Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Katarzyna Godyń-Brzostek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-037 Katowice Kraków Katowice Juliusza Ligonia 40/4
Telefon: 32 203-54-47 Kom. 664-933-200
Adres e-mail: sekretariat(małpa)kancelaria-brzostek.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-brzostek.pl
NIP:
628-208-16-49
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat Katowice, adwokat Kraków, adwokat Sucha Beskidzka, adwokat Jordanów, sprawy karne, posiedzenia aresztowe, sprawy cywilne, sprawy gospodarcze, rozwody, postępowania wykonawcze

Ocena: 100% pozytywna 42x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x
Ceny usług: 100% niskie 17x 21x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 21058
Data utworzenia profilu: 2013-05-13 15:20:05
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-18 16:21:38 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Katarzyna Godyń-Brzostek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat uchyliła wyrok skazujący syna na wyrok bezwgledny wiezienia. nie wiem jak mam dziękować.bardzo zangazowała się w rozprawe i adwokat Cichon z tej kancelarii też.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: L dnia: 2018-11-28 22:28:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Moją sprawę rozegrała perfekcyjnie, choć przyszłam tylko na poradę. ugrała dla mnie bardzo dużo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: CH dnia: 2018-10-10 22:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JA PODZIELAM WCZEŚNIEJSZE OPINIE. PANI ADWOKAT PROWADZIŁA MI SPRAWĘ KARNĄ I TYLKO DZIĘKI NIEJ NIE SIEDZĘ.FANTASTYCZNIE TO ZROBIŁA, BEDE JEJ ZAWSZE WDZIĘCZNA. I DLATEGO POLECAM TYM KTÓRZY SZUKAJĄ. JAKBY KTOŚ CHCIAL SZCZEGÓŁY TO PROSZĘ NAPISAĆ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-16 20:56:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi sprawę karną a później cywilną o zapłatę. Jestem bardzo zadowolony. Jest rzetelna i słowna. Zostałem przygotowany na wszystkie możliwości zakończenia sprawy, byłem na bieżąco informowany o postępach. Nie żądała żadnych dodatkowych pieniędzy tylko te na które się z nią umówiłem. Bardzo polecam, ponieważ obie moje sprawy zakończyły się pełnym sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Jakubiczek dnia: 2018-09-10 22:03:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i szybko działająca adwokat. Polecam sprawa syna zakończona tak że nie do końca dowierzałam bo się bałam że dziecko pójdzie siedzieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-26 17:59:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem właścicielem średniej firmy i zostałem zaskoczony rychłym wprowadzeniem RODO. Kancelerię polecił mój kontrahent borykający się z tym samym problemem. RODO brzmiało jak wypowiadanie zaklęcia rodem z Harry Potera. Pani Mecenas zaprosiła do kancelarii, wytłumaczyła podstawy prawne i wynikające z nich zawiłości. Poczułem się zaopiekowany, a zalecenia Pani Mecenas się sprawdzają i wdrażamy RODO w życie w moim przedsiębiorstwie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni Kostka dnia: 2018-06-05 21:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas walczyła ze mną o wolność przez kilka miesięcy.. wyszedłem tylko dzięki niej bo powiedziała składaj wniosek o warunkowe.. powiedziała że tak czuje i tak mam zrobić. i dzisiaj pisze z wolności.. wyszedłem .. i jeszcze dziękuję z jej kancelarii adwokatowi Matuszowi adwokatowi który był ze mną na posiedzeniu. to jest bardzo dobra kancelaria...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Statanew dnia: 2018-04-17 22:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZISIAJ PANI MECENAS PRZESŁAŁA MI POSTANOWIENIE Z PROKURATURY O UMORZENIU MOJEJ SPRAWY KARNEJ. PRZYSZŁAM Z DUZYM PROBLEMEM, PRZEBYWAM ZA GRANICĄ. UCIEKŁAM. NIE WIERZĘ JESZCZE ZE TAK SIE ZAKOŃCZYŁA MOJA SPRAWA. PANI ADWOKAT WYMYŚLIŁA CALĄ OBRONE. BARDZO BARDZO DZIEKUJE. BEDE PANIA ZAWSZE POLECAC BO POMAGA PANI LUDZIOM. DZIEKUJE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAUO dnia: 2018-04-16 21:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie też rozwodziła mecenas i mogę tylko podpisać się pod wcześniejszymi opiniami Eks mąż urządził mi pieklo. Sprawy karne, bo chciał odebrać mi dziecko.. Walczyłyśmy z Panią mecenas przez dwa lata. jestem uniewinniona od wszystkich zarzutów, dziecko jest ze mną , a alimenty sąd zasądził i mi i małemu. Nie był to mój pierwszy kontakt z prawnikiem, więc mogę śmiało powiedzieć że rzeczywiście pani mecenas wyróżnia się wiedzą i zaangażowaniem. Bardzo doceniam także fakt, że sposób rozliczenia z kancelarią był od początku jasny i przejrzysty. Nie zaskoczyły mnie żadne koszty, o których Pani adwokat by mi wcześniej nie powiedziała. mam nadzieję że ja już nie będę potrzebowała pomocy, ale innym w kłopocie bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-10 21:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem osobą dzielącą się swoją prywatnością, jednak uważam, że jeżeli to może komukolwiek pomóc, to warto. Miałem ciężkie chwilę przeżyte podczas rozchodzenia się z żoną. Ciągłe nachodzenia mnie i straszenie, że zostanę z niczym, będę przegrany... na wszystkie epitety by nie starczyło miejsca. Próbowałem rozmawiać, przekonywać, bez skutecznie. Mój pracownik, widząc mój stan, polecił Panią mecenas jako osobę zaangażowaną, rozumiejącą problemy ludzi i skutecznie starającą się je rozwiązywać. Sceptycznie, ale poszedłem za jego radą. Sam proces rozwodu trwał kilka miesięcy i rozwód nie był prosty, ale wsparcie psychiczne i prawne jakie otrzymałem ze strony Pani Mecenas i kancelarii bezcenne. Są sytuację gdzie specjalista jest zwyczajnie bezwzględnie potrzebny. Na chwilę obecną mogę tylko gorąco podziękować i polecać usługi tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz N dnia: 2018-03-20 20:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat absolutnie godny polecenia. Zostałem uniewinniony w sprawie, która była praktycznie przegrana.. było jak było to nie spodziewałem się sukcesu. Do Mecenas wysłał mnie mój kolega po poradę jak już sprawa się kończyła. Pani adwokat zabrała pełnomocnictwo i zrobiła zdjęcia całych moich akt, a potem wezwała mnie na spotkanie i powiedziała, że nie jest wesoło, ale że powinienem spróbować powalczyć, bo w opinii biegłego księgowego znalazła bardzo dużo błędów. Miałem wątpliwości czy w to brnąc , bo to dodatkowe koszty i nerwy, ale wzbudziła moje zaufanie i nie zawiodłem się. Zażądała znowu biegłego na rozprawę i go rozgromiła na łopatki, bo okazało się że wydał opnie na nie wszystkich dokumentach. Bardzo bardzo dziękuję i szczerze polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sprawa SO Kato dnia: 2018-03-15 19:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Kancelarie Katarzyny Godyn Brzostek myslama że mój rozwód będzie trwać około 2lat Pani Mecenas wynegocjowała z strona przeciwna ugodę i dzięki niej otrzymałam rozwód na pierwszej rozprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka kancelari dnia: 2018-03-14 17:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja miałem firme która po prostu padła i wylądowałem u Mecenas ze sprawami karnymi i cywilnymi w totalnej rozpaczy wszystko się sypało wszystko. Co chce powiedzieć to że wszystko mi wytłumaczyła i powiedziała co robić dalej i poprowadziła moje sprawy. ułożyliśmy plan działnia i zacząłem żyć jak człowiek, ojciec i mąż. to jest bardzo dobry prawnik i człowiek. myślałem że pójdę siedzeć a dziś zaczynam od nowa. ja polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kadri.imnus dnia: 2018-03-01 22:26:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Brzostek wyratowała mnie od odsiadki w zakładzie. Zawaliłem wszystkie terminy bo wyjechałem za granice i byłem ścigany ENA. Wszystko zostalo zalatwione bez mojej wzyty w kancelarii bo nie mogłem przyjechac do Polski jako poszukiwany. Dziękowałem już Pani Mecenas ale chciał bym jeszcze w ten sposób podziękować i polecić Panią Mecenas bo by mi się życie bez jej pomocy zawaliło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient z Anglii !!!! dnia: 2018-02-14 11:31:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat wyciągnęła moje dziecko z aresztu. Dziękuję i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pit. D. dnia: 2018-01-22 23:19:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Godyń-Brzostek odzyskała pieniądze dla mojej teściowej które kuzynka pożyczyła 8 lat temu. Sprawa była u trzech mecenasów poprzednio, a ona doprowadziła do wyegzekwowania pieniędzy. W grudniu przed kolejnym rokiem cała należność wpłynęła na konto matki. Jestem bardzo wdzięczny i polecam kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczny W. dnia: 2018-01-03 23:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokat. prowadziła mi sprawe karną i zakończyla ją umorzeniem. Bardzo zaangazowana dobra osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamień dnia: 2017-12-06 22:11:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój syn wdał się w poważną bójkę. Niestety i jeden i drugi ucierpieli w stopniu wymagającym hospitalizacji. Zamiast sprawę załatwić polubownie, rodzice drugiego chłopaka postanowili pozwać moje dziecko o napaść i pobicie. Pani Mecenas Godyń-Brzostek podczas mediacji udało się doprowadzić to przyznania się obu stron do błędów wynikających z młodzieńczej porywczości, a w konsekwencji wycofania pozwu i zamknięcia tematu. Dziękuję za szybkie i profesjonalne załatwienie tego nieprzyjemnego zdarzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2017-12-04 22:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też potwierdzam opinie na temat adwokat. Ja skontaktowałam się z nią z Angli bo mnie policja polska poszukiwała w starej niezałatwionej sprawie. Mecenas tylko wziela pełnomocnictwo i wszystko załatwiła że mogłam spokojnie przyjechać. Sprawa została zakończona bardzo pozytywnie, nawet na to nie liczyłam. Groziło ze mnie deportują, że pójde siedziec. Nic takiego się nie stało. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonimmowa dnia: 2017-11-01 19:33:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarie polecił mi kolega, kiedy moja firma padała bo kontrahenci nie zapłacili zobowiązań. Rok walczyliśmy o uratowanie firmy. Pani Mecenas rzetelnie i profesjonalnie podeszła do tematu. Mimo wciąż kilku kłopotów wyszedłem na prostą, firma uratowana, a mój spokój życia wraz z nią. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwester H. dnia: 2017-10-03 21:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pojawiłam się w kancelari P.Mecenas z rozwodem. Pół roku temu nie mogłam zdzierżyć mojego męża. Dziś jestem wolna i szczęśliwa. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. Nowicka dnia: 2017-08-29 10:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelne podejście do klienta i pełne poświęcenie jego problemom, co nie zawsze można powiedzieć o innych kancelariach; bardzo dobrze zorganizowana; punktualna; merytoryczna;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. Mira dnia: 2017-08-17 15:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadzi trzy sprawy karne mojego mężą i bardzo trudną sprawę o bezskuteczność mojego aktu notarialnego. Polecam ją, to bardzo dobry adwokat ale tez i człowiek. W tych wszystkich problemach zostałam sama, rodzina się odwróciła kiedy dowiedziała się o problemach męża, a pani adwokat była pomocą kiedy tylko potrzebowałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Boba dnia: 2017-07-26 21:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarie. Bardzo rzetelna pomoc w sprawie karnej, mecenas doprowadziła do zmiany biegłych w sprawie z wypadku komunikacyjnego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było żadnych reklamacji, usługa wykonana doskonale
Opinia dodana przez: Mariusz Cyr dnia: 2017-07-18 13:54:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat broni naszego syna w sprawie bardzo poważnej i wszystkim państwu polecam żeby do niej iść jak mace problem z prawem. Przez pierwszy tydzień załatwiła więcej niż poprzedni adwokat w pól roku. Syna puścili z aresztu i może bronic się z wolności. Jesteśmy tez na bieżąco informowani o sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: matka dnia: 2017-07-14 10:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mąż pozwał mnie o rozwó i szukałam dobrego prawnika i z tego forum poszłam do mecenas.Ona poświęciła mi 2 godziny rozmowy wyjasniła wszystkie sprawy i drogi. Nie mialam pojecia ze rozwod jest tak skomplikowany dzieci 3 kredyty masakra. Zozyłam jej pelnomocnictwo bo posiada bardzo duzą wiedze. dala mi liste dokumentow do przygotowania, powiedziała krok po kroku co bedziemy robic. juz w nastepnym dniu skontaktowala sie pelnomocnikiem meza. moja sprawa dopiero sie zaczyna ale czuje sie bezpiecznie. dodatkowo nie chciała pieniedzy za tą wizyt, bo powiedziala ze jak sie zleca sprawe to kazda wizyta i konsutlacja jest wliczona w wynagrodzenie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. Zdrojkowska Katowice dnia: 2017-07-06 20:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Godyń-Brzostek zdecydowanie godna polecenia. Fachowa pomoc, a przy tym zrozumiałe tłumaczenie prawniczych zawiłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 2017-07-02 17:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Brzostek prowadziła mi sprawe karn a obecnie mnie rozwodzi. Moge z czystym sumieniem polecic jej uslugi. Jest naprawde dobra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andzej Cygan dnia: 2017-07-01 14:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Godyń-Brzostek prowadziła moją sprawę karną. Poleciła mi ją zaprzyjaźnona radca. Polecam, bo uważam że robi to mądrze i z pełnym zaangażowaniem. Była ze mną w stałym kontakcie telefonicznym nawet w godzinach wieczornych. Dwa tygodnie temu moja sprawa zakończyła się umorzeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.Peak Katowice dnia: 2017-06-14 11:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również rekomenduje panią adwokat Brzostek. Trafiliśmy z mężem do niej po tym jak poprzedni radca zostawił nas w trakcie procesu bo nie radził sobie ze sprawą. Pani Mecenas wskazała koncepcje na którą wcześniej nikt nie wpadł i udało się wygrać sprawę za co jeszcze raz Pani Mecenas serdecznie dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MiM dnia: 2017-06-06 22:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Godyń-Brzostek pisze bardzo profesjonale pisma procesowe, wiem bo prowadze firme i w sądzie bywam od czasu do czasu. Na sali rozpraw jest lubiana przez sędziów widać że bywa. Polecam bo mądra i nie trzeba jej zbyt wiele mówić żeby wiedziała o co chodzi w temacie. Sprawa została zakończona pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mztr dnia: 2017-04-11 23:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetencja.... jestem pod wrażeniem ..obsolutnie..
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-02 17:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita kompetencja adwokatów, co przełożyło się na pozytywne załatwienie sprawy, chociaż nie mieliśmy dużych nadziei. Oprócz skuteczności, adwokatów charakteryzuje komunikatywność, ogromna kultura, po prostu przemili ludzie. Szczerze polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy dobrego adwokata!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaya dnia: 2016-12-27 20:41:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasi z dnia na dzień zajęli się moją sprawą; sumiennie przygotowali linie obrony w naprawdę awaryjnej sytuacji; dziękuje i polecam ich usługi;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MB dnia: 2016-03-30 10:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentnie i na temat. mimo krotkiego terminu do rozprawy, kancelaria rozganizowala sie z dnia na dzien. jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MB dnia: 2015-05-14 09:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Dobry adwokat.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-01 23:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-23 14:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i konkretny prawnik, nie robi wody z mózgu i nie nabija klientów w butelke. Człowiek wie za co płaci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-18 18:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-12 11:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię z całą odpowiedzialnością. Bardzo rzetelnie poprowadzili moją sprawę. Przywiozłem dokumenty, powiedziałem czego chcę, ustaliłem wynagrodzenie a oni załatwili wszystko tak jak chciałem, nawet mnie nie angażowali do sprawy. Rewelacja!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2013-11-07 21:43:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam.Kompetentny i uczciwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-21 10:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam, bardzo kompetentny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-05-21 15:36:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją