Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Grupa TENSE

Zawód: marketing i promocja  
Adres: Wielkopolskie, 60-361 Poznań Wolsztyńska 5
Telefon: 61 866 77 27 Kom. 510 930 775
Adres e-mail: biuro(małpa)grupatense.pl
Strona internetowa: https://www.grupa-tense.pl/
NIP:
7792401579
Opis działalności: Interaktywna agencja e-marketingowa zajmująca się reklamą w Internecie i SEO. W skład usług wchodzą: pozycjonowanie stron i sklepów internetowych, kampanie AdWords, tworzenie stron i sklepów oraz obsługa social media. Słowa kluczowe: seo, sem, AdWords, pozycjonowanie stron, tworzenie stron, social media, reklama, e-marketing, agencja reklamowa

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 75% wysoka 6x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 71% niskie 5x 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 441
Data utworzenia profilu: 2017-10-31 10:51:40
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-31 10:51:40 

Opinie o Grupa TENSE

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grupa Tense pozycjonuje stronę mojej firmy od blisko dwóch lat. Na przestrzeni tego czasu, dzięki dominacji lokalnych wyników wyszukiwania umocnilem pozycje firmy, a większość klientów pochodzi wlasnie z Internetu. Patrząc na skuteczność tego źródła, obecnie jestem na etapie ustaleń co do możliwości uruchomienia sklepu internetowego i sensownosci takiego ruchu pod kątem biznesowym. Pracownicy Tense po analizie trendów wyszukiwania w branży, w którą chcę wejśc, dostarczyli mi danych co do konkretnej grupy produktów na które w danej chwili jest zapotrzebowanie. Dzięki temu wiem, od czego konkretnie powinienem zacząć i zainteresowania którymi produktami mogę się spodziewać. Podsumowując, są nie tylko dobrzy w pozycjonowaniu, ale potrafią tez pomóc podczas planowania inwestycji w internecie. Taka forma wsparcia zwiastuje, że nasza współpraca będzie długotrwała i owocna. Rekomenduje usługi tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-10-15 12:45:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez rok korzystałem z usług pozycjonowania w innej firmie, natomiast pakiet fraz - mimo ze wypozycjonowany - był dobrany niewłaściwie i w efekcie nie było efektu, tzn. Klientów. Rozpoczynając przygodę z Grupą TENSE byłem wiec dość wymagający i zależało mi na pozycjonowaniu bardziej ogólnych i wyszukiwalnych haseł. Handlowiec uczulil mnie, ze to może być proces wydłużony w czasie, ale postanowiłem dać im szanse. Po 7 miesiącach pracy ze strona, 3/4 ogólnych fraz oscylowała w okolicach pierwszej dziesiątki, po czym w kolejnych miesiącach udało się większość z nich podbić do pierwszej piątki wyników. Dopiero teraz, za sprawa osiągniętych wyników, mogę stwierdzić ze pozycjonowanie jako forma reklamy firmy jest rozwiązaniem skutecznym, jednak bardzo ważny jest dobór fraz i sprawdzone metody działania. Z uwagi na to, ze Grupa TENSE osiągnęła zakładane wyniki, polecam ich jako rzetelnego wykonawcę usług SEO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2018-09-28 10:46:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy Grupa Tense! Dzięki działaniom prowadzonym na mojej stronie osiągnąłem wyniki w pierwszej dziesiatce na wszystkie ustalone frazy. Jestem ich klientem od prawie roku i uważam, ze podjęcie tej współpracy było właściwym krokiem i pomogło napędzić rozwój mojej firmy.. Mam nadzieje, ze w kolejnych miesiącach będzie przebiegła równie owocnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander Konicki dnia: 2018-09-25 12:46:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejna firma, która do podpisania umowy zapewnia swoje "znakomite" usługi pozycjonowania. "Opiekunowie" klienta, zapewniają gwarancje pozycji dobierają słowa kluczowe w taki sposób, aby zarobić na kliencie i wypozycjonować najłatwiejsze słowa kluczowe, a nie te, które mają największą wyszukiwalność i na których klientowi najbardziej zależy. Jeżeli podpiszesz umowę to masz zagwarantowane,że już nic w tej umowie nie można zmienić i będziesz płacić za coś, czego nie chcesz, bo inaczej zapłacisz karę umowną za jej zerwanie. W trakcie trwania umowy dowiadujesz się, że osoba, która naopowiadała bajek na samym początku nie poniesie żadnych konsekwencji bo rozmowy nie są nagrywane i to jest problem klienta, a nie firmy (słowo przeciwko słowu). Radzę 100 razy przeczytać umowę przed jej podpisaniem, i nie słuchać bajek "opiekunów" klienta z grupy TENSE.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-19 15:31:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam. Obiecują nie wiadomo co a w praniu okazuje się, że kasa leci za nic. Tak kalkulują, żeby otrzymać minimum miesięcznie i żeby nic nie robić bo niestety efektów nie widać. Radzę nie nabrać się na pozycjonowanie dużej ilości haseł. Wypozycjonują te najprostrze
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rysiek dnia: 2018-09-08 21:15:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, bardzo polecam pozycjonowanie w Grupie TENSE. Profesjonalizm w 100% za naprawdę rozsądną cenę. Już po 2 miesiącach moja strona zaczęła się pojawiać wysoko na wyniki lokalne, po 5 miesiącach byłem liderem w branży. Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było nigdy reklamacji
Opinia dodana przez: LubiePozycjonowanie dnia: 2018-08-23 00:24:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK, jakość prac i obsługa klienta na wysokim poziomie. Jestem zadowolony i polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Filip dnia: 2018-02-15 08:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na temat usługi pozycjonowania stron oraz jej opłacalności i sensowności krąży wiele opinii. Ja jednak zdecydowałem się spróbować i powierzenie tej usługi specjalistom z Grupy TENSE w moim przypadku okazało sie dobrą decyzją. Usługa co prawda tania nie jest, ale zwraca się z nawiązką. Dlatego w mojej opinii praca wykonana przez Grupę Tense w ramach usługi pozycjonowania jest solidna i skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz R dnia: 2017-12-27 14:41:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją