Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Ewa Joanna Nowacka Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-026 Lublin Chopina 7/31
Telefon: Kom. 534844544
Adres e-mail: e.j.nowacka(małpa)lnadwokaci.pl
Strona internetowa: www.lnadwokaci.pl
NIP:
7123298041
Opis działalności: Ewa Joanna Nowacka Kancelaria Adokacka Słowa kluczowe: adwokat Lublin, dobry adwokat Lublin, kancelaria adwokacka Lublin, rozwód adwokat Lublin, prawnik od podziału majątku Lublin, alimenty adwokat Lublin, skuteczny adwokat Lublin, adwokat sprawy rodzinne Lublin, adwokat sprawy spadkowe Lublin,

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 21x 4x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 8007
Data utworzenia profilu: 2015-10-18 15:55:15
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-29 19:31:39 

Opinie o Adwokat Ewa Joanna Nowacka Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widac ze Pani Mecenas ma glowe na karku. Przedstawila mi kilka wyjscia z problemu. Poswiecila duzo czasu mojej sprawie co bylo widac w pismach. Druga strona mogla tylko pozazdroscic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2018-10-08 21:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje i polecam. Pani adwokat nie to że empatyczna, to również dobra merytorycznie. Wczuła się w moją sytuację i przeanalizowała pod każdym kątem. Nie podejmuje pochopnych decyzji, każdy krok jest przemyślany a przy tym nie przedłuża sprawy. Pani mecenas Nowacka, jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz W. dnia: 2018-08-07 21:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas świetnie wypada na rozprawach przed sądem, przygotowana do sprawy, kulturalna i kompetentna. Widać, że cały czas pogłębia wiedzę prawniczą, bardzo rzeczowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek z Chełma dnia: 2018-06-09 08:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo pierwszego wrażenia,że pani mecenas jest nieco oschła przy bezpośrednim kontakcie niesamowicie zyskuje. Naprawdę osoba o wysokich kompetencjach, uprzejma taktowna i choć to młoda osoba, zna życie. Autentycznie przejmuje się kłopotami klienta i bardzo angażuje się w sprawę, którą prowadzi. Dziękuję za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz z lublina dnia: 2018-04-13 17:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i rzeczowa adwokat. Zawsze przygotowana do rozpraw przed sądem. Ma dobry kontakt z klientami, można powiedzieć, że opiekuje się klientem . Co rzadko się zdarza nie próbuje naciągać na niepotrzebne koszty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna z lublina dnia: 2018-03-28 09:36:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogłoby być trochę taniej, ale cóż jak w życiu cena rośnie z marką. Pani Ewa Nowacka jest kompetentnym i sprawnym adwokatem, na sali sądowej zachowuje się jak na młodego wilka przystało...jest pomysłowa, błyskotliwa, inteligentna ale przede wszystkim skuteczna. Jeśli sprawa jest trudna i skomplikowana polecam tego właśnie adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-16 10:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat poprowadziła sprawę spadkową po moich rodzicach. Na stałe przebywam za granicą i szukałam kogoś zaufanego na miejscu. Bardzo komunikatywny Adwokat. Nie było problemów z kontaktem na odległość. Jestem zadowolona z osiągniętego wyniku a sprawa nie była łatwa. Polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Marta
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-01 18:18:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałam pozew i byłam przerażona. Koleżanka poleciła mi Mecenas Ewę Nowacką, której wcześniej pomogła. Pani adwokat okazała mi wiele ciepła oraz wsparcia. Była dla mnie bardzo życzliwa, gdyż oprócz fachowej merytorycznej pomocy, bardzo tego potrzebowałam. Sprawa trwała kilka miesięcy, zakończyła się dla mnie bardzo pomyślnie. Z czystym sercem mogę polecić Kancelarię przy ulicy Chopina 7, chciałabym również podziękować adwokat Ławeckiej, która była ze mną na jednym z terminów w sądzie. Wspaniały zespół oraz bardzo kompetentne, młode Panie mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda. R. dnia: 2018-02-05 18:02:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To dzięki Pani Mecenas mogę napisać ten post. Byłem pewien, że moja sprawa skończy się dla mnie tragicznie. Jeszcze raz, bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2018-01-28 08:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam – profesjonalna, czasem bezwzględna w swoim słowie, ale prawdziwa i umiejętna w tym co robi. Pani Nowacka pomogła mi w sprawie rozwodowej, kwestia opieki nad dwójką moich dzieci była sporna z moim byłym mężem. Po wielu spotkaniach i rozmowach również z drugą stroną, doszliśmy do porozumienia i jestem przekonana, że gdyby nie Pani Mecenas nie byłoby szans na tak sprawne załatwienie sprawy. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2018-01-17 13:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Adwokat trafiłam za pośrednictwem znajomych. Pani Adwokat od razu powiedziała, że sprawa jeżeli trafi do sądu to może być różnie, nie owijała w bawełnę. Na szczęście udało się odzyskać pieniądze na drodze przed sądowej. Bardzo sprawnie poprowadziła negocjację z drugim pełnomocnikiem, przy tym wykazała się cierpliwością w stosunku do mojej osoby. Wytłumaczyła mi złożoność sprawy, przez co czułam się bezpiecznie. Bardzo dziękuje i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2018-01-12 16:51:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka lat temu rozpoczęły się moje problemy ze zniesieniem współwłasności, sprawa trwała już kilka lat i nie widać było końca. Pani Mecenas weszła do sprawy i udało się zawrzeć ugodę na bardzo korzystnych warunkach. Dziękuje bardzo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-01-07 18:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle zorganizowana Pani Mecenas, jej porady są zawsze konkretne, jest kompetentnym i młodym fachowcem. Przy pierwszej rozmowie może się wydawać oschła ale to tylko pozory.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Witek dnia: 2017-12-19 19:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, rzeczowa i bardzo dobra merytorycznie. Polecam i dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2017-12-19 15:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Nowacka miała do mojej sprawy dużo cierpliwości. Bardzo sprawnie prowadziła negocjacje z drugą stroną i wywalczyła na prawdę bardzo dobre warunki. Jestem wdzięczna i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2017-12-10 18:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Ewa Nowacka najlepsza na świecie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-03 21:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i merytoryczna. Zawsze bardzo dobrze przygotowana przed rozpawa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-01 22:11:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wielkie problemy, wizyta u adw. Nowackiej sprawiła, iż znikły
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-22 13:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas trafiłem za pomocą kolegi, któremu prowadziła sprawę karną. Moja sprawa nie należała do najprostszych - eksmisja :(. Pani Mecenas wywalczyła bardzo dobre warunki ugody, więc w mieszkaniu żyje do tej pory.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2017-11-20 13:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam bardzo poważny problem osobisty, ta sytuacja mnie zuepłnie przerosła, wiedziałam że muszę udać się do dobrego adwokata. Na Panią Mecenas trafiłam drogą pantoflową. Nie zawiodłam się. Już w czasie pierwszej wizyty zorientowałam się że ma bardzo dużą wiedzę i łapie świetny kontakt z klientem. Nie owijała w bawełne ale też uspokoiła mnie. Sprawę przeprowadziła bardzo sprawnie, nie naciągała mnie na terminy sądowe. Polecam, uważam że jest na prawdę uczciwa, rzetelna i bardzo sprawna pod względem prawnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Anna dnia: 2017-11-13 17:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii trafiłam z polecenia i w pierwszym momencie z racji na mlody wiek Pani Mecenas miałam sceptyczne podejście. Zwracam honor - z tak profesjonalną merytorycznie osoba dawno się nie spotkałam a sprawa choć trudna WYGRANA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-11-08 19:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra merytoryczenie. Myslalam ze jestem na straconej pozycji. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-11-06 23:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam do czynienia z kilkoma adwokatami, jednak to mecenas Nowacka pomogła mi w rozwiązaniu problemu, bardzo konkretna, plecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-11-03 16:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo mi pomogła, profesjonalnie podeszła do tematu, rzeczowa i konkretna. Bardzo konkretna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-10-29 19:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretna i rzeczowa. Profesjonalnie podeszła do mojego tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2015-10-18 15:57:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją