Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka adwokat Monika Ławecka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-026 Lublin Fryderyka Chopina 7/31
Telefon: 81 5635364 Kom. 607777289 Fax: 81 479 75 91
Adres e-mail: m.lawecka(małpa)lnadwokaci.pl
Strona internetowa: www.lnadwokaci.pl
NIP:
712-299-78-25
Opis działalności: W swojej praktyce zawodowej adwokat Monika Ławecka zajmuje się problematyką z zakresu prawa cywilnego, prawa rodzinnego i opiekuńczego, prawa pracy. Słowa kluczowe: adwokat Lublin, dobry adwokat Lublin, kancelaria adwokacka Lublin, rozwód adwokat Lublin, alimenty adwokat Lublin, skuteczny adwokat Lublin, adwokat sprawy rodzinne Lublin,

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 800
Data utworzenia profilu: 2017-11-07 13:33:01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-07 13:33:01 

Opinie o Kancelaria adwokacka adwokat Monika Ławecka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest godna polecenia. Jestem zadowolony z jej pracy dlatego postanowiłem zostawić pozytywną opinię. My walczyliśmy w sprawie rodzinnej, o pozostawienie mi władzy rodzicielskiej i się udało. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek G. dnia: 2019-02-05 14:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam zarówno z porad Pani Mecenas, jak również z jej usług - reprezentowała mnie przed przed sądem pracy. Polecam. W dwóch słowach: terminowość i fachowość. Do tego serdeczność. Pani Mecenas - dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-05 10:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w sporze z pracodawcą. Jestem zadowolona z usług. Sprawa zakończyła się po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antonina B. dnia: 2019-02-04 10:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mądra, zna się na rzeczy i jest dobra w tym co robi... dodająca siły i wsparcia. Ja osobiście dzięki jej pomocy dałam radę przebrnąć przez ciężką sprawę rodzinną z moim byłym partnerem odnośnie dwójki dzieci. Fajna kobitka!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2018-11-30 11:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem spór byłą żoną o malutkie dziecko... Nie mogliśmy się dogadać w sprawie kontaktów. Pani Mecenas namówiła nas na mediacje, początkowo nie widziałem szans na pojednanie wiec sceptycznie podchodziłem do pomysłu mediacji ale okazało się, że Pani mecenas wiedziała co robi - doprowadziła do zawarcia ugody w tej sprawie. Udało się rozwiązać problem bez długiego procesu, a przy okazji nieco poprawiły się moje relacje z byłą żoną co pomaga realizować ugodę bez większych problemów. Polecam mecenas Ławecką, nie tylko ze względu na wiedzę i profesjonalizm ale również ( a może przede wszystkim) za "normalność", zaangażowanie i ludzkie podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Lublin dnia: 2018-11-20 15:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zacznę od tego, że nigdy w życiu nie sądziłam, że jakakolwiek osoba może okazać mi tyle ciepła, wsparcia i zrozumienia. Mecenas Ławecka pokazała, że są jeszcze adwokaci którzy wykują ten zawód z pasją i zaangażowaniem. Za każdym razem była bardzo dobrze przygotowana do rozprawy, a Jej merytoryczne uwagi sprawiały iż pełnomocnik przeciwnika nie wiedział jak na nie odpowiedzieć. Gorąco polecam i dziękuję z głębi serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2018-01-16 14:20:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do sprawy, super wytłumaczenie problemu.Polecam z całym przekomaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-11-28 15:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Ławecka jest bardzo zaangażowana, profesjonalna i przede wszystkim skuteczna. Potrafi wysłuchać, doradzić i wyczerpująco wytłumaczyć wszelkie wątpliwości na każdym etapie sprawy. Podczas spotkań w kancelarii czułam się swobodnie i nie krępowałam się o nic zapytać, co było dla mnie bardzo ważne. Natomiast na sali sądowej potrafiła stanowczo walczyć w moim interesie. Super osoba i profesjonalny adwokat. Panią Adwokat Ławecką polecił mi znajomy, który miał problem z ustaleniem opieki nad dziećmi. Ja osobiście współpracowałam przy moim rozwodzie, który do łatwych nie należał ze względu na mojego ex-męża… Wszystko jednak przebiegło po naszej myśli. Z czystym sumieniem polecam w 100% ! Dziękuję Pani Moniko za pomoc !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marta S. dnia: 2017-11-23 14:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za fachowe poprowadzenie sprawy, która dotyczyła sporu o dziecko. Szczerze polecam Mecenas Ławecką za ludzkie podejście do tematu, zrozumienie i cierpliwość.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Z. dnia: 2017-11-22 14:01:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pani Mecenas. Dziękuję za pomoc i okazaną cierpliwość. Muszę przyznać, że jestem zadowolona z efektu mojej sprawy, a chodziło o podział majątku, dosyć zawiła sprawa. Podobało mi się bardzo zaangażowanie Pani Mecenas w sprawę. Dostałam kontkakt od koleżanki i na pewno przekażę dalej. W razie innych problemów prawnych na pewno do Pani wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2017-11-21 10:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Adwokat - moja sprawa zakończyła się pozytywnie, rozwód przebiegł zgodnie z moimi oczekiwaniami. Bardzo duża wiedza z zakresu spraw rodzinnych, współpraca układała się bez zarzutu. Jestem zadowolona z jakości usług i będę polecać Panią Adwokat moim znajomym jako dobrego i sprawdzonego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-11-12 20:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo miła. Spokojnie wysłuchała moich problemów prawnych. Bardzo profesjonalnie podeszła do tematu i finał sprawy był dla mnie bardzo satysfakcjonujący. Choć od innych adwokatów, słyszałem, że sprawa jest nie do wygrania. Gorąco polecam Panią Monikę Ławecką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-11-07 16:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt z Panią Mecenas jest zawsze szybki, a reacja adekwatna. Zawsze mogę liczyć na kompleksową obsługę i doradztwo wykraczające poza przyjęte na rynku standardy. W kilku sprawach, w których reprezentowała mnie Pani Mecenas zawsze byłem przygotowany do rozprawy, a przebieg sprawy zawsze był adekwatny do sytuacji. Kilkukrotnie Pani Mecenas Ławecka musiała zdobyć szeroką wiedzę a propos nowych dla nich obszarów, a o tym, ze potrawi zrobić to skutecznie świadczy wygrana w obu instancjach sprawa z Perła Browary-Lubelskie, co zakończyło się oddaleniem tego złożonego w treści powództwa w całości. Szczerze rekomenduję Panią Mecenas jako reprezentanta zarównow w sprawach prywatnych jak i dotyczacych prowadzonej działalności gospodarczej. Paweł Porębski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie były konieczne, ale kontakt z Panią Mecenas jest zawsze szybki, a reacja adekwatna. Zawsze mogę liczyć na kompleksową obsługę i doradztwo wykraczające poza przyjęte na rynku standardy
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-07 16:09:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją