Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Bartłomiej Łukomski

Zawód: doradztwo prawne Radca prawny 
Adres: Małopolskie, 31-128 Kraków Karmelicka 60/6
Telefon: 124455699 Kom. 600298546
Adres e-mail: office(małpa)lukomski.law
Strona internetowa: lukomski.law
Opis działalności: Doradztwo prawne dla osób fizycznych i firm. Słowa kluczowe: rozwód rozwody kancelaria prawna kraków radca prawny kraków ochrona majątku

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1687
Data utworzenia profilu: 2015-02-17 20:41:54
Data ostatniej aktualizacji: 2017-04-26 17:49:32 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Bartłomiej Łukomski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysokiej klasy specjalista! Dziękuję! Byłem zaatakowany przez organizację ściągającą z premedytacją godną mafii przedawnione długi. Sprawa wygrana, spokój zapewniony dla mnie i mojej rodziny dzięki umiejętnością Pana MECENASA. Dziękuję jeszcze raz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz S. dnia: 2018-07-08 18:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza, elokwencja i podejście do klienta na najwyższym poziomie. Pan mec. wart polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2018-01-29 09:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszlam do kancelarii Pana Mecenasa, gdy bylam w bardzo trudnym dla siebie polozeniu. Poprzedni prawnik zaniedbal moja sprawe totalnie. Gdy Pan Mecenas ja przejal, moglam sie wreszcie poczuc bezpiecznie, bo widac ze ktos rozumie, ze dla mnie wlasna sprawa to sprawa zycia i smierci i szukam realnej, skutecznej pomocy, aby problem rozwiazac. Pan Mecenas studzi emocje, stara sie rozladowac konflikt a nie go zaostrzac. Takie podejscie jest idealne w sprawach rozwodowych. Nie obiecuje gruszek na wierzbie. Majac porownanie, moge potwierdzic, ze stara sie o jak najbardziej pozytywne rozstrzygniecie dla swojego klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-09 15:46:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Bartłomieja Łukomskiego ze względu na profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta oraz zaangażowanie w sprawę. Pan Mecenas to dobry negocjator, który stoi murem za klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-31 13:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam usługi MECENASA BARTŁOMIEJA ŁUKOMSKIEGO. Kancelaria mieści się przy ul. Karmelickiej 60/6 w Krakowie. Moja sprawa dotyczy rozwodu i spraw z nim związanych. Już podczas pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłam do odpowiedniej osoby. Mecenas Łukomski to świetny fachowiec z wszechstronną wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Moją sprawą zajął się kompleksowo .Terminowy, konkretny i dyspozycyjny. Dla Mecenasa najważniejsze jest dobro klienta i zrobi wszystko aby o nie walczyć. Przywraca poczucie bezpieczeństwa. Wart absolutnie każdych pieniędzy! Jeszcze raz polecam skuteczność Mecenasa - świetny wybór!!!!! http://lukomski.law/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2017-10-10 17:16:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najlepszy prawnik w Krakowie. Bronił m.in znanego kradzieja-filantropa Bartosza K., który nie wiedząc jakim cudem po okradzeniu banku na prawie 900 tyś za kratkami spędził... 1 dzień. Brawo Panie Mecenasie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenek Szczęsny dnia: 2017-04-16 19:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny facet. Profesjonalny, elegancki, jak widać z ogromnym doświadczeniem. Podsunięte rozwiązania szybkie i skuteczne. Mecenas jest zdecydowania ekstraklasą wśród krakowskiej palestry. Cenowo również ekstraklasa - droższy o jakieś 25 % od konkurencji. :( Ale opłaciło się po stukroć w porównaniu do innych pomysłów za które w sumie zapłaciłem więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Merlin dnia: 2017-03-02 17:17:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją