Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Natalia Jurkiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-022 Lublin Okopowa 14A/24
Telefon: Kom. 795 640 630
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.adwokatjurkiewicz.pl/
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat, kancelaria adwokacja, Lublin, rozwody, sprawy rozwodowe, prawo karne, sprawy karne, karne, sprawy cywilne, prawo cywilne, prawo rodzinne, cywilne

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 5x 6x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3354
Data utworzenia profilu: 2014-10-16 13:59:00
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-30 22:07:51 

Opinie o Adwokat Natalia Jurkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to ciepła i spokojna osoba, przy niej opadły nie tylko mój strach i nerwy ale nawet była w stanie swoją postawą wyciszyć i uspokoić mojego męża, tak aby rozwód przebiegał normalnie i w spokojnej atmosferze, za co jestem jej bardzo wdzięczna bo to i tak było dla mnie okropne przeżycie, polecam i jeszcze raz bardzo dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J dnia: 2018-09-24 12:06:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chociaż mam nadzieję, że już nigdy nie będę przechodziła przez żadne sądowe batalie, to gdyby się tak jednak zdarzyło z pewnością wrócę do Pani Mecenas, bo jest po prostu wspaniała! Jeszcze raz bardzo dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S. D. dnia: 2018-07-26 16:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny kontakt pomimo braku mojej obecności w kraju. Sprawe udało sie przeprowadzić bez mojej obecności. Polecam usługi tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: UK dnia: 2018-06-13 16:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałbym jeszcze raz bardzo pani serdecznie podziękować za wsparcie nie tylko merytoryczne ale też takie duchowe w tym trudnym dla mnie okresie pełnym rodzinnych problemów. Będę panią polecał wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2018-06-12 11:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Natalia jest nie tylko dobrym adwokatem ale przede wszystkim dobrym człowiekiem, daje wsparcie i merytoryczne i takie duchowe żeby człowiekowi łatwiej było przejść przez życiowe zakręty. Będę polecać każdemu, z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2018-05-22 11:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowo, terminowo i rzetelnie. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DK dnia: 2018-01-19 11:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Natalii zostałem uniewinniony, to chyba mówi samo za siebie. Ślicznie dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2017-03-05 16:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas na bieżąco informuje o postępach w sprawie, rzetelna i konsekwentną w swoim działaniu. Zawsze bardzo dobrze przygotowana do sprawy. Jeszcze raz dziękuję za pomoc w mojej sprawie rozwodowej. Polecam i pozdrawiam. K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K dnia: 2016-09-29 13:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za pomoc oraz szybkie zakończenie sprawy która się tyle ciągnęła i kosztowała mnie wiele nerwów. Doskonały kontakt z Panią mecenas, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-04-06 22:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Natalia jest specjalistą od rozwodów. Posiada rozległą wiedzę w tym zakresie, a także odpowiednie podejście psychologiczne. Jest osobą rzeczową, dokładną i potrafi chyba każde zagadnienie z zakresu sądownictwa przetłumaczyć z języka stricte prawniczego na "zwykły" polski, w taki sposób, że nawet przeciętny Kowalski to zrozumie bez kłopotu. Pomogła mi zamknąć całkowicie sprawę i jestem w pełni zadowolony z porad, jakich mi wówczas udzieliła. Dzięki jej odpowiedniemu ukierunkowaniu moja sprawa zakończyła się szybko i nie była telenowelą w stylu "Mody na sukces". Polecam tego adwokata! Profesjonalista w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2014-11-16 23:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić mecenas Natalie Jurkiewicz, rzetelna i skrupulatna osoba która ma zawsze czas żeby się spotkać. Specjalizuje się ona w sprawach rozwodowych i dzięki jej pomocy udało się zakończyć sprawę bardzo szybko z lepszym rezultatem niż się spodziewałam. Świetny prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-10-16 14:05:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją