Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TERAPIAMED Agnieszka Bator

Zawód: Logopeda 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce, Skarżysko Kamienna
Telefon: Kom. 502469686
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.terapiamed.pl
Opis działalności: Terapie logopedyczne dla dzieci i dorosłych. Terapie dla osób po wypadkach Słowa kluczowe: logopeda, neurologopeda, terapie

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 277
Data utworzenia profilu: 2017-06-25 08:26:18
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-25 08:26:18 

Opinie o TERAPIAMED Agnieszka Bator

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka poprosiła o wystawienie opinii to wystawiam. Bardzo sympatyczna osoba. Ojciec po wylewie miał bardzo duże problemy co gorsze nie miał chęci na wizyty u lekarza. Na szczęście wyraźne zaangażowanie pomogło i ojciec mówi tak że da się go zrozumieć. DZIEKUJEMY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2018-01-17 09:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka Bator jest trzecim specjalistą, do którego trafiliśmy. Po 3 miesiącach terapii wada wymowy jest praktycznie niezauważalna. Dziękuję Pani Doktor z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Szymborki dnia: 2018-01-13 13:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy okazji czasu wolnego w Święta porządkują rok i z ogromną dozą wdzięczności chciałabym podziękować Pani Agnieszce Bator za trud który włożyła w terapię mojej córeczki i nieocenioną pomoc przy powrocie do pełnej sprawności. W myśl regulaminu terapia trwała 6 miesięcy. Dziękuję Pani Bardzo Mocno
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata Kowalec dnia: 2017-12-26 20:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista. Pani doktor ma doskonałe podejście do dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Pęciak dnia: 2017-11-12 17:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor przemiła osoba mająca podejście do ludzi. Jeśli szukają Państwo dobrego logopedy polecam Panią Agnieszkę. Moja czteroletnia córka wspaniale sobie radzi po terapii z Panią Agnieszką. Dziękuję Pani i Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Mazur dnia: 2017-10-11 10:59:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym za pośrednictwem tej strony podziękować i z całego serca polecić Panią Agnieszkę jako logopedę mającego doskonałe podejście do dzieci. Pani Agnieszka wypracowała z moją córką w pół roku niemal wszystkie wady. Doskonały logopeda wspaniały człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna Kołodziejczyk dnia: 2017-07-08 06:00:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją