Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Bartosz Michalski

Zawód: Radca prawny 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-950 Koszalin Waryńskiego 9/3
Telefon: 94 342 66 90 Kom. 662124784
Adres e-mail: biuro(małpa)bartoszmichalski.pl
Strona internetowa: www.bartoszmichalski.pl
NIP:
669-222-45-16
Opis działalności: Kancelaria prawna Słowa kluczowe: dobry, prawnik, radca prawny, rodzinne, rozwody, spadki, egzekucja, współwłasność, własność, prawo pracy, Koszalin,

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3795
Data utworzenia profilu: 2014-05-19 08:46:53
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-14 12:21:50 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Bartosz Michalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Pan mecenas podchodzi z sercem do sprawy. Tak przynajmniej było w moim przypadku. Nie czułem, że jestem następny w kolejce. Moja sprawa trwała dość długo, ale ostatecznie zakończyła się tak jak chciałem ;-)Dużo informacji i pomocy uzyskałem też od asystenta Pana Mecenasa. Kancelaria godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Z. dnia: 2018-09-18 09:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez pomocy pana Michalskiego nie dałabym rady uzyskać bardzo pozytywnych rezultatów w mojej sprawie sądowej. Kiedy ja się stresowałam, pan Bartosz Michalski utrzymał klasę i spokój. Jego profesjonalizm przenikał wszystkie poziomy pomocy prawnej, której potrzebowałam na każdym etapie. Człowiek bardzo inteligentny z wielką wiedzą, której ja nie posiadam, a która była mi tak potrzebna. Jest to człowiek silny ale spokojny, którego się szanuje. Pan Michalski oferował mi nie tylko pomoc prawną ale też wsparcie w sytuacji stresowej. Myślę, że jest to cecha bardzo dobrego prawnika, który wie, że nie pracuje tylko dla pieniędzy ale pracuje z ludźmi. Dziękuję panu Michalskiemu z serca za jego pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-05-17 21:00:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartosz Michalski,napisał mi narazie odpowiedz na pozew rozwodowy i w tym miejscu powinienem przeprosić pana Mecenasa bo w pierwszej chwili po przeczytaniu w/w odpowiedzi,uległem emocją i zle zrozumiałem pismo.Przedewszystkim wykazał się dużym zrozumieniem mojej sytuacji.Nie miałem wrażenia,że rozmawiam z prawnikiem,lecz z przyjacielem.Bardzo serdecznie polecam Pana Michalskiego,człowiek z dużą wiedzą,z wyjątkowym zaangażowaniu osobistym oraz poszanowaniem godności człowieka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard Oleksiński dnia: 2016-10-30 21:08:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest SUPER WYJĄTKOWYM CZŁOWIEKIEM, rzeczowo i konkretnie zajmuje się daną sprawę.GODNY POLECENIA!!!! Nie jest adwokatem, któremu zależy na tym, aby tylko załatwić daną sprawę, wziąć pieniądze i do widzenia. Jest bardzo pomocny i uczciwy!!!Mamy doświadczenie z innymi mecenasami i w przeciwieństwie do tamtych (czyli: p.Płocica, p.Czapnik i p.Wicher)to Pan Bartosz naszą sprawę poprowadził wyśmienicie i zakończył pomyślnie oraz szybko. Ma ogromne doświadczenie dzięki któremu zaoszczędziliśmy nie tylko czas czy pieniądze, ale także zdrowie. Inni adwokaci to niszczyciele rodzin. Z pewnością innego mecenasa jeśli tylko zajdzie taka potrzeba, nie będziemy szukać. Wszystkie nasze sprawy powierzymy tylko Panu Bartoszowi Michalskiemu. Panie Mecenasie! Raz jeszcze bardzo serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A&R dnia: 2016-10-26 17:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę szybka i fachowa pomoc. Mąż mojej cioci zapisał mi w testamencie mieszkanie. Nie znałem żadnych jego bliskich, których trzeba by zgłosić do sprawy. Myślałem, że wszystko będzie trwało nie wiadomo jak długo, a tu...jedna rozprawa i po sprawie. Jestem pod wrażeniem. Dziękuję Panie Mecenasie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-18 13:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100 % skuteczny, prze do przodu i osiąga sukces, bardzo pomocny i potrafi słuchać. Nie poddaje się nawet jak sprawa jest beznadziejna, on ją po prostu WYGRYWA. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Grzybowska dnia: 2016-07-28 22:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niesamowicie konkretny, lojalny, zna się na rzeczy i wie o czym mówi!!! Bardzo pomaga klientom i nie zdziera z nich kasy w 100 % polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: patrycja dnia: 2016-07-08 13:35:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę szczerze polecić pana mecenasa Bartosza Michalskiego. Dzięki niemu wygrałam sprawę o zachowek, byłam u innego adwokata ale on sugerował że będzie ciężko i chciał mnie za to więcej skasować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja Ropelewska dnia: 2016-02-07 23:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejscie do klienta,Facowa pomoc w przeprowadzeniu rozwodu i podzialu majatku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-11-14 19:55:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Serdecznie chciałabym podziękować i polecić Pana Bartosza Michalskiego za pomoc w sprawie o ubezwłasnowolnienie taty. Pan Michalski jest osobą rzeczową, skrupulatną, doświadczoną w swoim fachu, jasno wytłumaczył mi każdy wątek postępowania a także bardzo sympatyczny, osoba godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota Caruk dnia: 2015-10-22 16:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem pomocy prawnej z zakresu prawa rodzinnego. Mecenas doradził mi w sposób bardzo rzeczowy. Rozmowa odbywała się w przyjemnej atmosferze, co niekoniecznie jest normalnością wśród przedstawicieli tej branży (przynajmniej w moim dotychczasowym doświadczeniu...). Miło, gładko, przyjemnie i co najważniejsze - bardzo profesjonalnie. Do tego cena jak na warunki miejscowe - bardzo przystępna. Obsługa godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2015-04-23 14:08:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skutecznie powstrzymał komornika. Świetny fachowiec, a przy tym bardzo sympatyczny człowiek. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-27 13:24:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem autorem książek i artykułów o Hawajach. Ponieważ na stałe mieszkam w Honolulu, trudno mi negocjować umowy wydawnicze z wydawnictwami w Polsce. Powierzyłam tę sprawę panu Mecenasowi Michalskiemu i... odetchnęłam z ulgą. Terminowość i profesjonalizm oraz doskonała komunikacja w języku polskim i angielskim to cechy, które charakteryzują pana Mecenasa. Negocjacje z wydawnictwem, które Mecenas Bartosz Michalski przeprowadził w moim imieniu były na najwyższym, światowym poziomie, a wynegocjowane warunki były nawet lepsze, niż się spodziewałam. Serdecznie dziękuję panie Mecenasie, Aloha :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariola Johnson dnia: 2014-12-20 04:39:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i niedrogi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-21 13:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Michalski poprowadził moją sprawę rozwodową szybko i bezboleśnie. Jestem mu wdzięczna. że przekonał mnie, bym nie dochodziła winy. Tak, mam to już za sobą. :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-19 09:03:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją