Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Liliana Strzebońska - Woźniak

Zawód: Adwokat 
Adres: Małopolskie, Kraków Kalwaryjska 68/15 68/15
Telefon: Kom. 602 196 881
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelarialsw.pl
Strona internetowa: www.kancelarialsw.pl
Opis działalności: Adwokat Słowa kluczowe: Adwokat, Kancelaria Adwokacka

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 520
Data utworzenia profilu: 2017-01-11 12:55:37
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-11 12:55:37 

Opinie o Liliana Strzebońska - Woźniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Petarda! to jak występuje w sądzie jest godne podziwu. wie co jest ważne w sprawie. Jest doskonałym doradcą. Szacunek i uznanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to Bardzo kompetentna osoba.Ma doświadczenie i wie co mówi, bo wszystko co powiedziała się sprawdziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Trudny Klient dnia: 2017-11-16 18:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z dużą wiedzą w sprawach rodzinnych. Miałam kilka różnych spraw u kilku prwników. Naobiecywali bóg wie co, a ostatecznie okazało się, że wnioski, które składali, a za które oczywiście brali pieniążki, nie mogłby zostać uznane. Dopiero Pani Mecenas wyprostowała moje sprawy. Nie czaruje, ale umie walczyć. Ma pomysł na każdy problem i za to jej baaardzo baaardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-10-23 11:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem namiar z polecenia. Faktycznie Adwokat bardzo skuteczna. To dzięki niej nie doszło do sprawy sądowej, bo ja nigdy w życiu nie miąłbym tyle cierpliwości do swojej ex. udało się podzielić majątek tak jak chciałem, a była zrozumiała, że mnie nie oskubie! Szkoda tylko,ze wcześniej nie wyjaśnił jej tego jej mecenas, bo zanim trafiłem do p. Strzebońskiej, wymęczyłem swoje..w kazdym razie dzięki niej, dużo zaoszczędziłem i jest po wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2017-07-09 12:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi przy rozwodzie kiedy mój mąż domagał się mojej winy tylko dlatego, że znalazłam szczęscie u boku innego mężczyzny. Nie dostał jej i przegrał, a ja wreszcie jestem wolna. Teraz przede mną podział majątku i oczywiście znowu zwróciłam się do Pani Adwokat. Miałam przed nią jednego adwokata,ale bez porównania. niebo a ziemia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa.Stała klientka dnia: 2017-05-30 23:47:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiar na Panią Mecenas miałem z polecenia. Świetny fachowiec od spraw rodzinnych i majątkowych. Zaskakiwała wiedzą i podejściem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.M. dnia: 2017-05-11 15:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Adwokat! Nie naciąga ludzi. Za to umie sprowadzić na ziemię i nie obiecuje, że można zawojować świat tylko realnie przedstawia możliwości działania. Jest przy tym bardzo ciepłą i cierpliwą osobą. dokładnie wyjaśniła mi przepisy dotyczące dziedziczenia, zachowku i podziału tego całego spadku między wszystkich. Pomogła mi też podjąć decyzję co dalej robić. Łącze wyrazy ogromnego szacunku! Małgorzata z Michałowic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-03-06 21:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas w 100% Najlepszy adwokat z jakim miałem do czynienia, a było ich kilku. Przede wszystkim konkretna, rzeczowa i z pomysłem jak rozwiązać problem. Przyszedłem do niej w sprawie rozwodowej, a ona w niesamowity sposób wszystkim się zajęła. Poprowadziła mediacje i przedstawiła mojej żonie rzeczowe argumenty, które ją przekonały. Jeszcze przed rozprawą mieliśmy wszystko ustalone, podzieliliśmy nawet majątek. Dzięki temu zaoszczędziłem mnóstwo pieniędzy czasu i nerwów. Podobał mi się też kontakt z Panią Adwokat; odbiera telefony i odpisuje na maile.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-02-02 19:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita kobieta! Z werwą i energią..Prowadziła moją sprawę o rozwód i alimenty na dziecko. Załatwiła mojego męża - będzie płacił tyle, ile zażądałam. Przygotowała takie pytania na rozprawę, że nawet sędziowie byli zaskoczeni...a ja śmiałam się w duchu:) widać, że się dobrze przygotowuje do prowadzonych spraw. Ma kilkuletnie dziecko, więc była też doskonale obeznana w temacie wydatków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka S dnia: 2017-01-11 12:59:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją