Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Janux Janusz Tomzik

Zawód: Płytkarz 
Adres: Mazowieckie, 03-291 Warszawa Targówek Św. Wincentego 110/100
Telefon: Kom. 695642055
Adres e-mail: biuro(małpa)glazurnikwawal.pl
Strona internetowa: glazurnikwawa.pl
NIP:
5482310893
Opis działalności: Glazurnictwo, kafelkowanie, płytkarstwo, układanie kamienia, łazienki ekskluzywne Słowa kluczowe: glazurnik, glazurnictwo, kafelkowanie, płytkarz

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 12x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 10294
Data utworzenia profilu: 2013-03-31 19:27:35
Data ostatniej aktualizacji: 2018-03-18 00:05:39 

Opinie o Janux Janusz Tomzik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem i każdemu mogę polecić p. Janusza. Usługi są wykonane na najwyższym poziomie. Po ponad 2 latach od wykonania prac wszystko wygląda idealnie i widać, że w takim stanie będzie się utrzymywało przez lata. Pan Janusz wykańczał całe moje mieszkanie od stanu developerskiego - łącznie z usunięciem/dostawieniem ścian, zmianą elektryki/ogrzewania, a także układaniem płytek na podłogach i ścianach. Wykonał również sufity podwieszane z oświetleniem. Doradził jakich materiałów użyć, gdzie można najtaniej zamówić wyposażenie i płytki, a także pomógł przy projektach łazienek. Co prawda usługi p. Janusza nie są najtańsze, jednak za jakość się płaci, ale to się później zwraca. Mam porównanie z tym, jak wykończone są mieszkania moich znajomych, którzy co prawda zapłacili trochę mniej za wykończenie mieszkania, jednak codziennie muszą patrzeć na spartaczoną robotę i szukają innych fachowców, którzy im to naprawią. Z Panem Januszem robi się raz, a dobrze i cieszy się profesjonalnie wykonaną robotą przez lata :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona Kamińska dnia: 2018-04-12 12:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Janusz to bardzo dobry fachowiec, godny polecenia, posiada szeroką wiedzę w zakresie wykonywanych przez siebie prac. Profesjonalista i perfekcjonista w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2017-12-10 13:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Janusz polozyl dla mnie terakote z marokanskich plytek cementowych. Material wymagal znajomosci tematu i prawidlowej metodologii. Prace zostaly wykonane na wysoki standard ku zadowoleniu gospodarzy :-) Opoznienie w przystapieniu do realizacji wyniknelo z przedluzonej realizacji inwestycji bezposrednio poprzedzajacej nasza. No coz: dobry fachowiec => duzo zlecen => napiete terminy => mozliwe poslizgi. Ogolnie opinia bardzo pozytywna - polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ZG dnia: 2017-07-14 11:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Janusz to prawdziwy fachowiec. Profesjonalnie wykonał powierzone mu zadania: położenie glazury i gresu w kuchni, montaż podwieszanego sufitu w przedpokoju oraz kompleksowe wykończenie łazienki i WC. Dodatkowo podjął sie poprawienia gładzi, która została źle zrobiona przez jedną z ekip. Przez cały czas służył fachowym doradztwem i sumiennie wykonywał swoje obowiązki. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ŁW dnia: 2017-01-19 14:44:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec rzetelny,staranny,dokładny,słowny,kładzenie glazury maxxxymalnie profesjonalnie z pomocą nowoczesnych narzędzi - naprawdę dobra robota dziękuję jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 2016-07-22 13:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec pisany przez duże "F". Robota wykonana bardzo solidnie, estetycznie i czysto. Materiały wykorzystywane bardzo dobrej jakości. Wielką zaletą Janusza jest myślenie na przód, przewiduje nie tylko swój zakres prac ale również kolejnych fachowców. Nie było konieczności codziennej kontroli prac, robota wykonywana była zgodnie z projektami i ustalanymi harmonogramami. Janusz posiada bardzo duże doświadczenie w dziedzinie, co pomaga rozwiązać problemy powstałe w trakcie wykańczania. Na pewno jeszcze nie raz skorzystamy z usług Janusza. Dzięki Januszowi mamy zdecydowanie mniej siwych włosów na głowie. Fachowiec godny polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa&Asia dnia: 2015-12-14 12:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładnie wykonana praca, szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-04 10:14:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana starannie, szybko, a przy tym jeszcze kulturalnie :-)Fachowiec jakich mało, wszystko było do zrobienia i do załatwienie bez narzekania.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SK dnia: 2015-04-16 22:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko bardzo ładnie, dokładnie, równo. Płytki w łazience prezentują się doskonale, fachowość wykonania widać w szczególności na krawędziach. Pan Janusz to perfekcjonista pod każdym względem. Oszczędnie wykorzystywał materiał, precyzyjnie dopracował każdy szczegół, zaproponował rozwiązania, które tym bardziej uświetniły efekt jego pracy. Poza tym - terminowy, kulturalny, uczciwy. Miało być bez zbytnich peanów pochwalnych, ale inaczej się nie da :) Polecać będę wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2015-02-26 09:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Panu Januszu Tomziku można pisać w samych superlatywach. To profesjonalista, z którym bardzo łatwo się współpracuje, który dostosowuje się do naszych sugestii oraz doradza w projekcie i doborze materiałów. Jest terminowy i punktualny, a przy tym niespotykanie uczciwy w podejściu do klienta. W naszej łazience wykonał poważne poprawki po poprzednim pracowniku i podjął się zadania, którego odmówiło, ze względu na skalę trudności i precyzję wykonania oraz niezbędny profesjonalny sprzęt, kilku innych fachowców. Chodziło mianowicie o kolumnę półek połączoną z zestawem podtynkowym, obłożoną glazurą szlifowaną na krawędziach ze zdobieniami z mozaiki. Efekt końcowy zaskoczył jakością wykonania i dopracowaniem każdego detalu. Wszystko wyszło równiusieńkie - płytki, kąty, krawędzie, fugi. Widać wysokiej klasy umiejętności i TALENT, poparte fachową wiedzą i dużym doświadczeniem. Każdy kto widzi naszą łazienkę jest pod dużym wrażeniem. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-11-29 13:58:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Z wielką odpowiedzialnością chciałbym polecić wszystkim p. Janusza, który: 1. Położył gres polerowany w korytarzu i kuchni, 2. Położył terakote w łazience, 3. Płytki na ścianie w łazience i kuchni, 4. Panele podłogowe w pokoju, 5. Płytki na balkonie, Perfekcyjnie przyciął płytki do nierównych ścian i trudno dostępnych miejsc, idealnie wyrównał podłoże. Solidny i dokładny, można się poradzić odnośnie materiałów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-11-17 21:02:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywnie zaskoczony jakością wykonanej pracy, będę polecał znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2014-08-29 12:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już pięciu znajomych dzwoniło do mnie o numer do fachowca co robił u mnie łazienkę i kuchnię. Znaczy że im się podoba. Nam też. Dodatkowo Pan Janusz zawsze pomógł przy drobnych dodatkowych pracach związanych z wykończeniem mieszkania które sam wykonywałem. Super fachowiec. A ceny? Wszyscy fachowcy którzy oglądali mieszkanie chcieli przynajmniej 30 % więcej. Przy drobnych zakupach jakie Pan Janusz wykonywał, najpierw dokonywał zwrotów nie wykorzystanych materiałów, później się rozliczał. Za wykonaną pracę policzył tyle na ile się umówiliśmy. Żadnych dodatkowych kosztów, jak to dzisiaj często bywa u fachowców. Wyjątkowo uczciwy człowiek. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad z Bemowa dnia: 2014-05-24 12:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWIEC Z GÓRNEJ PÓŁKI! Precyzja i staranność w wykonywaniu każdego elementu. Wiedza ,doświadczenie i wyrozumiałóść na KAPRYSY KLIENTÓW pozwalają na bieżące korygowanie aranżacji pomieszczeń w celu ich dopasowania do oczekiwań klienta pod względem estetycznym i funkcjonalnym.Współpraca-SUPER! Efekty -wysoki poziom!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Przy takiej staranności i jakości pracy- nie przewiduję reklamacji..
Opinia dodana przez: Jan M. dnia: 2014-05-21 09:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Janusz Tomzik robił u nas kuchnię - podłogę i ściany. Pracował z 5 rodzajami płytek - od cieniutkich listew i płytek 10x10 po płytki 30x60. Miał sporo cięcia i łączenia wzorów. na podłodze zręcznie połączył łukiem gres z panelami - bezlistwowo, wyrównując oba poziomy. Pracuje szybko i czysto, nie marudzi, że za trudne, że się nie da. Polecam swoim bliskim i znajomym, a także wszystkim pozostałym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2014-03-28 10:02:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i uczciwy wykonawca z inicjatywą. Praca wykonana na bardzo wysokim poziomie w terminie. Miła współpraca. Pierwsza łazienka w której nic mnie nie drażni :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2013-08-20 00:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-04-01 01:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy, dokładnie i fachowo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2013-03-31 19:29:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją