspaniale spełniają swoją funkcję. Podziękowania dla Pani Magdaleny dla bardzo pomysłową szafkę na buty - super się sprawdza. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra z Kruczej :) dnia: 2017-11-22 11:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme polecił mi bardzo zadowolony z jej usług znajomy. Moje doświadczenia potwiedziły wszystkie pozytywne informacje o tej firmie. Cały proces składania zamówienia przebiegł szybko i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony i każdemu firmę FM Meble polecam. Lucjan Chowaniec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-22 09:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam; wykonano dla mnie kilka wycen poniewaz nie bylam zdecydowana i koncepcje sie zmienialy.Projekt zostal szczegółowo omówiony i dopracowany. Jeśli chodzi o wykonanie to rzetelnie, fachowo i dokladnie, bez zadnych poprawek, termin jak najbardziej dotrzymany. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej uslugi i polecam;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Chajdas dnia: 2017-11-21 21:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt z firmą i jej pracownikami. Wyjątkowo uprzejmy, kompetentny i taktowny pan Adam. Szybka i fachowa realizacja zamówienia. Precyzyjny i terminowy montaż. Nic tylko można polecać firmę i jej realizacje.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zbigniew N. dnia: 2017-11-15 13:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę polecam jak najbardziej. Wszystko było ok profesjonalne doradztwo w sprawie wyglądu i funkcjonalności. Wszystkie terminy dotrzymane. Montaż profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2017-10-31 10:12:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie: wykonanie zabudowy wnęki. Kontakt, punktualność zarówno podczas pomiarów jak i samego wykonania montażu wręcz wzorowy. Zabudowa zgodna z oczekiwaniami. Podczas realizacji montażyści dopytywali o preferencje w zakresie funkcjonalności szafy. Po wykonaniu montażu i "posprzątaniu po sobie" nastąpił odbiór wraz z krótkim instruktarzem. Podsumowując: jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i jakości wykonania szafy. Ceny nie odbiegają od cen rynkowych. A wiec warto. Dobra cena i wysoka jakość usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TOMY dnia: 2017-10-30 15:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt i profesjonalne doradztwo. Usługa wykonana terminowo, bardzo dokładnie i bez zastrzeżeń. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-09-26 19:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, podziękowania za doradztwo w trakcie realizacji usługi, jestem w 100% usatysfakcjonowany, pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-09-21 13:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla Pana Magdy nie ma rzeczy niemożliwych, pełen profesjonalizm i zaangażowanie, wszystkie prace zostały wykonane bardzo starannie i terminowo. Każdy drobny szczegół był dopracowany. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-09-02 08:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę FM MEBLE. Szafa wykonana zgodnie z projektem, bardzo dobre wykonanie, szybki profesjonalny montaż i wszystko w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2017-08-17 14:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila i fachowa obsługa, wykonanie solidne i bardzo szybkie godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-07-11 10:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa została wykonana w terminie,spełnia moje oczekiwania bo wygląda efektownie i jest funkcjonalna. Zdecydowanie wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-09 15:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam firmę FM Meble. Zapewnienie doradztwa jak i możliwość wykonania niestandardowych adaptacji szaf przekonała nas do zakupu. Efekt końcowy bardzo dobry. Ekipa montażowa bardzo profesjonalna. Terminy bardzo elastyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2017-06-06 06:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To naprawdę zaskakujące w dzisiejszych czasach, że gdy ekipa przychodzi zmontować ogromną szafę w garderobie, to nie dość że jest miła i uprzejma, to jeszcze wyrabia się w czasie, sprząta po sobie i nawet usiłuje być cicho, gdyż w pokoju obok śpi dziecko - choć to też trochę smutne, że inni fachowcy tacy nie są. Sama szafa jeszcze się okaże - za kilka lat - jak była dobra ;) ale obsługa/montaż/zamawianie: REWELACJA! Polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-06-01 08:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma spełniła wszelkie moje wymagania. Osoby w niej pracujące są kompetentne i znają się na swojej pracy. Doradzono mi bardzo dobrze. Produkt jest świetny i dobrej jakości. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Gaj dnia: 2017-05-05 20:35:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonane meble, nie mamy zastrzeżeń. Świetny kontakt i pomoc przy projektowaniu. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RBK dnia: 2017-05-04 13:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt rewelacyjny, pomiar bardzo dokładny i świetne doradztwo.Pani Magda spisała się na medal. Realizacja zamówionych szaf błyskawiczna, a efekt przerósł nasze oczekiwanie. Jeszcze na pewno co najmniej raz skorzystam z usług FM-MEBLE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-04-29 19:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega profesjonalna ekipa. Doradztwo na każdym etapie realizacji zamówienia, począwszy od projektu szafy po montaż. Wykonanie też na wysokim poziomie. Do tego wspaniali ludzie, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magossi dnia: 2017-04-29 15:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę FM MEBLE. Drzwi przesuwne wykonane zgodnie z projektem, bardzo dobre wykonanie, szybki profesjonalny montaż i wszystko w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2017-04-28 13:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam firme Fm meble, w ktorej zamówiliśmy szafe wnękową do mieszkania w wielkiej plycie. Mimo powaznych obaw na sam widok ścian i ich krzywizn szafa wyszła pięknie, juz od kilku lat skutecznie skupiajac wzrok gosci. Caly proces począwszy od pierwszej rozmowy, poprzez pomiar a na montażu konczac przeprowadzony zostal wzorowo i bardzo profesjonalnie. Takiego podejścia do Klienta mozna zyczyc wszystkim. Polecam i życzę samych sukcesów a wszystkim szukającym fachowcow do wykonania mebli na wymiar z czystym sumieniem rekomenduje wizyte w salonie w Hali Kupcow na ul. Widnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-04-10 17:25:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia:) pełen profesjonalizm:) polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-04-04 20:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonania mojego zamówienia. Kontakt z Panią Magdą był bezproblemowy. Moje zamówienie było bardzo szybko zrealizowane, a przy tym dokładnie i bez żadnych zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam FM MEBLE :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-03-31 18:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w miesiącu lutym 2017r. w tej firmie wykonanie dwóch szaf na wymiar, doradztwo(szczególnie polecam doradztwo ze strony pana Adama) i późniejszy montaż bez zastrzeżeń, poleciłam tę firmę znajomym i też są zadowoleni.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hlina Siechnice dnia: 2017-03-30 10:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelnie podchodząca do klienta.Współpraca przebiegła pomyślnie od etapu projektu do realizacji.Jestem mile zaskoczona efektem końcowym zabudowy kuchni .Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: IWONA dnia: 2017-03-30 10:57:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją