Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marta Lampart Kancelaria Radcy Prawnego

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Małopolskie, 31-535 Kraków Gęsia 8/106
Telefon: Kom. 606892386
Adres e-mail: biuro(małpa)mlampart-kancelaria.pl
Strona internetowa: www.mlampart-kancelaria.pl
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Słowa kluczowe: usługi prawnicze, opinie prawne, porada prawna, radca prawny kraków, alimenty, rozwody, władza rodzicielska, rozwód, kontakty z dzieckiem, prawo pracy, pozew, prawo autorskie, umowy, kancelaria prawna, prawo gospodarcze, spory sądowe, emerytury

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3428
Data utworzenia profilu: 2014-05-22 10:57:58
Data ostatniej aktualizacji: 2017-07-10 19:37:33 

Opinie o Marta Lampart Kancelaria Radcy Prawnego

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafność podejmowania decyzji, zaangażowanie,konsekwentność i dotrzymywanie terminów- oto cechy, , którymi charakteryzuje się Pani Mecenas Marta Lampart. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-03-03 16:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Mecenas! Cieszę się, że do niej trafiłem, jest miła, cierpliwa i dokładna, dzięki niej wygrałem, odbiera telefony nawet w weekendy i zawsze oddzwaniała, wszystkim ją polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-10-09 12:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tej pani przypadkowo, jestem bardzo zadowolona z pomocy jakiej mi udzieliła. Wykazała się empatią i zrozumieniem mojej sytuacji. Chętnie polecę ją każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-31 11:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa prawna na wysokim poziomie, ponadto zawsze znajdzie czas dla sowich klientów. Prowadziła mi sprawę i byłem zaskoczony sprawnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-24 23:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta jest osobą kompetentną ,sumienną ,terminową i rzetelną. Co istotne- ceny za usługi Pani Marty są przystępne dla każdego. Trafiłam do niej z polecenia i sama będę polecać ją moim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina Szczepaniak dnia: 2014-05-26 11:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość i fachowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-22 10:59:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją